- Reaksiyon puanı
- 515
Piyangonun bize de vurması için bir yerler de dayımız olması lazımmı acaba ?
Evet lazimPiyangonun bize de vurması için bir yerler de dayımız olması lazımmı acaba ?
Aldım ama çıkacağından değil o adrenalin hoşuma gidiyorMerhaba arkadaşlar ben covid 19 varken almayı istemiyorum... Acaba herkes de benim gibi düşünüp almadı mı??
bu yaşta bu kafa yapısına erdiğin için çok şanslısın tebrik ederim kardeşimYaşım tutmuyor tutsada almam bi anda hayatımın değişmesi saçma sapan insanlarla uğraşmak falan beni yorar sıkıcı hayatımdan memnunum az ve öz dostum varken mutluyum
Ben teşekkür ederimbu yaşta bu kafa yapısına erdiğin için çok şanslısın tebrik ederim kardeşim![]()
Eskiden piyango talihlileri gerçekti ama şu zamanda ekonomik açıdan bu kadar kötü durumdayken parayı insanlara dağıtacaklarını düşünmüyorum.Evet lazim
Çıkınca görüşürüzAlacağım. Ama çıkmaz. Çıkarsa 10 kişiye rtx 3060ti 10 kişiye i7 10700k 10 kişiye 860 evo 500gb veririm.
Seni burada bekliyeceğim...Alacağım. Ama çıkmaz. Çıkarsa 10 kişiye rtx 3060ti 10 kişiye i7 10700k 10 kişiye 860 evo 500gb veririm.
Çıkmaz ama çıkarsa dediğimi yaparımÇıkınca görüşürüz![]()
Şahsen bilgisayarım orta seviyo pek istemem ihtiyacı olana iyi olurÇıkmaz ama çıkarsa dediğimi yaparımhep çekiliş yapmak istiyordum çıkarsa yaparım.
dil din ırkı geçelim verilecek en doğru cevap gerçekten tebriklerMatematiksel olarak zarar. Mantiksiz bir sey.
hocam keşke bütün emirlere uysak ama sadece bir kaçı ilede dönmüyor işte kendi adıma yorum yapıyorum kimse yanlış anlamasın kimseyi eleştirmiyorum
- Maide Suresi, 90. ayet: Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse bun(lar)dan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz.
Aşağı yukarı son 15 yılda hiç normal bir vatandaşa, herhangi bir şans oyununda ikramiye çıkmış mı?
artık internetten bilet alınabiliyor ama bence paranı çöpe atma kazananı zaten bellidir.Merhaba arkadaşlar ben covid 19 varken almayı istemiyorum... Acaba herkes de benim gibi düşünüp almadı mı??
Biliyorum Almıyorum zaten. Ben Kemal Sunal film gibi olur diye almıyorum şehrin en büyük wc yaptırırım...artık internetten bilet alınabiliyor ama bence paranı çöpe atma kazananı zaten bellidir.