Xioami'nin üst düzey cihazlarını kullandım ve üst düzey cihazların yazılımları hakkında az çok bilgi edindim. Öncelikle cihazları hepsiburada,N11, gittigidiyor ve Miui Türkiye sitesinden edinebilirsiniz.
Genelde hepsiburada.com'dan satılan cihazlarda Fake rom dediğimiz Çin rom'unun Türkçeleştirilmiş hali var ancak sıkıntılı sürüm bu. Saydığım diğer satın alınabilecek sitelerde bu sorun yok diye biliyorum. Ayrıca cihazların İmei numaraları yasal olarak kayıtlı tüm satıcılarda.
Xiaomi cihazların temel birkaç yazılımsal sorunu var.
İlk sorun fake rom bunun çözümü belli zaten. İkinci sorun ise yazılımın pili etkilemesi ama bu soruna rağmen 1 günü çıkarıyor cihaz.
Cihazlar hakkında istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Genelde hepsiburada.com'dan satılan cihazlarda Fake rom dediğimiz Çin rom'unun Türkçeleştirilmiş hali var ancak sıkıntılı sürüm bu. Saydığım diğer satın alınabilecek sitelerde bu sorun yok diye biliyorum. Ayrıca cihazların İmei numaraları yasal olarak kayıtlı tüm satıcılarda.
Xiaomi cihazların temel birkaç yazılımsal sorunu var.
İlk sorun fake rom bunun çözümü belli zaten. İkinci sorun ise yazılımın pili etkilemesi ama bu soruna rağmen 1 günü çıkarıyor cihaz.
Cihazlar hakkında istediğiniz soruları sorabilirsiniz.