- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 2,185
Bende hâlâ şaşkınım.. ağalar benimle eyleniy.?Çoğunluğunu hayır demesine sevindim ?
Bende hâlâ şaşkınım.. ağalar benimle eyleniy.?Çoğunluğunu hayır demesine sevindim ?
Atma ziya.Size yeminle söylüyorum, büyük ikramiyenin mutlaka bana çıkacağını bilsem yine de almam
Beni burada uzun zamandır tanıyan herkes sözümde sadık olduğumu bilir. Hayatım boyunca bir kez olsun piyango bileti almadım, heves etmedim. Allahtan korktum. Çünkü ben bir müslümanım. Bana değil milyarlar trilyonlarca servet karşılığında dahi dinimi imanımı satmam. Aynı zamanda bir din görevlisiyim. Ve yaşım da yarım asrı çoktan geride bırakmış biriyim. Oğlum 35 yaşına geldi.Atma ziya.
Geçtiğimiz yıllarda Kuyruklarda bekleyenler bizimkiler değildi... başka ülkelerden geldiler herhalde
haramı bosver cıktını dusun ohoo catur cutur yerdımHaram neden alak
İslam'ın akaid kurallarına göre sen şu an müslüman değilsin. Tövbe edip yeniden İslam dinine girmedikçe öldüğünde gayri müslim olarak toprağa gidersin. Yanlış anlaşılmasın ben sadece dostane bir şekilde uyarmak istedim. Gerisi senin bileceğin bir iş kardeşim. Tercih senin.haramı bosver cıktını dusun ohoo catur cutur yerdım
64 kişi dikkatini çekmek istiyorumTürkiyede milyonlarca insan var burada 15-20 kişi almıyoruz dediği zaman ülke genelinin fikrini ortaya koymaz şaşırmana gerek yok.![]()
64 kişi dikkatini çekmek istiyorum
Aynen ?Forumda bilet alan varsada bu kadar yorumdan sonra gelip bilet aldım yazamaz artık.Ne imanları kaldı ne müslümanlıkları.
![]()
hacı 2 dkda benı sey yaptın afedersınde ben kotu bırsey demedım?İslam'ın akaid kurallarına göre sen şu an müslüman değilsin. Tövbe edip yeniden İslam dinine girmedikçe öldüğünde gayri müslim olarak toprağa gidersin. Yanlış anlaşılmasın ben sadece dostane bir şekilde uyarmak istedim. Gerisi senin bileceğin bir iş kardeşim. Tercih senin.
Ayrıca bılmeyerekden demıs olabılırım zaten tovbe de ettım ogrendımdeİslam'ın akaid kurallarına göre sen şu an müslüman değilsin. Tövbe edip yeniden İslam dinine girmedikçe öldüğünde gayri müslim olarak toprağa gidersin. Yanlış anlaşılmasın ben sadece dostane bir şekilde uyarmak istedim. Gerisi senin bileceğin bir iş kardeşim. Tercih senin.
İkinci cümlen birinci cümleni çürütmüş, benim yerine cevap vermiş yeğenim. Tövbe ettiğine göre mesele yok. Hepimiz söylediğimiz sözlerin esiriyiz. Lütfen bir daha dini mevzuları ilgilendiren bir konuda söz söylerken on defa düşün, bir defa söyle. Ben mesajımda da belirttiğim gibi, bir müslüman olarak uyarmak istedim sadece. Kötü bir niyetim, amacım yoktu.hacı 2 dkda benı sey yaptın afedersınde ben kotu bırsey demedım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bılmeyerekden demıs olabılırım zaten tovbe de ettım ogrendımde
anladım tessekur ederımİkinci cümlen birinci cümleni çürütmüş, benim yerine cevap vermiş yeğenim. Tövbe ettiğine göre mesele yok. Hepimiz söylediğimiz sözlerin esiriyiz. Lütfen bir daha dini mevzuları ilgilendiren bir konuda söz söylerken on defa düşün, bir defa söyle. Ben mesajımda da belirttiğim gibi, bir müslüman olarak uyarmak istedim sadece. Kötü bir niyetim, amacım yoktu.