• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

[RÖPORTAJ] by efsane'yi Yakından Tanıyalım

Bak sen Ömere:w00t: Dur sen bizimde elimize yetki geçecek elbet bir gün :devil:
Olmadı 3 yeşil güçlerimizi birleştirir voltran oluştururuz:D

Ben ve Key :D Vs 3 yeşil :D Güzel savaş olacak :P

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

ben byefsaneyi sakalli sac bas daginik uzun sacli eski greanpeace madalyonu takan basinda haci kepi elinde tesbihi olan tuhaf bi tip olarak tahmin etmistim :D belki de yanilmisiz belki de gercek ruhu boyle biridir bilemiycem artik :D

Harbi yanılmışın :D

Biz de sinerji var Furkan, 1+1+1 = 3 etmez, 3 tane 1 yanyana gelince 111 eder, bunu unutma :mrgreen:

Ben tek başıma da yeterimde arkadaşlar da katılsınlar, malum ekip işi yapıyoruz :D

[MENTION=25391]keyloger[/MENTION], [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] yiyorsa Photoshop ve Grafik tasarım bölüme gelin! Bizim mahallede paçanızı alırlar aşağıya! :D

Deplasmandayız [MENTION=47793]evowinds[/MENTION] fazla ayaklanma dur.. :D

@keyloger , @by efsane yiyorsa Photoshop ve Grafik tasarım bölüme gelin! Bizim mahallede paçanızı alırlar aşağıya! :D

Deplasmandayız @evowinds fazla ayaklanma dur.. :D

zBExy.jpg

Ben milli takım gibiyim :D. Tüm forum bana iç saha :D:D

Çaktırma [MENTION=26151]OnLT[/MENTION], biraz sonra offline olacağım sonra online olurum. :D

Sabaha her şey çok güzel olacak :mrgreen: :D

vay be, bu güzel oldu, [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] yi de tanıdık, Çok memnun oldum efsane... güzel sohbet olmuş gerçekten, senin hakkındaki bilgileri almış olduk... samimiyetini kat kat hissettirdin... Eywallah kardeşim...

:D En azından bazılarını tanıdık. Düşmanı tanımak savaşın %40'ını kazandırır:mrgreen:

Güzel bir röportaj olmuş keyifle okudum. aslında bir Röportaj kategorisi açılmalı ve gönüllü olan arkadaşlar röportaj yapsınlar güzel fikir aslında hım. :)

Memnun olduk by efsane Elazığ çok güzel bir memleket gerçekten Alacakaya'da askerlik yaptım ordan biliyorum :)

Daha çok röportaj bekleriz :) Diğer yöneticilerin de :) Furkan abiyi tanımış olduk :)