- Reaksiyon puanı
- 47
Merhaba bu cihazlardan hangisi alinir oyun oynamam bundan önce SE2 vs XR konusu açmıştım burda ki asil sorum iOS olan mi daha iyidir Andoid mi?
Son düzenleme:
K40 Gaming veya SE2Merhaba bu cihazlardan hangisi alinir oyun oynamam bundan önce se2 vs xr konuşu açmıştım burdaki asil sorum ios olan mi daha iyidir Andoid mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye cevap verimiyorusnux
Oyun önemsiz ama uzun ömürlü olması önemli o yuzden SE2 ile S20 FE arasında kalmıştım.Dostum, öncelikle Xiaomi 13 Lite'ı ele. İçerisinde Samsung üretimi 7 Gen 1 var ve geçen sene çıkan Xiaomi 12 Lite gibi Android 12 ile çıktı, yani güncelleme destekleri Xiaomi 12 Lite ile aynı anda kesilecek.
Eğer kamera önemliyse S20 FE'nin Snapdragon varyantını, kamera önemsizse kullanım amacı oyunsa K40 Gaming öneririm.
Oyun önemsiz ama uzun ömürlü olması önemli o yuzden SE2 ile S20 FE arasında kalmıştım.
Şimdi S20 FE, SE2'den daha mi uzun ömürlü? Bir de hafif oyunlar oynarim.S20 FE diyebiliriz o zaman. Lakin Snapdragon işlemcili olmasına dikkat et.
Şimdi S20 FE, SE2'den daha mi uzun ömürlü? Bir de hafif oyunlar oynarim.
Şimdi SE'yi 5 yıl güncelleme 2 yıl güncellemesiz 7 yıl S20 FE'yi 3 yıl güncelleme 2 yıl güncellemesiz 5 yıl bide ekran sorun olmaz J7 prime ve iPhone 6 kullanıyorum onların ekranlarından memnunum da uzun ömürlü olması lazım, kamerası iyi olması lazım, hafif oyunlari oynatması lazım.Aralarında ömür olarak pek fark olmayacak ama Se2'nin ekranı ciddi anlamda leş gibi.
Dostum, ikisi de uzun seneler memnun eder. Bu konu hakkında kesin konuşamayız. iPhone SE2'nin paneli berbat, pil performansı berbat, kamerası ortalamanın altında, tek espirisi yonga seti. S20 FE ise SE2'ye göre çok daha iyi bir panele sahip, pil performansı tatminkar, kamerası tatminkar ve yonga seti A13 Bionic ile benzer. S20 FE Snapdragon al geç, model numarası SM-G780G.Şimdi SE'yi 5 yıl güncelleme 2 yıl güncellemesiz 7 yıl S20 FE'yi 3 yıl güncelleme 2 yıl güncellemesiz 5 yıl bide ekran sorun olmaz J7 prime ve iPhone 6 kullanıyorum onların ekranlarından memnunum da uzun ömürlü olması lazım, kamerası iyi olması lazım, hafif oyunlari oynatması lazım.
Aşağı yukarı ikisi de aynı ömürlü olur. Bence S20 FE al derim.Şimdi S20 FE, SE2'den daha mi uzun ömürlü? Bir de hafif oyunlar oynarim.
Tm teşekürler herkese.Dostum, ikisi de uzun seneler memnun eder. Bu konu hakkında kesin konuşamayız. iPhone SE2'nin paneli berbat, pil performansı berbat, kamerası ortalamanın altında, tek espirisi yonga seti. S20 FE ise SE2'ye göre çok daha iyi bir panele sahip, pil performansı tatminkar, kamerası tatminkar ve yonga seti A13 Bionic ile benzer. S20 FE Snapdragon al geç, model numarası SM-G780G.
Zaten xioami sicak bakmıyordum ben se2 s20 fe sd ve xr arasindaydimS20 FE ama SD865 versiyonu öneririm Xiaomi asla bulaşma önermiyorum Mİ9T kullanmış biri olarak söylüyorum bu saatten sonra Xiaomi alınmaz illa Android alacaksan Samsung öneririm.
Ilk defa Andoid kullanıcamZaten xioami sicak bakmıyordum ben se2 s20 fe sd ve xr arasindaydim
Xiaomi cidden bozdu hocam 2019'da çok başarılıydı özellikle Mİ9 serisini çok beğeniyordum sonradan bozduZaten xioami sicak bakmıyordum ben se2 s20 fe sd ve xr arasindaydim
Ilk defa Andoid kullanıcam
Aynen hocamXiaomi cidden bozdu hocam 2019'da çok başarılıydı özellikle Mİ9 serisini çok beğeniyordum sonradan bozdu
Galaxy S20 aralarından en iyi kameraya, panele ve premium malzemeye sahip, pil performansı XS ve SE2'den çok farklı değil, aşırı bir kayıp yok.Hocam geç sordum yine kusura bakmayın S20 256 GB mı, XS 64 GB mı, SE 2020 256 GB mı?
Hocam S20 dediğim S20 FE'ydi ve 128 GB'tı.Galaxy S20 aralarından en iyi kameraya, panele ve premium malzemeye sahip, pil performansı XS ve SE2'den çok farklı değil, aşırı bir kayıp yok.
Kusura bakmayın yanlış yazmisimizHocam s20 dediğim s20 fe di ve 128 gb m
Di
S20 FE Snapdragon aralarından hâlâ en mantıklı olanı.Hocam S20 dediğim S20 FE'ydi ve 128 GB'tı.
Tm hocam teşekürler bide siz hangi telefonu kullanıyorsunuz sorun olmassa söyleyebilirmisinizS20 FE Snapdragon aralarından hâlâ en mantıklı olanı.
Hocam bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Xiaomi 2019'da sanki daha başarılıydı o zamanlar ilgimi çekiyordu ama şimdi gram ilgimi çekmiyorAynen hocam![]()
Bizim eski firmada sevdiğimiz bir abimiz vardı, onada almıştık aynı cihazı hala kullanıyor. Ben xioami firmasını pek başarılı bulmuyorum aslında. Sadece Mi9T güzel cihazdı.Hocam bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Xiaomi 2019'da sanki daha başarılıydı o zamanlar ilgimi çekiyordu ama şimdi gram ilgimi çekmiyor
Mİ9T 2019'un en başarılı f/p cihazı bence gerek tasarımı, malzeme kalitesi, donanımı, ekran gövde oranı ile beni çok etkilemişti zamanında RN8 Pro da aklımı az çelmedi özellikle orman yeşili rengi çok güzeldi hocam bu arada Xiaomi'yi artık bende başarılı bulmuyorum sadece MI Band serisini başarılı buluyorum onun haricinde gram ilgimi çekmiyor.Bizim eski firmada sevdiğimiz bir abimiz vardı, onada almıştık aynı cihazı hala kullanıyor. Ben xioami firmasını pek başarılı bulmuyorum aslında. Sadece Mi9T güzel cihazdı.
Benim de şuan hiç bir modeli ilgimi çekmiyorMİ9T 2019'un en başarılı f/p cihazı bence gerek tasarımı, malzeme kalitesi, donanımı, ekran gövde oranı ile beni çok etkilemişti zamanında RN8 Pro da aklımı az çelmedi özellikle orman yeşili rengi çok güzeldi hocam bu arada Xiaomi'yi artık bende başarılı bulmuyorum sadece MI Band serisini başarılı buluyorum onun haricinde gram ilgimi çekmiyor.
Peki xr mı se2 mi note 10 lite mi 1 den 3 e kadar sıralar misiniz uzun omurluk hariçGüncelleme desteği bitmiş olmasına rağmen eski S20 FE kullanıcısı olarak önerebileceğim güzel bir cihazdır. Tabii Snapdragon versiyonu tavsiye ederim. Xiaomi modelleri de oldukça güzel seçenekler ancak güncelleme olsun olmasın yazılım sıkıntıları gereksiz baş ağrıtıyor.
sıfır ürünler üzerinden değerlendirme yapayım. XR> Mi Note 10 Lite> SE2. Ancak bu cihazları 2. elde alacağınız fiyata daha yeni orta segment bir modelli tercih etmenizi tavsiye ederim.Peki xr mı se2 mi note 10 lite mi 1 den 3 e kadar sıralar misiniz uzun omurluk hariç
Hocam mi note 10 lite değil samsung nite 10 lite ama fikriniz benim için çözüm oldu bide dr 2 3 yil götürür mü orta segment olarak butcemde en iyisi bunlar diye düşündüm cunku 9 bine en iyi bunlar var heraldesıfır ürünler üzerinden değerlendirme yapayım. XR> Mi Note 10 Lite> SE2. Ancak bu cihazları 2. elde alacağınız fiyata daha yeni orta segment bir modelli tercih etmenizi tavsiye ederim.
A34 aklima geldi ama o cihazı da beğenmiyorum oyuzden bunlar arasınd skslmistimHocam mi note 10 lite değil samsung nite 10 lite ama fikriniz benim için çözüm oldu bide dr 2 3 yil götürür mü orta segment olarak butcemde en iyisi bunlar diye düşündüm cunku 9 bine en iyi bunlar var heralde
Samsung note 10 lite da güzel telefon. Orta segment ama daha fazlasını beklememek lazım. Yine de stabil güzel performans sunuyor. Ama 2-3 yıl götürecek çözüm temiz XR olacaktır.Hocam mi note 10 lite değil samsung nite 10 lite ama fikriniz benim için çözüm oldu bide dr 2 3 yil götürür mü orta segment olarak butcemde en iyisi bunlar diye düşündüm cunku 9 bine en iyi bunlar var heralde
A34 aklima geldi ama o cihazı da beğenmiyorum oyuzden bunlar arasınd skslmistim
Teşekür ederim düşüncelerin içinSamsung note 10 lite da güzel telefon. Orta segment ama daha fazlasını beklememek lazım. Yine de stabil güzel performans sunuyor. Ama 2-3 yıl götürecek çözüm temiz XR olacaktır.