Samsung Galaxy S6 Edge 32 gb sorun

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 hafta önce Galaxy S6 Edge 32Gb telefonunu aldım ve kullandığım bu zamana kadar birkaç küçük sorun yaşadım
1)Öncelikle telefon çok ısınıyor internette vs dolaşırken ayrıca arka planda çalışan uygulama olmamasına rağmen ram kullanımı %85 in altına inmiyor.
2)En can sıkıcı sıkıntı ise bir kaç kere başıma geldi, yazı yazarken ekran klavyesinin sol tarafını kullanarak yazı yazarken (yani w,a,s,d tuşlarının olduğu kısım) tuşlara dokumadığım halde ekranın sağ tarafındaki tuşlara basılmış gibi yazı girdisi oluyor bu tuşlar özellikle 0,i ve enter tuşu. Ekrana hiç bir şekilde temas olmamasına rağmen bunu yaşamak donanımsal/yazılımsal bir sorunun olup olmadığını düşündürüyor.
3)Bu olay ise başıma bir kere geldi. Telefonunun şarjı %10un altına iken oldu. Sorun şöyle, birini aramak istediğimde hiçbir şekilde arama yapamadım. Arama ekranı görünmesine rağmen hiçbir şekilde çevir sesi gelmedi. Telefonu kapat/aç yaparak ancak bu sorunu düzeltebildim.
Bu yaşadığım sorunlar sonrası ne yapmam gerek. Bu kadar yeni bir yeni bir telefonda bunları yaşamak can sıkıcı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bunların bazıları Android de olan sorunlar bende telefonda sürekli internet ile uğraşırım cart curt. Dediğin gibi arka planda hiçbirşey çalışmamasına rağmen ram sıkıntı oluyor ve benim cihazim da ısınıyor çok sarj yüzde 53 gösteriyor sa kapatıp açtığımda yüzde 46 olabiliyor

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesela 10 dk önce şarja taktım telefonu şarj olurken ısınmaya başladı telefonu kullanmadığım halde. Çıkarıp tekrar taktım düzeldi. Her an bir şey olacakmış gibi telefonu kontrol etmek hiç hoş değil. Rahat edemedim bir türlü [emoji1]

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Yaklaşık 1 hafta önce Galaxy S6 Edge 32Gb telefonunu aldım ve kullandığım bu zamana kadar birkaç küçük sorun yaşadım
1)Öncelikle telefon çok ısınıyor internette vs dolaşırken ayrıca arka planda çalışan uygulama olmamasına rağmen ram kullanımı %85 in altına inmiyor.
2)En can sıkıcı sıkıntı ise bir kaç kere başıma geldi, yazı yazarken ekran klavyesinin sol tarafını kullanarak yazı yazarken (yani w,a,s,d tuşlarının olduğu kısım) tuşlara dokumadığım halde ekranın sağ tarafındaki tuşlara basılmış gibi yazı girdisi oluyor bu tuşlar özellikle 0,i ve enter tuşu. Ekrana hiç bir şekilde temas olmamasına rağmen bunu yaşamak donanımsal/yazılımsal bir sorunun olup olmadığını düşündürüyor.
3)Bu olay ise başıma bir kere geldi. Telefonunun şarjı %10un altına iken oldu. Sorun şöyle, birini aramak istediğimde hiçbir şekilde arama yapamadım. Arama ekranı görünmesine rağmen hiçbir şekilde çevir sesi gelmedi. Telefonu kapat/aç yaparak ancak bu sorunu düzeltebildim.
Bu yaşadığım sorunlar sonrası ne yapmam gerek. Bu kadar yeni bir yeni bir telefonda bunları yaşamak can sıkıcı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
kardeş ilk sorun androiiden kaynaklı ram kullanımı düşmüyor android 5.1.1 sürümünde düşecek ama ısınma konusunu bilmiyorum telefonun son güncellemesini kur uygulamaların güncellemesini kur bide öyle bak ısınmaya 2. ise yazılımsal belliki telefonu sıfırla bida bak öyle sorun olcakmı olursa servise görün...3. ise buda yazılımsal sorun o olay başına geldiğinde hattın çekmemiş olabilir bendede olmuştu hat çekmediğinde çeviri sesi gelmio ama arıomuş gibi ekran gelio...

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani donanımsal gibi gözükmüyor. Yakın zamanda telefonu sıfırlayacağım dediğin gibi bakalım devam edecek mi.

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi fabrika ayarlarına geri döndürdüm şuanlık bir sıkıntı yok gibi. Isınma sorunu dışında telefonla 5dk üzerinde bir işlem yapıyorsam ısınmaya başlıyor bana göre ram ile alakalı ısınma sorunu

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
ısınma sorunu genelde yok bence bir servise ver tabi aşırı ısınıyorsa ver... normal ısınması gayet iyi ve normal...

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuanlık oda düzeldi gibi ilerleyen günlerde daha net belli olur büyük ihtimal.

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi ki sıkıntı ise şarj olurken ısınma oluyor bir kaç kere şarj cihazını çıkarıp takınca düzeliyor. İnternette araştırınca bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha olduğunu gördüm. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Şuan yurtdışında olduğum için servise verme ihtimalim yok.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Şimdi ki sıkıntı ise şarj olurken ısınma oluyor bir kaç kere şarj cihazını çıkarıp takınca düzeliyor. İnternette araştırınca bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha olduğunu gördüm. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Şuan yurtdışında olduğum için servise verme ihtimalim yok.
şarj olurken ısınma normal kardeşim hızlı şarj oldugundan ısı yapıyor normal sıkıntı çıkarmaz benim s4 bile şarjda ısınıyor....

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalnız bahsettiğim normal bir ısınma değil aşırı derecede ısınıyor. Eğer dediğin gibi olsa sürekli olur. Isındığını fark edince şarjdan çıkarıp takıyorum o zaman düzeliyor

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evett yeni bir sorunla daha karşı karşıyayız. Bu seferki problem şarj cihazı ile şarj ederken "hızlı şarj" yazması gerekirken "kablo şarjı" yazıyor ve neredeyse hiç şarj etmiyor. Ayrıca bilgisayara bağladığım zamanda telefonda USB bağlantısı gözükmüyor. Teknik servisin tavsiyesi üzerine fabrika ayarlarına geri dönüş yapmama rağmen hatta 2 kere yaptım bir düzelme olmadı. Mecburen teknik servise gönderiyorum bugün. Belki bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlar olur. Onlar için diyebileceğim tek şey şuanlık çözüm yok :)

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Belli ki senin telefon problemli git servise değişim iste

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alırsanız çöpleri öyle olur işte 😁 iyi yanından bakın kışın üşümezsiniz elleriniz sıcacık olur cebinizi ısıtır elinizi cebinize soktuğunuzda sımsıcak bi cep bulursunuz :D :D :D

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon değişimi oldu servis tarafında bugünde yeni telefon geldi ama buda ısınıyor arkadaş kafayı yiyecem :) normal kullanıyorum telefonu sağ taraf aşırı ısınıyor. Asıl güncelleştirmeleri uygularken yanacak gibi ısındı. Ya genel bir sorun var yazılımsal ya da bahtsız bedevinin tekiyim :)

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Telefon değişimi oldu servis tarafında bugünde yeni telefon geldi ama buda ısınıyor arkadaş kafayı yiyecem :) normal kullanıyorum telefonu sağ taraf aşırı ısınıyor. Asıl güncelleştirmeleri uygularken yanacak gibi ısındı. Ya genel bir sorun var yazılımsal ya da bahtsız bedevinin tekiyim :)
Bence siz fazla takılıyorsunuz hocam ısınmayan telefon mu var telefon ısınıyor evet ama cam olduğunu da düşünürsek bu ısınmalar gayet normal elinize alınmayacak kadar ısınıyorsa bilemem

hakanefeturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ufacık bir ısınma olsa buraya yazmazdım herhalde. Diğer telefonda da aynı ısınma sorunu vardı servis o sorunu çözemediğimden telefonu değiştirmek zorunda kaldı. Güncelleştirmeden sonra düzeldi gibi, ısınma yok şuan.
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

İsimsiZ _ KAPTAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 edge kullanıcısıyım ve telefonumun hiçbir sensörü çalışmıyor acillll yardım lütfen