WolfTeam'in Popülaritesi Azaldı mı?

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
472
WolfTeam'in günümüzdeki durumu hakkında konuşmak istiyorum. Eskiden çok popüler olan bu oyunu artık pek fazla kişi oynamıyor gibi görünüyor. Sunucuların doluluk oranları düştü mü, yoksa sadece benim gözlemim mi yanlış?

Oyunun eski popülaritesinin nedenlerini düşünmek gerekiyor. Belki de yeni çıkan oyunlar WolfTeam'in yerini aldı. Ya da oyunun güncellenme sıklığı azaldı ve bu da oyuncuları soğuttu olabilir.

Bir zamanlar sokaklarda, kafelerde, hatta okullarda bile herkesin konuştuğu WolfTeam, şimdi sessizliğe gömüldü mü? Eskiden saatlerce oynanan oyun, yerini farklı oyunlara bıraktı mı acaba? Bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

Hatırlıyorum da, yıllar önce 12 yaşındayken arkadaşlarımla saatlerce WolfTeam oynardık. O zamanlar sunucular aşırı dolu olur, maç bulmakta zorlanırdık. Şimdi ise durumun tamamen tersine döndüğünü düşünüyorum.

Acaba geliştiriciler WolfTeam'i tamamen unuttu mu? Yoksa yeni güncellemeler ve içeriklerle oyunun yeniden canlanmasını mı hedefliyorlar? Bu soruların cevabını maalesef bilmiyorum.

Benim gibi oyunu seven ama artık eskisi kadar oynamayan birçok kişi var. Oyunun nostaljik bir anı olarak kalması üzücü. Belki de bir gün yeniden eski popülaritesine kavuşabilir.

Birçok eski oyuncu gibi ben de WolfTeam'i tekrar oynamayı denedim birkaç ay önce. Ancak eski tadı bulamadım. Oyunun eskisi kadar heyecan verici olmadığını fark ettim.

Belki de oyunun yeni oyuncular için daha çekici hale gelmesi gerekiyor. Yeni özellikler, haritalar ve silahlar eklenerek oyun yeniden canlandırılabilir. Belki de bir turnuva düzenlemek, oyunu tekrar canlandırmak için iyi bir fikir olabilir.

Oyuna yeni özellikler eklenmesi ve eski oyuncuların tekrar oyuna çekilmesi için bazı adımlar atılması gerekiyor. Yoksa WolfTeam gerçekten de unutulmuş oyunlar arasına mı girecek? Bu soru cevabını bekliyor.

Benim gibi eski WolfTeam oyuncularının tekrar oyuna dönmesini sağlayacak bir güncelleme bekliyoruz. Belki de geliştiriciler bu konuda bir şeyler yapacaklardır. Umarım eskisi gibi tekrar eğlenceli vakit geçirmemizi sağlarlar.
1748260243340.png

SefaGrgn

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
45
Bu oyunun unutulmasının sebebi tamamen kendileri . Bende aynı yaşlardayken bu oyunu oynardım herkeste M4 silah vardı . Şartlar çok eşitti gerçekten eğimi iyi olan adamlar oynuyordu oyunu öyle silah almayalar para basmayla olacak iş değildi kim iyi kim kötü gayet belliydi buda rekabeti arttırıyor oyunu daha keyifli yapıyordu.

Hatta bilen bilir bu oyunda bir bıçak haritası vardı tekte tek bıçak kapışıyorduk orda zaten kimin ne oldugu belli oluyordu . Toplu oyunlarda kozunu paylaşamayan oyuncular tek tek bu haritada kapışırlardı.

Ama ne zaman nakit mantığı geldi oyuna yerleşti o zaman oyun bitmeye başladı . Oyunu iyi oynayanlar degil parası olanlar iyi olmaya başladı farklı karakterler farklı kurtlar ölümsüz oluyorlardı resmen . Bu durum gerçek oyuncuları oyundan soğurup oyuna para basanlara kaldı.

Aynı durum şuan Zula oyununda da var onun da sonu WolfTeam gibi olacak .

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
133
Bu oyunun unutulmasının sebebi tamamen kendileri . Bende aynı yaşlardayken bu oyunu oynardım herkeste M4 silah vardı . Şartlar çok eşitti gerçekten eğimi iyi olan adamlar oynuyordu oyunu öyle silah almayalar para basmayla olacak iş değildi kim iyi kim kötü gayet belliydi buda rekabeti arttırıyor oyunu daha keyifli yapıyordu.

Hatta bilen bilir bu oyunda bir bıçak haritası vardı tekte tek bıçak kapışıyorduk orda zaten kimin ne oldugu belli oluyordu . Toplu oyunlarda kozunu paylaşamayan oyuncular tek tek bu haritada kapışırlardı.

Ama ne zaman nakit mantığı geldi oyuna yerleşti o zaman oyun bitmeye başladı . Oyunu iyi oynayanlar degil parası olanlar iyi olmaya başladı farklı karakterler farklı kurtlar ölümsüz oluyorlardı resmen . Bu durum gerçek oyuncuları oyundan soğurup oyuna para basanlara kaldı.

Aynı durum şuan Zula oyununda da var onun da sonu WolfTeam gibi olacak .
Ben o döneme yetişemedim bizim arkadaşlarda hep güçlü silahlar oluyodu doğduğumuz gibi öldürüyolardı.