Yılbaşı bileti aldınız mı?

Milli piyango bileti aldınız mı?

• Evet

Kullanılan: 6 8.0%
  • Hayır

Kullanılan: 69 92.0%

• Kullanılan toplam oy
    75

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Geçtiğimiz yıllarda Kuyruklarda bekleyenler bizimkiler değildi... başka ülkelerden geldiler herhalde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

31 aralığa kadar konuyu güncel tutmaya çalışcam..

.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,327
Beni burada uzun zamandır tanıyan herkes sözümde sadık olduğumu bilir. Hayatım boyunca bir kez olsun piyango bileti almadım, heves etmedim. Allahtan korktum. Çünkü ben bir müslümanım. Bana değil milyarlar trilyonlarca servet karşılığında dahi dinimi imanımı satmam. Aynı zamanda bir din görevlisiyim. Ve yaşım da yarım asrı çoktan geride bırakmış biriyim. Oğlum 35 yaşına geldi.

Şimdi, senin güya şaka diye yazdığın bu söz bana ölmüş anama-babama küfr etmekten daha ağır geldi. Ve ben seni mahzun gönüllerin hamisi yüce Allah'a havale ediyorum.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Bana çıkacağını bilsem alırdım. :D

Reaksiyon puanı
10,327
haramı bosver cıktını dusun ohoo catur cutur yerdım
İslam'ın akaid kurallarına göre sen şu an müslüman değilsin. Tövbe edip yeniden İslam dinine girmedikçe öldüğünde gayri müslim olarak toprağa gidersin. Yanlış anlaşılmasın ben sadece dostane bir şekilde uyarmak istedim. Gerisi senin bileceğin bir iş kardeşim. Tercih senin.

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
saçmalama onun haram para olduğunu bilmiyormusun sen ha

Coulers79

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Eskiden çeşitli faydalara vesile olan piyango haramsa neden izin veriliyor, yöneticiler başka dinden mi? Nerede para var oraya çöken bir sistemde, haracı alıp çıkartmıyorlar zaten.

Son düzenleme:

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
hileli bir şeye boşu boşuna para vermem

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
İslam'ın akaid kurallarına göre sen şu an müslüman değilsin. Tövbe edip yeniden İslam dinine girmedikçe öldüğünde gayri müslim olarak toprağa gidersin. Yanlış anlaşılmasın ben sadece dostane bir şekilde uyarmak istedim. Gerisi senin bileceğin bir iş kardeşim. Tercih senin.
hacı 2 dkda benı sey yaptın afedersınde ben kotu bırsey demedım?

Ayrıca bılmeyerekden demıs olabılırım zaten tovbe de ettım ogrendımde

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,327
hacı 2 dkda benı sey yaptın afedersınde ben kotu bırsey demedım?

Ayrıca bılmeyerekden demıs olabılırım zaten tovbe de ettım ogrendımde
İkinci cümlen birinci cümleni çürütmüş, benim yerine cevap vermiş yeğenim. Tövbe ettiğine göre mesele yok. Hepimiz söylediğimiz sözlerin esiriyiz. Lütfen bir daha dini mevzuları ilgilendiren bir konuda söz söylerken on defa düşün, bir defa söyle. Ben mesajımda da belirttiğim gibi, bir müslüman olarak uyarmak istedim sadece. Kötü bir niyetim, amacım yoktu.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
İkinci cümlen birinci cümleni çürütmüş, benim yerine cevap vermiş yeğenim. Tövbe ettiğine göre mesele yok. Hepimiz söylediğimiz sözlerin esiriyiz. Lütfen bir daha dini mevzuları ilgilendiren bir konuda söz söylerken on defa düşün, bir defa söyle. Ben mesajımda da belirttiğim gibi, bir müslüman olarak uyarmak istedim sadece. Kötü bir niyetim, amacım yoktu.
anladım tessekur ederım

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
haram o yüzden almam olmasa bile kolay para biter çabucak

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Kumar oynamak benim hem inancıma ters olduğundan hemde zaten saçma ve para kaybı olarak nitelendirdiğimden dolayı asla oynamam.