Yılbaşı bileti aldınız mı?

Milli piyango bileti aldınız mı?

• Evet

Kullanılan: 6 8.0%
  • Hayır

Kullanılan: 69 92.0%

• Kullanılan toplam oy
    75

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba arkadaşlar ben covid 19 varken almayı istemiyorum... Acaba herkes de benim gibi düşünüp almadı mı??

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Geçen sene 37 milyonun üzerinde bilet basılmış, yani şansın 37 milyonda bir. İmkansız bunun yanında daha imkanlı oluyor o yüzden gerek yok.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Ankete göre ve yazanlara göre kimse almamış bu seneki biletler bayilerde kaldı... ?

Reaksiyon puanı
10,315
İslam dini haram kılmasaydı dahi yine almazdım. Kaldı ki haram!
Size yeminle söylüyorum, büyük ikramiyenin mutlaka bana çıkacağını bilsem yine de almam.

Geçmişte büyük ikramiye isabet edenlerin hayatlarını bir okuyun isterseniz. Emin olun hepsi bin pişman oldular. Hayatları öylesine değişti ki geçmişteki yoksulluklarını mumla aradılar.

Belki kısa bir süre nefsi tatmin ediyorsunuz... Sonra... Sonrası tam bir lanet, tam bir mel'anet.

Almayın, heves etmeyin arkadaşlar, azıcık da Allah'tan korkun yahu. Kıyamet günü bunun hesabını nasıl verebileceğinizi tahayyül edin.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
internetten de alabiliyorsun eğer istersen.
ben alırım aynı gün veya ertesi gün covid yakalanirim ondan sonra çıkar bende Kemal Sunal film i gibi nasıl olsa ölücem diyip şehrin en büyük wc yaptırırım diye almıyorum.. ????

Reaksiyon puanı
34
Benim dinime uygun olmadığı için almıyorum.
Dinimizde küçük birşey verip büyük bir miktarı şans ile kazanmanın haram oldugu belirtilmiş alanlar hem parasını suya attı hemde günahını kitabına satır satır yazdırdı hayırlı olsun

Reaksiyon puanı
4,724
ülkede piyangoda çirkefleşti piyango belirli kişilere çıkartılıyor, şans oyunu değil, son 3 senedir almıyorum.

Reaksiyon puanı
34
İslam dini haram kılmasaydı dahi yine almazdım. Kaldı ki haram!
Size yeminle söylüyorum, büyük ikramiyenin mutlaka bana çıkacağını bilsem yine de almam.

Geçmişte büyük ikramiye isabet edenlerin hayatlarını bir okuyun isterseniz. Emin olun hepsi bin pişman oldular. Hayatları öylesine değişti ki geçmişteki yoksulluklarını mumla aradılar.

Belki kısa bir süre nefsi tatmin ediyorsunuz... Sonra... Sonrası tam bir lanet, tam bir mel'anet.

Almayın, heves etmeyin arkadaşlar, azıcık da Allah'tan korkun yahu. Kıyamet günü bunun hesabını nasıl verebileceğinizi tahayyül edin.
Ben alsam ve tutsa yarın K.K.T.C sabaha kadar kumar adamı bozar yani...

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Çeyrek alırım muhtemelen. Mutlaka gereksiz şeylere para harcamış bulunuyorum şansımızı neden denemeyelim? :D