Merhaba arkadaşlar baya bi konu açtım kusura bakmayın bu son konum bu dediklerimden hangisi daha iyidir aynı fiyata ikinci el bu 3 cihaz batarya ve ekran önemli değil sadece hafif oyunlar oynarım
Samsung Note 10+ öneririm.Merhaba arkadaşlar baya bi konu açtım kusura bakmayın bu son konum bu dediklerimden hangisi daha iyidir aynı fiyata ikinci el bu 3 cihaz batarya ve ekran önemli değil sadece hafif oyunlar oynarım
Peki artıları nedir batarya ekran önemli değil.Samsung Note 10+ öneririm.
Ekran ve batarya önemsiz diyorsan SE2 almanı tavsiye ederim diğerlerine göre daha güncel. İşlemci ve kamera konusunda gayet iyi. Note10+ eski bir cihaz şahsen tavsiye etmem.Merhaba arkadaşlar baya bi konu açtım kusura bakmayın bu son konum bu dediklerimden hangisi daha iyidir aynı fiyata ikinci el bu 3 cihaz batarya ve ekran önemli değil sadece hafif oyunlar oynarım
Efootball oynatır mı?ekran ve batarya önemsiz diyorsan SE2 almanı tavsiye ederim diğerlerine göre daha güncel. İşlemci ve kamera konusunda gayet iyi. Note10+ eski bir cihaz şahsen tavsiye etmem.
Hocam anladığım kadarıyla işlemci odaklı arıyorsun. En iyisi SE2 alman olacaktır. Bunlar haricinde bütçeni arttırabilirsen s22 ve s23'e bakman iyi olabilirBeki hadi
Of oyunlar oynatirmi örn çiftlik bide efootball oynarim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide benim için güncelleme onemsiz
Aslında benim için işlemci onemlide kamerası iyi olan arıyorum ama islemcisi de önemlihocam anladığım kadarıyla işlemci odaklı arıyorsun. En iyisi SE2 alman olacaktır. Bunlar haricinde bütçeni arttırabilirsen s22 ve s23'e bakman iyi olabilir
Malesef bütçemi artıramıyorum maksimum. Bunlar var S20 FE128 alabiliyorum ama o cihazı da pek beğenmedim.hocam anladığım kadarıyla işlemci odaklı arıyorsun. En iyisi SE2 alman olacaktır. Bunlar haricinde bütçeni arttırabilirsen s22 ve s23'e bakman iyi olabilir
Sizde mi Note 10+ kullanıyorsunuz?Samsung Note 10+ öneririm güncelleme önemli değil diyorsanız alabilirsiniz. Kendisi çok güzel cihazdır.
Bir de kaç yıl götürür? 2-3 yıl götürür mu mesela?Samsung Note 10+ öneririm güncelleme önemli değil diyorsanız alabilirsiniz. Kendisi çok güzel cihazdır.
Note 10+ en az 3 daha yıl götürür bence. Ayrıca ben OPPO A55 kullanıyorum.Sizdemi note 10+kullanıyorsunuz
Bide kaç yıl götürür 2 3 yil götürür mu mesela
Teşekkür ederim peki Oppo A55’i onerir misiniz? Yoksa bu dediğim 3 cihaz daha mi iyidir?Note 10+ en az 3 daha yıl götürür bence. Ayrıca ben OPPO A55 kullanıyorum.
OPPO A55'in ColorOS arayüzü stabil, kamerası çok iyi sayılmaz, hızlı şarj avantajı var. Bunların yanı sıra ekranı ideal boyutta ve Android 13 işletim sistemi yüklü. Yüksek oyunlar oynuyor, performans ve iyi kamera istiyorsanız Samsung Note 10+ veya bulabilirseniz Samsung S10+ (Snapdragon) almalısınız.Teşekkür ederim peki oppo a55 i onerirmisiniz yoksa bu dediğim 3 cihaz daha mi iyidir
Tamam belki Note 10 + alırım ama iOS almak istediğim için...OPPO A55'in ColorOS arayüzü stabil, kamerası çok iyi sayılmaz, hızlı şarj avantajı var. Bunların yanı sıra ekranı ideal boyutta ve Android 13 işletim sistemi yüklü. Yüksek oyunlar oynuyor, performans ve iyi kamera istiyorsanız Samsung Note 10+ almalısınız.
Bu iPhone cihazları günümüzde oyun için falan alınmaz. İlla iPhone alınacaksa 12 ve 13 altı cihazlar alınmamalı.Tamam belki Note 10 + alırım ama iOS almak istediğim için...
Biliyorum ama ekosistem oluşturmak istiyirom Macbook, Airpords ve Apple Watch aldık o yüzden bi tek telefon eksik.Bu iPhone cihazları günümüzde oyun için filan alınmaz. İlla iPhone alınacaksa 12 ve 13 altı cihazlar alınmamalı.
O zaman biraz bütçe arttırmanız gerekiyor.Biliyorum ama ekosistem oluşturmak istiyirom macbook airpords ve apple watch aldık o yüzden bi tek telefon eksik
Işte bütçemi artırabilsem maksimum bu kadar oluyor zaten telefon la çok uğraşmam şu an J7 Prime kullanıyordum o bile yetiyordu ekranı yanmasaydı kullanmaya devam edecektim.O zaman biraz bütçe arttırmanız gerekiyor.
12’yi bırakın 11 bile alamıyorum.O zaman biraz bütçe arttırmanız gerekiyor.
O zaman en azından iPhone 8 Plus alın.12 yi bırakın 11 bile alamıyorum
8 Plus, SE2’den daha mi iyi?O zaman en azından iPhone 8 Plus alın.
Teşekürler artık aklımda 1 tane bile soru kalmadıHocam 2 yıldır SE2 kullanıyorum. İstediğin oyunu gayet akıcı bir şekilde oynayabilirsin. Herhangi bir kasma donma olmuyor. Kamera konusunda gayet başarılı bir telefon.
Temizse niye düşünmeyelimSamsung Galaxy Note 10+. Android 13 sonrası sürümleri almayacak, ancak One UI desteği birkaç yıl daha sürecektir. Temiz bir cihazsa düşünmeyin derim.
Ekosistem olusturmak istiyorum se2 ve xr arasindayimNote 10+ ile XR rakip serinin telefonları ve Note 10+ daha üstün, özellikle ekran konusunda ezici bir üstünlük var, bataryası da günü çıkarır ve 45W hızlı şarjı var. 45W hızlı şarjının olması eğer 45W adaptör kullanırsanız 1 saati geçmeden sıfırdan 100'e şarj edebiliyor olacağınız anlamına geliyor. İşlemci konusunda da gayet iyi, XR işlemcisi A12 Bionic ile hemen hemen aynı performansları veriyorlar. Ayrıca XR'da ön kamera videoda 1080p 60 FPS kayıt desteği varken Note 10+'ın 2160p 60 FPS desteği var, tabii sizin için bir artı mıdır bilemem.
Her ikiside yeterli telefon ve uzun süre sizi götürür. Eğer SE2'nin ekranını ve bataryasını problem etmeyeceksen SE2 alman senin için iyi olur.Temizse niye düşünmeyelim
Ekosistem olusturmak istiyorum se2 ve xr arasindayim
Tm peki sen kac saat ekran süresi alıyorsunHer ikiside yeterli telefon ve uzun süre sizi götürür. Eğer SE2'nin ekranını ve bataryasını problem etmeyeceksen SE2 alman senin için iyi olur.
Samsung ekosistemi de oluşturabilirsin. İkisi arasından ben XR almanı öneririm.Ekosistem olusturmak istiyorum se2 ve xr arasindayim
Samsung nasıl oluşturun macbook apple watch bunların ssmsungla uzaktan yakından ilişkisi yokSamsung ekosistemi de oluşturabilirsin. İkisi arasından ben XR almanı öneririm.
O zaman XR alın. SE 2 bir nesil daha yeni olsa da XR daha iyi genel anlamda.Samsung nasıl oluşturun macbook apple watch bunların ssmsungla uzaktan yakından ilişkisi yok