• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yöneticilerle Röportajlar

En çok hangi yöneticinin röportajını merak ediyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    121
Kiminle yapılacağı değil , kimin yapacağı önemli :) [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] ile bana verin görevi hayat felsefesini değiştirmeye kadar götürürüz :D

Kiminle yapılacağı değil , kimin yapacağı önemli :) @ReDo ile bana verin görevi hayat felsefesini değiştirmeye kadar götürürüz :D

Röportajı yine [MENTION=26151]OnLT[/MENTION] yapacak. Ama tabi sorularınızı ona iletmeniz mümkün. :wink:

Pesiyle ben yapmak istiyorum. Müsade eder misin [MENTION=26151]OnLT[/MENTION]? :)

Ömer üyelerle mutlu dakikalar keyifli anlar geçirmek istiyor arkadaşlar anladığım kadarıyla, yönetim tarafı Aydoğanın, geri kalanlardan röportaj yapmaya ikna edebildikleri kendilerinin.
[MENTION=29639]Mta[/MENTION] [MENTION=365]seciL[/MENTION] den bu konuda yardım alabilirsiniz :)

ya zaten troy pesimist webmaster gibi yapılmış röportaj var olmayanlarla yapılsın derim:sleep:

yardım istemeye gerek yok ben yaparım röportajları:D
şaka bi yana tabikide yardımcı olmaya çalışırım:)

ya zaten troy pesimist webmaster gibi yapılmış röportaj var olmayanlarla yapılsın derim:sleep:yardıma istemeye gerek yok ben yaparım röportajları:D
Çok şey değişmiştir hamınefendi :). Güncel olması daha iyi :)-----O değil de, en çok merak edilen OnLT olsaydı, kim soracaktı? :D.

[MENTION=26151]OnLT[/MENTION] müsadesi ile oluyorsa alırız. Yok "nolmaz öyle şey diyen" yöneticiler varsa açık koordinatlarını rica edeyim :D

iyi peki taamamm bayım :Dböyle söylediğine göre senin bir bildiğin var onlt ile ilgili dimi :)

Oyunuzu key'e verin, sistem sırlarını paylaşsın :D.

Ben ezilmişten yana oy kullandım oyum listenin en altı layık görülen TazzzY'e

Pesiyle ben yapmak istiyorum. Müsade eder misin @OnLT ? :)

Becerebilirsen olur :P

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Ben ezilmişten yana oy kullandım oyum listenin en altı layık görülen TazzzY'e

Yöneticiler listesindeki sıraya göre yaptım vallahi. :)

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:56 ----------

OnLT sevdiğim bir dostum :devil2: intikam şart değil mi ama :D.

Benle de sen yap röportajı hadi :D Bu arada iyice karıştı ortalık :glare:

Troyla ne zaman röportaj yapıyorsun bakalım Onlt.:)