Ahmet Güvenir
Öğrenci
Beyler xiaomi mi5s 3 gb mi 4 gb mi sizce.. 3 le 4 arasında bariz performans farkı olur mu.. 2 sene kalmaz değiştiririm teli ama 3 gb alsam kasmadan donmadan beni idare eder mi yoksa direk 4 gb mi önerirsiniz
Performans işlemciye göre belirlenir daha çok.Depolama seçeneğinden dolayı daha cazip geliyor.. Performans noktasında düşündürüyor sadece.. Antutudan aldıkları puanlar da ortada birisi 154.000 diğeri 149.000lerde seyrediyor günlük yoğun kullanımda 3 gb lik model kasma donma yapmıyorsa tercihim o yönde olacak
Ne kadar zamandır kullanıyorsun3/64 al sıkıntı yaşamıyorum ben hafıza kartı olmadığı için daha önemli 3 yeterli
4gb lik modelde de hafıza sorunu yaşarım diye düşünüyorum ram olarak iyi hafıza olarak kötü
--- Gönderi Güncellendi ---
Ne kadar zamandır kullanıyorsun
Çok iyi.. Şarj konusunda sıkıntı yaşıyor musun 1 günü rahatlıkla çıkarıyor mu8 aydır siyah 3/64 kullanıyorum hiç sıkıntı yok
Arkada çok fala uygulama açmanın da mantığı yok zaten.. Sadece dediğin noktada problem yaşicaksam o sorun hiçbir şey..Sıkıntı olmaz sadece o 1 gb farkı çok fazla arkatarafta uygulama açacaksan görürsün ram zaten geçiçi bellek yüksek ram harcayan programlarda falan ama o derece program üretildiğini sanmıyorum yine de bilgi amaçlı söyledim. Hiç bir sıkıntı olmaz tek fark YouTube açar kapatırım sonra Facebook'a girerim sonda tarayıcıyı açarsın tekrar YouTube döndüğünde program yeniden açılır 3 gb ram olanda 4 de kaldığın yerden devam eder (tabi işlemcinin çalışma mantığı belli bir süre sonra hemen kapatıyorsa o programı telefonu kasmamak için onun da bir faydasını göremezsin)
Çok iyi.. Şarj konusunda sıkıntı yaşıyor musun 1 günü rahatlıkla çıkarıyor mu
Arkada çok fala uygulama açmanın da mantığı yok zatenSıkıntı olmaz sadece o 1 gb farkı çok fazla arkatarafta uygulama açacaksan görürsün ram zaten geçiçi bellek yüksek ram harcayan programlarda falan ama o derece program üretildiğini sanmıyorum yine de bilgi amaçlı söyledim. Hiç bir sıkıntı olmaz tek fark YouTube açar kapatırım sonra Facebook'a girerim sonda tarayıcıyı açarsın tekrar YouTube döndüğünde program yeniden açılır 3 gb ram olanda 4 de kaldığın yerden devam eder (tabi işlemcinin çalışma mantığı belli bir süre sonra hemen kapatıyorsa o programı telefonu kasmamak için onun da bir faydasını göremezsin)
Ben rom falan atmayı düşünmüyorum ama global romla ne kadar kullandın ve şarj süresi ne kadardı?Global rom dan betaya geçtim bir günü çıkarıyorum kullanım alışkanlığına göre değişir quick charge 3.0 la çok hızlı doluyor
Bu telefona güncelleme gelmediği için mi beta rom yükledinGlobal rom dan betaya geçtim bir günü çıkarıyorum kullanım alışkanlığına göre değişir quick charge 3.0 la çok hızlı doluyor