1500 ya la![]()
Teknosa ve vatan gibi fiyat şişiren mağazalar oldukça zor diğerleride rekabet için artıracaklardır bence 1500-1700 arası olur olursa süper olur Gürcistan fiyatı hakkında bilgin var mı
1500 ya la![]()
Satışa sunulmadı herhalde. Yoksa görürdüm. Şimdilik bir bilgi yok ama olursa yazarım buraya.Teknosa ve vatan gibi fiyat şişiren mağazalar oldukça zor diğerleride rekabet için artıracaklardır bence 1500-1700 arası olur olursa süper olur Gürcistan fiyatı hakkında bilgin var mı
Satışa sunulmadı herhalde. Yoksa görürdüm. Şimdilik bir bilgi yok ama olursa yazarım buraya.
Şşş sessiz ol kimse duymasın :mrgreen:Bu arada sen nickinimi değiştirdin
Yok bu cihazdan en çok elma giller tedirgin olması lazım ama lıfeısgoodıngen gillerdeki titreme neyin nesi acaba?
Yok bu cihazdan en çok elma giller tedirgin olması lazım ama lıfeısgoodıngen gillerdeki titreme neyin nesi acaba?
İsveçi seviyormuş sony
Şu aleti alamiyorum içim gidiyor ya la :s
Yok usta ne almasi elimdeki telefon daha yeni. 2-3 sene olsun bi bakalim o zaman![]()
her sene her sene manyak gibi de son model telefon alınmaz kikullan, hakkını ver sonra degistir.
beyler alet hindistanda satışa sunuldu. fiyatı 1305 TL .
Türkiye fiyatını çok merak ediyorum.
btsonydeki 1500 tl lik fiyat etiketi kaldırılmış.Türkiye fiyatını çok merak ediyorum.
üstat ne yaptın yav 1700 olsa yine değer1500 den düşük olursa alma ihtimalim yüksek.