mc92001
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 16
Merhaba Arkadaşlar.
Xperia z2 cihazımı dün teslim aldım. Almadan önce çok araştırdım. Herkesi bilgilendirmek adına böyle bir konu açmaya karar verdim.
Aldığım cihaz Seri 14w31.
Siz de üretim haftanızı ve varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?. Böylece hangi seriler de hangi sorunlar var gözlemleyebiliriz.
Tecrübelerimi aşağıda paylaşıyorum.
Herkese iyi günler.
Öncelikle cihazı gittigidiyordan ceppaket kullanıcısından aldım. Delta servis garantili.
Kutu içinden Cihaz , MDR-31NCE modeli kulaklık (mikrofonsuz), şarj cihazı , usb kablo çıktı. Ayrıca şarj dönüştürücü göndermişler ama ben şarja taktım bir sorun yok.
Cihaz ile yaklaşık 4 saat test amaçlı yoğun vakit geçirdim. Bu sürede şarj %43 iken %12'ye düştü.
Daha önce bahsedilen sorunlardan :
Xperia z2 cihazımı dün teslim aldım. Almadan önce çok araştırdım. Herkesi bilgilendirmek adına böyle bir konu açmaya karar verdim.
Aldığım cihaz Seri 14w31.
Siz de üretim haftanızı ve varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?. Böylece hangi seriler de hangi sorunlar var gözlemleyebiliriz.
Tecrübelerimi aşağıda paylaşıyorum.
Herkese iyi günler.
Öncelikle cihazı gittigidiyordan ceppaket kullanıcısından aldım. Delta servis garantili.
Kutu içinden Cihaz , MDR-31NCE modeli kulaklık (mikrofonsuz), şarj cihazı , usb kablo çıktı. Ayrıca şarj dönüştürücü göndermişler ama ben şarja taktım bir sorun yok.
Cihaz ile yaklaşık 4 saat test amaçlı yoğun vakit geçirdim. Bu sürede şarj %43 iken %12'ye düştü.
Daha önce bahsedilen sorunlardan :
- Kasa açıklığı göremedim.
- Lens kayması biraz var ama çok belli değil. Bence sorun değil.
- Real race 3 kurup yaklaşık 1 saat ısınma sorunu olacak mı diye oyun oynadım. Bu arada arka planda güncellemeler filan çalışıyordu. Isınma var ama rahatsız edecek derecede değil.
- TV'ye miracast ile ekran yansıtıp film izledim. ekran yansıtma başarılı kesilme , donma filan olmadı.
- Vodafone hattım var. şebeke sorunu yaşamadım. Wifi'de sorun yok. Hatta bütün güncellemeleri wifi ile yaptım.