• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yöneticilerle Röportajlar

En çok hangi yöneticinin röportajını merak ediyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    121

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Bildiğiniz üzere bir kaç gün önce [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] arkadaşımızla bir röportaj yapıp onu sizlere tanıtmıştım. Bu röportaj macerasına devam etmeyi düşünüyoruz.

by efsane ile yaptığımız röportaja buradan ulaşabilirsiniz.

Sırada hangi SDN yöneticisiyle röportaj olsun? Buyurun ankete. Bakalım en çok kim merak ediliyor. :)

Benim nickim yanlış yazılmış.. Ben yokum.. :devil2:

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

neyse düzenledim hadi... :)

röportaj işi iyiymiş yaa :D

evo yaşlandın mı hayırdır :D

hiçbirini merak etmiyorum açıkçası, zaten tanımam gerektiği kadar tanıyorum. Merak değil de varsa bir resim görsek yeter kendi adıma.

Yöneticilerden sonra sıra bende [MENTION=26151]OnLT[/MENTION] :D

Ben hepsini tanıyorum ama, nerde kaldı işin heyecanı :D. Keyloger'i herkes tanımalı, oyum Key'e :D

Bu kadar yönetici yetmez bu foruma arkadaşlar. O kadar büyüdük ki gerçekten yetişmekte zorluk çektiğimiz anlar oluyor :)

Ben herkesi oy verdim ama gönlümde röportaj sırası [MENTION=103562]hüzün_lü[/MENTION] nün olması var...

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:45 ----------

Troy önde :)

fotoğraflarını görelim :P
troy pesimist ve keyloger listeyi alır uçurur...

yav hakkaten ne kadar da çok yönetici varmış, tanımazdık çoğunu...
bu arada ben troy dedim; çünkü ona ecel terleri döktürecek suallerim var! ;)

Sorularınızı buraya yazarsanız röportajda sorabilirim :)

normal bir röportaj yapıldığında, yani biz onu er meydanında görünce öyle sorarız inşaallah. gelişmelere bakarak...

Beni merak eden 4 kişi kimmiş acep :)
öğrenmek istedikleriniz neyse sorun söliim :P

Oyum [MENTION=2]Troy[/MENTION] ve [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] a. Ama en çok Troy'a:yes:. Benim de sorularım var.:tt2:

Madem böyle bir şey var interaktif olsun o zaman. Bir gün ve saat belirlensin, Seçilecek yöneticiye facebook üzerinden üyeler istediği soruyu sorsun :)

bende üyelerle ilgili anket yapacağım, en merak ettiğiniz üye hangisi ise onunla röportaj yapacağım. :) fikir benimdir çalmasın kimse! yapacağız dediysek yapacağız :) :)