WordPress'e Intro eklemek?

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Var mi yardim edebilicek?

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Wordpress kurulumu yaparken anasayfa klasörüne yüklersin. Normal şekilde de bir index atarsın olur biter. htaccess'le uğraşmaya gerek yok.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Denedim onu ben ama olmadi.

fprot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wp splash image diye bir eklenti var ana sayfada resim ,flash (*.swf),video gibi görüntüleri istediğin süre kadar gösterip kapat butonu link falan ekleyebilirsin. İncelersen daha özellikleri var işini görebilir.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Cok tsk. ederim deniyorum simdi.

fprot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önemli değil kurulumda sıkıntı olursa yardımcı olurum.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
SDN teknolojik veya programcilik forumu deil!

[h=3]Biliyorsan paylas bilmiyorsan sor! bu sadece maganzinsel konular icin gecerli sanirim.[/h]

fprot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakma dönemedim çalışmadımı ? Wordpress versiyonun nedir ?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Wordpress kurulumu yaparken anasayfa klasörüne yüklersin. Normal şekilde de bir index atarsın olur biter. htaccess'le uğraşmaya gerek yok.

Arkadaş sana gayet açıklamış işte, sen neden olmadığını söylemelisinki yardım çıksın... En kolay yolu budur...

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kusura bakma dönemedim çalışmadımı ? Wordpress versiyonun nedir ?

3.2.1 surumu.

Arkadaş sana gayet açıklamış işte, sen neden olmadığını söylemelisinki yardım çıksın... En kolay yolu budur...

Wordpress kurulu. Cok karisik anlamadim ne demek istedi veya hizli sekildi anlatti :) yaparsin edersin olur biter. Ben de bilsem yapardim da bilmiyorum. Neyi yukliyoruz nereye?

Kusura bakma kizdirdik seni de S.Modum (:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Wordpress'i direk kök dizinine kurmak yerine bir klasör aç onun içine kur demiş. Atıyorum http://burası.com/anasayfa gibi sonra index.php yaz kendine onun içine'de istediğin bir introyu at. Bu sayfadan redirect yaparsın /anasayfa'ya ama wordpress eklentilerini kurcalayıp işine yarayan bir tane bulmak sonrasında geri dönüş yapabilmek açısından kolay olur. Modal Dialog tarzı bir eklenti işini görebilir belki..

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Wordpress'i direk kök dizinine kurmak yerine bir klasör aç onun içine kur demiş. Atıyorum http://burası.com/anasayfa gibi sonra index.php yaz kendine onun içine'de istediğin bir introyu at. Bu sayfadan redirect yaparsın /anasayfa'ya ama wordpress eklentilerini kurcalayıp işine yarayan bir tane bulmak sonrasında geri dönüş yapabilmek açısından kolay olur. Modal Dialog tarzı bir eklenti işini görebilir belki..

Hmm bunu biliyorum da. Wordpress kurulu :(. Aslinda bu konuda(http://forum.shiftdelete.net/web-ta...risine-boyle-bir-karsilama-nasil-yapilir.html) gibide olur birsey ama burdakini anlamadim :D

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Onu modal dialog yapıyor işte, yazdıklarımı bir okusan iyi anlaşacağız aslında. :D :D

:D :D Okumaya basladim o metodu biliyorum derken diger bolumu okumaya usendim :)) (Galiba tembelim (:)

Sagol deniyicem sabah.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
@keyloger
Sadece ana sayfada cikmasini istiyorum, anasayfanin id'sini bulabilir miyim veya nasil yapabiliriz baska turlu ?

fprot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wp Splash image niye yapamadın anlamadım Video bölümün altında
[TABLE="width: 0"]
[TR="class: box_type, bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent"]Video Flash (URL) swf linkini korsan index sayfanda ayarladığın şekilde görünür.
Youtube linkinde js lerde bir iki hata var onları düzeltmen gerekebilir başkada sorunu yok bence.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wp Splash image , da video yada resim eklendiğinde sayfayı her yenilediğinizde yada başka bir kategoriye geçtiğibniz'de tekrar tekrar video yada resim açılıyor ?

Bu normal mi ?

Çok sıkıcı olur

fprot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır normal değil Wp Splash image bir kere açılır sonra Tarayıcının geçmişi silmesseniz bir daha çıkmaz.
Internet Explorer 7 den aşşa sürümlerde bir iki kere gördüm o hatayı Uyumluluk hatası oda büyük ihtimal

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Wp Splash image , da video yada resim eklendiğinde sayfayı her yenilediğinizde yada başka bir kategoriye geçtiğibniz'de tekrar tekrar video yada resim açılıyor ?

Bu normal mi ?

Çok sıkıcı olur

modal dialog'u kullaniyorum ayni ikisindede ama modal dialog'da bir kere ciksin yaptim :S hangi post veya page'te ciksin var ama ben homepage'te ciksin isitoyrum sadece id'sini istiyor bunun ama yok id'si homepage'n :)

bLuemark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunun çözülmediyse bana ö.m at ben yardımcı olayım...