Mehmet_Emir
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,180
Tamam.pardus
Tamam.pardus
Başka bir konu açarsan olabilir.Ben'm kurulum vb. yapamamamin sebebi cok yuksek ihtimal HDDden kaynakli imis. SSD alacagim 240 gblik oneri varmi
ozelden yazsan olurmu acil cunkuBaşka bir konu açarsan olabilir.
Tamam bulabilirsem yaparımozelden yazsan olurmu acil cunku
Bimde var şuan 240gb ssdBen'm kurulum vb. yapamamamin sebebi cok yuksek ihtimal HDDden kaynakli imis. SSD alacagim 240 gblik oneri varmi
Bence Linux LiteTamam , @DarkWiThCeM hocam benim pc sistemini az çok anladınız.En stabil çalışcak ve sorunsuz indireceğim dağıtım hangisidir.
cevaplayabilecek yokmu beaTamam , @DarkWiThCeM hocam benim pc sistemini az çok anladınız.En stabil çalışcak ve sorunsuz indireceğim dağıtım hangisidir.
uçtummm deniyorum
32 bit iso yok mu?
malesef yok ama baska dagitim bakayimcevaplayabilecek yokmu bea
Mesaj otomatik birleştirildi:
uçtummm deniyorum
32 bit iso yok mu?
@DarkWiThCeMcevaplayabilecek yokmu bea
uçtummm deniyorum
32 bit iso yok mu?
sistemini tamamen bilmedigim icin error fln verir mi bilemiyorum ben herhangi bir hata almamistim onceki kurusumda.cevaplayabilecek yokmu bea
uçtummm deniyorum
32 bit iso yok mu?
32 bit varmısistemini tamamen bilmedigim icin error fln verir mi bilemiyorum ben herhangi bir hata almamistim onceki kurusumda.
Debian buyur sana her sistemde calisan en stabil linux dagitimlarinin temeli olan dagitim debian32 bit varmı![]()
İndirme başladı , umarım olur..veya
Debian buyur sana her sistemde calisan en stabil linux dagitimlarinin temeli olan dagitim debian
ilk bastaki debian yazisina tikla inmeye baslayacak kurulumu cok kolay.
yuksek ihtimal olur bir problem cikacagini sanmiyorumİndirme başladı , umarım olur..
rufus ile mi yazdırayım yoksa direkt dosyaları usbye atıpmı boot edeyim?yuksek ihtimal olur bir problem cikacagini sanmiyorum
Rufus ilerufus ile mi yazdırayım yoksa direkt dosyaları usbye atıpmı boot edeyim?
Ciddi ciddi Ubuntu önerdiniz ha? Sisteminiz düşük ise sakın Ubuntu kurmak gibi bir hata yapmayın. Çok buglu ve GNOME kullandığı için kaynak kullanımı yüksek.
hayır hocam aslında indi ama rufusla alakalı sanırım evete basıyorum hata veriyorrİso dosyanız inmemiş.
Evet'e basin.hayır hocam aslında indi ama rufusla alakalı sanırım evete basıyorum hata veriyorr
@DarkWiThCeM
Evet'e basin.
Ne gibi bir hata verdi? Ayrica sisteminizi soyleyin ben size uygun bir dagitim onereyim.bastım olmadı
dağıtımla alakalı değil rufusun isoyu usbye yazdırması için gereken dosyaları yükeleyemiyorNe gibi bir hata verdi? Ayrica sisteminizi soyleyin ben size uygun bir dagitim onereyim.
evet diyorum sonra yukarıda resmini attığım hata çıkıyorSyslinux'tan bahsediyorsaniz Evet dedikten sonra olmasi gerekiyor. Baska bir ISO dosyasi ile deneyin.