neskalii
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
Oyum Mai Nai ye
Ben herkesi oy verdim ama gönlümde röportaj sırası @hüzün_lü nün olması var...
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:45 ----------
Troy önde![]()
Elinizi kolunuz bağlayan yok, seçin kurb pardon talihliyi yapın röportajıKiminle yapılacağı değil , kimin yapacağı önemli@ReDo ile bana verin görevi hayat felsefesini değiştirmeye kadar götürürüz
![]()
Kiminle yapılacağı değil , kimin yapacağı önemli@ReDo ile bana verin görevi hayat felsefesini değiştirmeye kadar götürürüz
![]()
Kendini atma ateşin içineElinizi kolunuz bağlayan yok, seçin kurb pardon talihliyi yapın röportajı![]()
Çok şey değişmiştir hamınefendiya zaten troy pesimist webmaster gibi yapılmış röportaj var olmayanlarla yapılsın derim:sleep:yardıma istemeye gerek yok ben yaparım röportajları![]()
OnLT sevdiğim bir dostum :devil2: intikam şart değil mi amaiyi peki taamamm bayımböyle söylediğine göre senin bir bildiğin var onlt ile ilgili dimi
![]()
Sevap mı işledin günah mıBen ezilmişten yana oy kullandım oyum listenin en altı layık görülen TazzzY'e
Tamamen duygularımla karar verdim karar vermem 5sn sürdüSevap mı işledin günah mı![]()
Pesiyle ben yapmak istiyorum. Müsade eder misin @OnLT ?![]()
Ben ezilmişten yana oy kullandım oyum listenin en altı layık görülen TazzzY'e
OnLT sevdiğim bir dostum :devil2: intikam şart değil mi ama.
Yurda dönsün bakalım bi gelince yapicamTroyla ne zaman röportaj yapıyorsun bakalım Onlt.![]()