Dertsizali
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,185
Merhaba arkadaşlar ben covid 19 varken almayı istemiyorum... Acaba herkes de benim gibi düşünüp almadı mı??
Bende de öyle bir şans var ama alıyorum salaklık işte ?Bendeki şans kuşta olsa havada araba çarpar onun için pek girmiyorum o işlere.
Gecen sene babam 10 tane çeyrek aldı biletleri kurtardı.. ve git üstüne soğuk su iç der gibi 6 ₺ fazla verdi.??Biz her sene alıyoruz ama sonuç 0![]()
Gecen sene babam 10 tane çeyrek aldı biletleri kurtardı.. ve git üstüne soğuk su iç der gibi 6 ₺ fazla verdi.??
Aynen öyleya o işte kazanamayacağını bilsende bir heyecan.
internetten de alabiliyorsun eğer istersen.Merhaba arkadaşlar ben covid 19 varken almayı istemiyorum... Acaba herkes de benim gibi düşünüp almadı mı??
ben alırım aynı gün veya ertesi gün covid yakalanirim ondan sonra çıkar bende Kemal Sunal film i gibi nasıl olsa ölücem diyip şehrin en büyük wc yaptırırım diye almıyorum.. ????internetten de alabiliyorsun eğer istersen.
Dinimizde küçük birşey verip büyük bir miktarı şans ile kazanmanın haram oldugu belirtilmiş alanlar hem parasını suya attı hemde günahını kitabına satır satır yazdırdı hayırlı olsunBenim dinime uygun olmadığı için almıyorum.
Madem adın dertsiz niye başına dert almak istersin?!ben alırım aynı gün veya ertesi gün covid yakalanirim ondan sonra çıkar bende Kemal Sunal film i gibi nasıl olsa ölücem diyip şehrin en büyük wc yaptırırım diye almıyorum.. ????
Ben alsam ve tutsa yarın K.K.T.C sabaha kadar kumar adamı bozar yani...İslam dini haram kılmasaydı dahi yine almazdım. Kaldı ki haram!
Size yeminle söylüyorum, büyük ikramiyenin mutlaka bana çıkacağını bilsem yine de almam.
Geçmişte büyük ikramiye isabet edenlerin hayatlarını bir okuyun isterseniz. Emin olun hepsi bin pişman oldular. Hayatları öylesine değişti ki geçmişteki yoksulluklarını mumla aradılar.
Belki kısa bir süre nefsi tatmin ediyorsunuz... Sonra... Sonrası tam bir lanet, tam bir mel'anet.
Almayın, heves etmeyin arkadaşlar, azıcık da Allah'tan korkun yahu. Kıyamet günü bunun hesabını nasıl verebileceğinizi tahayyül edin.
Almıyorum işte ?Madem adın dertsiz niye başına dert almak istersin?!![]()