Soru Yeni Sürümden Bilgisi Olan Var Mı?

acmakapamatusu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
17
Dostlarım hayırlı günler, sizden ufak bi ricam olacak. Windows ile ilgili yazılan yapılan bir kaç şeyler gördüm. Doğru mudur değil midir bilmiyorum. Beni aydınlatacak var mı? Şuanda benim alacağım pcde Windows 10 sürümü var yine de kafama takıldı. Windows 11. Sürümü dedikleri kadar kullanışlı mı? Telefonlara uyumlu olacak mı? Altyapısı nasıl olacak? Bu sorulara acil yardıma ihtiyacım var tam araştıramadım. Sizden dönüş bekliyorum.

Technopat kullanıyorum

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
57
Şuanda tam sürüm yok. SSD kullanıyorsanız ve sorunlarla başa çıkarsanız güzeldir.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Daha kararlı sürüm çıkmadı ancak Windows 11 kullanıcısı olarak fazlasıyla memnunum. Yapısı ise 10X tabanlıdır ve telefonlar ile Windows 10 gibi uyumlu olacaktır.

Tabii performanslı bir sürüm olmasına rağmen kararlı sürümü beklemenizde fayda var.

Ridvansener

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
eyvallah kardeşim sana da hayırlı günleeerrr…
Aşağıdaki pcde de Windows 10 sürümü mevcuttu bende bu pc ye Windows 11 beta sürümünü yükleyip denedim.

3710ff54-a543-44f7-96ac-b3e792753b5e.jpg

Bize yönelik büyük değişiklikler yapmış Windows. Kendimize göre özelleştirebiliyoruz 11 sürümünü. Yeni animasyonlar daha yuvarlak kenarlara sahip arayüz çoklu görev için ekran bölümleri yeni widgetler gibi bir çok farklılıklar var. Teamsi baya geliştirmişler. İş için değil artık dayı amca baba anneyle bile görüşebilecek bi altyapı hazırlamış microsoft. Bulut altyapısı gayet geliştirilmiş. Bi tavsiyeden bahsetmek istiyorm artık Microsoft Office programları artık ücretsiz olarak kullanıcılara verilmeli. Kim bilir belki ilerde görebiliriz :)))