Yeni aldığım Galaxy S3 teki sorunlar :S

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce galaxy s3 aldım kurcaladım gerçekten güzel telefon ama kapak ve tuşlar hiç sağlam değil çünkü gelen bir arama üzerine telefonu elime alır almaz ses açma tuşu takıldı(içe gömüldü çıkmıyor), onun dışında cebimde hiç bir metal madde olmamasına rağmen telefonu cebime koydum ve yaklaşık olarak 5 dk sonra çıkarttım baktım ki ön yüz(metal görünen kısım) kabuk atmış keşke resim olsaydıda ekleseydim.Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Ses tuşu garanti kapsamına giriyor da kabuk atması garantiye girer mi sizce ?

RapLex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce galaxy s3 aldım kurcaladım gerçekten güzel telefon ama kapak ve tuşlar hiç sağlam değil çünkü gelen bir arama üzerine telefonu elime alır almaz ses açma tuşu takıldı(içe gömüldü çıkmıyor), onun dışında cebimde hiç bir metal madde olmamasına rağmen telefonu cebime koydum ve yaklaşık olarak 5 dk sonra çıkarttım baktım ki ön yüz(metal görünen kısım) kabuk atmış keşke resim olsaydıda ekleseydim.Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Ses tuşu garanti kapsamına giriyor da kabuk atması garantiye girer mi sizce ?

bazı ürünler fabrikada kalite kontrolleri geçemediği için elden yokedilir. senin cihazında öyle sanırım. yada orjinal parçaları yedek parça niyetine almışlar. yan sanayi parçaları takmışlardır. piyasa karışık; herkese güvenilmez...

mr booze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

s3 e adam gibi kılıf lazım

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bazı ürünler fabrikada kalite kontrolleri geçemediği için elden yokedilir. senin cihazında öyle sanırım. yada orjinal parçaları yedek parça niyetine almışlar. yan sanayi parçaları takmışlardır. piyasa karışık; herkese güvenilmez...

Aslında ben yurt dışında kalıyorum ve ürünü burdaki operatörden aldım, onlarada güvenmezsek kime güvenecez bilemiyorum artık :).

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bebde aldim metaluc blue olandan 20 gun kadar oldu alali hicbir sorun yok tertemux ekran cizilmiyor kolay kolay denedim

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben de aldım ama ayın 5 temmuzda gelecek bana o yüzden ayrıntılı bir yorum yapamıcam

RapLex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında ben yurt dışında kalıyorum ve ürünü burdaki operatörden aldım, onlarada güvenmezsek kime güvenecez bilemiyorum artık :).
avrupa cihazları vardır performans testlerinden 100 alıyorsa mesela çin'e satılan veya arabistana suriyeye satılan cihazlar 90 ancak alıyor. en güzeli avrupa cihazı almak. AB ülkelerine iyi mal gönderirler hep :)

Reaksiyon puanı
2,148
ben de brükselden getirtiyorum inşallah sorun çıkmaz yoksa nasıl garantiye verebilirim bilmiyorum çok zor durum olur benim için

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
avrupa cihazları vardır performans testlerinden 100 alıyorsa mesela çin'e satılan veya arabistana suriyeye satılan cihazlar 90 ancak alıyor. en güzeli avrupa cihazı almak. AB ülkelerine iyi mal gönderirler hep :)
Bu biraz yanlış sanırım çine amerikaya bize yapılmayan muamele yapıldı. 2GB ram var :)

Reaksiyon puanı
2,148
uluslarası garantisi yok mu? o zaman cep kaskosuna başvurmanızda fayda var... bazı sigorta benzeri hizmetler var araştırın...

Valla hocam bilmiyorum, abime bi sorayım. Yoksa bu kasko şeysi kaç paradır? Yine buradaki fiyatlarla aynı olursa yurtdışından getirtmenin anlamı olmaz.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Valla hocam bilmiyorum, abime bi sorayım. Yoksa bu kasko şeysi kaç paradır? Yine buradaki fiyatlarla aynı olursa yurtdışından getirtmenin anlamı olmaz.
40-50 liraya teknosa ordan alırsan yapıyor. Babama galaxy s aldım teknosadan , babalar gününde. O tür rakamlara yaptı. Ama dışardaki cihazı yapıyorlar mı bilmem.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
o paketide satıyorlar... dışarıdan alınmış telefonlardada geçerli olur... satmamaları için sebeb yok...

Reaksiyon puanı
2,148
Saturn'den almış arkadaşlar Türkiye'de de bayisi var uluslararası yani, garanti geçerlidir heralde?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ahbab sen telefonu ne hala getirmişsin öyle ya.Kabuk atmasıda ne demek.Yeni telefon hemen öyle kabuk atarmı :S Vay canına

%90 ihtimal senin telefonda bir üretim hatası var.Yada senden habersiz telefonunu birileri kullanıyor veya sen görmeden birileri telefona zarar veriyor.(Seni kıskanan birileri olabilir)Yoksa daha 1 aylık telefonda belirttiğin sorunların meydana gelmesi imkansız !!!

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu biraz yanlış sanırım çine amerikaya bize yapılmayan muamele yapıldı. 2GB ram var :)

Dediğiniz durum Amerika ve Kore'de mevcut. Sebebi de o cihazların LTE desteklemesi ve çok yüksek hızlarda internet hizmeti aldıkları için (100 Mbit'e kadar) cihazın darboğaz yapmamasını sağlamak. O cihazların işlemcileri de farklıdır. Snapdragon S4 kullanılıyor. Ancak bu farklılık kasa kalitesinin iyi olacağı anlamına gelmez. Galaxy S2 ile de aynı durumu yaşayan, cihazını Türkiye'den alıp ekran çizilmesinden muzdarip kişiler olmuştu. Hatta bir ara bazı ülkelere gönderilen Galaxy S2'lerde Gorilla Glass cam yok mu şeklinde tartışma konusu olmuştu. Ben de şu anda Galaxy S2 kullanıyorum ve Almanya'dan gelmiş bir cihaz. Şükür herhangi bir sorun yaşamadım şu güne kadar (1 yıl oldu). Yaşadığım tek sorun yedek pil kullandığım için her gün arka kapağı sökmemden dolayı 6 ay gibi bir sürede kapağın çentikleri kullanılmaz hale geliyor. Onu da 25 liraya yeni kapak alarak çözüyorum. Gülü seven dikenine katlanır diyelim.

b_erkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de almayı düşünüyordum. daha önce hiç samsung kullanmadım, hiçbir elektronik cihazda. ne yapmalı şimdi, tekrar araştırmaya mı başlamalı? :( :helpsmilie:

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ahbab sen telefonu ne hala getirmişsin öyle ya.Kabuk atmasıda ne demek.Yeni telefon hemen öyle kabuk atarmı :S Vay canına

%90 ihtimal senin telefonda bir üretim hatası var.Yada senden habersiz telefonunu birileri kullanıyor veya sen görmeden birileri telefona zarar veriyor.(Seni kıskanan birileri olabilir)Yoksa daha 1 aylık telefonda belirttiğin sorunların meydana gelmesi imkansız !!!

evet üretim hatası olabilir, gittim adamlar garantiye almadı(yani kabuk atmasını almadı, tuşu yaparız dediler) :(... Telefonu benden başka kullanan olmadı çünkü telefonu cebime koyup dışarı çıktım , telefonu tekrar çıkartıp baktığımda kabuk attığını farkettim. Neyse zaten telefonu elimden çıkardım mavisini alcaz artık çünkü mavisi çok şık duruyor beyaza göre...

Rasenshruiken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Galaxy s3 ü dün aldım sorun benim modemden de kaynaklanıyor olabilir ama bir wi fi sorunu var ve de s suggest açılmıyor sizin ülkenizde sınırlı sayıda servis mevcut diyor ne yapmalıyım ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Galaxy s3 ü dün aldım sorun benim modemden de kaynaklanıyor olabilir ama bir wi fi sorunu var ve de s suggest açılmıyor sizin ülkenizde sınırlı sayıda servis mevcut diyor ne yapmalıyım ?

Kardeşim büyük ihtimal senin Modeminden kaynaklı bir durum. Modem ile Telefon uyuşmazlığı olabiliyor bazen Modemine reset at yerden yere vur sök parçala yeniden tak, çektir telefona. Olmassa Yeni Modem al veya başka bir İnternet Sağlıyıcısına geç (Turkcell SuperOnline, TTNet vs. vs.).

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Kardeşim büyük ihtimal senin Modeminden kaynaklı bir durum. Modem ile Telefon uyuşmazlığı olabiliyor bazen Modemine reset at yerden yere vur sök parçala yeniden tak, çektir telefona. Olmassa Yeni Modem al veya başka bir İnternet Sağlıyıcısına geç (Turkcell SuperOnline, TTNet vs. vs.).
Ayni sorun bende de var ama o sorun sayilmaz s suggest turkiyede calismiyo sanirim

Rasenshruiken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah beyler bir de cihazı Darty'den aldım almanca s voice var çok kullanılmaz gerçi ama ingilizceye nasıl çevirilir bir bilginiz var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar daha 3 hafta önce samsung galaxy s3 beyaz aldım ve dün düşürdüm ekranı çatladı bayaa ne yapabilirim yardım edin

hodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
owwww ekran çatladiysa büyük geçmiş olsun kardeşim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aldım şuana kadar hiç bi sorunum yok ama wifi ye bglanırken kimlik denetim hatası oluştu diyo bunu bilen varsa nolur mesaja cvp verin :(