Redlonmas
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,078
fotoğrafını atar mısın ?Mavi bir ekranda temel sistem kuruluyor yazmakta
fotoğrafını atar mısın ?Mavi bir ekranda temel sistem kuruluyor yazmakta
Bu seçenekleri seçtikten sonra çıktıysa hiç sıkıntı yok.Mavi bir ekranda temel sistem kuruluyor yazmakta
aynen fotoğraf bekliyoruz.Bu seçenekleri seçtikten sonra çıktıysa hiç sıkıntı yok.
Nedense fotoğraf atılmıyor telefondan.. Hata veriyorfotoğrafını atar mısın ?
O zaman o ekranın ne zaman çıktığını söyleyin yeter.Nedense fotoğraf atılmıyor telefondan.. Hata veriyor
Nedense fotoğraf atılmıyor telefondan.. Hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apt yapılandırılıyor diyor
Böyle gözmüküyordu, ama yaptım
Böyle gözmüküyordu, ama yaptım
Tahmin edeyim herhangi bir pencere olmadan komut satırına benzeyen bir yerden yaptın ve eğer öyle yaptıysan kurulumda birazcık daha ilerleyin en başa dönerse başka bir dağıtım kurmayı deneyin.Böyle gözmüküyordu, ama yaptım
Evet öyle komut istemine benziyorduTahmin edeyim herhangi bir pencere olmadan komut satırına benzeyen bir yerden yaptın ve eğer öyle yaptıysan kurulumda birazcık daha ilerleyin en başa dönerse başka bir dağıtım kurmayı deneyin.
Tamam birazcık daha ilerleyin eğer başa atarsa başka dağıtım kurun.Evet öyle komut istemine benziyordu
Bence çok önemli bir şeyi yoksa direkt silip atması daha iyi olur tabi yeni limanlara aşina ise.Windowsu bir anda sil at demek yerine, ben dual boot öneriyorum
Alışması zor değil Terminal Mantığı var.Öncelikle cevaplayan herkese teşekkür ederim
Windows işletim sistemi kullanmaktayım , araştırmama göre Linux çok daha stabil. Sizce indirsem sıkıntı çıkar mı?
Görünüş istiyorsanız eğer Zorin OS veya Pop!Os iyi bir seçenek olabilir başlangıç için.görünüşlerini beğenmedim yaalubuntu nasıl
Keşke oyun konusunda da Linux öne geçebilseydi.Haklısın. Oyun konusunda Windows önde ancak Linux DAHA hızlı ve seri.
Manjaro XFCE fena değil.Gaza geldim , bekle beni LINUX hangi sürümü en hızlısı peki?![]()
Dostum aslında linux oyun konusunda çok başarılı fakat oyun ve donanım dünyası para üzerine kurulu bir dünya directx kütüphanesi microsoft hakimiyeti, ekran kartı ve diğer donanım üreticilerinin tercihlerini belirleyen bir çok unsur var. Linux açık kaynak kodlu gönüllülerin fedakarlıkları üzerine kurulu bir sistem. Daha mütevazi, kullanıcısına para harcatmamaya çalışan bilgisayarı olan insanın ihtiyacı olan yazılımlara ücretsiz ulaşabilmesi düşüncesi ni öne çıkaran bir alternatif durumunda büyük dolar savaşlarının merkezi değil yani o yüzden meydanı linuxa bırakmak istemezler.Alışması zor değil Terminal Mantığı var.
Görünüş istiyorsanız eğer Zorin OS veya Pop!Os iyi bir seçenek olabilir başlangıç için.
Keşke oyun konusunda da Linux öne geçebilseydi.![]()
Geçmiş olsun efendim.Pc bozuldu , işletim sistemi silindibabamın pcsinden windows usb hazırlayıp format atmam gerek
![]()
teşekkür ederim hocam ama madem böyle şeyler olma ihtimali vardı neden herkes sıkıntı çıkmaz dedi?Geçmiş olsun efendim.![]()
Aslında bir sıkıntı çıkmazdı ki kendim 20'ye yakın dağıtım kurdum hiçbir sorun almadım siz neden aldınız ki efendim?teşekkür ederim hocam ama madem böyle şeyler olma ihtimali vardı neden herkes sıkıntı çıkmaz dedi?
Bazen kötü durumlar olabiliyor mesela benim eski bilgisayar sanal makineye lubuntu kurmaya çalışırken vefat etti ama bu her zaman böyle olacağı anlamına gelmez.teşekkür ederim hocam ama madem böyle şeyler olma ihtimali vardı neden herkes sıkıntı çıkmaz dedi?
Size de çok geçmiş olsun efendim lakin bu hataların genel nedeni nedir bir fikriniz var mı efendim?Bazen kötü durumlar olabiliyor mesela benim eski bilgisayar sanal makineye lubuntu kurmaya çalışırken vefat etti ama bu her zaman böyle olacağı anlamına gelmez.
Bilmiyorum ama bu hatalar yüzünden bilgisayarın nasıl bozulduğunu veya vefat ettiğini biliyorum.Size de çok geçmiş olsun efendim lakin bu hataların genel nedeni nedir bir fikriniz var mı efendim?
vefat etmedi çok şükür hastamız yaşıyor sadece işletim sistemi yüklü değil silindi şimdi onu yükleyeceğimBilmiyorum ama bu hatalar yüzünden bilgisayarın nasıl bozulduğunu veya vefat ettiğini biliyorum.
screenfetch
conficker@conficker-Lenovo-IdeaPad-S145-15AST
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmds+. OS: Mint 19.3 tricia
MMm----::-://////////////oymNMd+` Kernel: x86_64 Linux 5.4.0-53-generic
MMd /++ -sNMd: Uptime: 6h 49m
MMNso/` dMM `.::-. .-::.` .hMN: Packages: 2728
ddddMMh dMM :hNMNMNhNMNMNh: `NMm Shell: bash
NMm dMM .NMN/-+MMM+-/NMN` dMM Resolution: 1366x768
NMm dMM -MMm `MMM dMM. dMM DE: MATE 1.22.2
NMm dMM -MMm `MMM dMM. dMM WM: Metacity (Marco)
NMm dMM .mmd `mmm yMM. dMM GTK Theme: 'Mint-X-Grey' [GTK2/3]
NMm dMM` ..` ... ydm. dMM Icon Theme: Mint-X-Grey
hMM- +MMd/-------...-:sdds dMM Font: Ubuntu 10
-NMm- :hNMNNNmdddddddddy/` dMM CPU: AMD A6-9225 RADEON R4, 5 COMPUTE CORES 2C+3G @ 2x 2.6GHz
-dMNs-``-::::-------.`` dMM GPU: AMD STONEY (DRM 3.35.0, 5.4.0-53-generic, LLVM 10.0.1)
`/dMNmy+/:-------------:/yMMM RAM: 1647MiB / 3319MiB
./ydNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
\.MMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sizi görmek güzel hocamlinux mint yeter.Rich (BB code):screenfetch conficker@conficker-Lenovo-IdeaPad-S145-15AST MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmds+. OS: Mint 19.3 tricia MMm----::-://////////////oymNMd+` Kernel: x86_64 Linux 5.4.0-53-generic MMd /++ -sNMd: Uptime: 6h 49m MMNso/` dMM `.::-. .-::.` .hMN: Packages: 2728 ddddMMh dMM :hNMNMNhNMNMNh: `NMm Shell: bash NMm dMM .NMN/-+MMM+-/NMN` dMM Resolution: 1366x768 NMm dMM -MMm `MMM dMM. dMM DE: MATE 1.22.2 NMm dMM -MMm `MMM dMM. dMM WM: Metacity (Marco) NMm dMM .mmd `mmm yMM. dMM GTK Theme: 'Mint-X-Grey' [GTK2/3] NMm dMM` ..` ... ydm. dMM Icon Theme: Mint-X-Grey hMM- +MMd/-------...-:sdds dMM Font: Ubuntu 10 -NMm- :hNMNNNmdddddddddy/` dMM CPU: AMD A6-9225 RADEON R4, 5 COMPUTE CORES 2C+3G @ 2x 2.6GHz -dMNs-``-::::-------.`` dMM GPU: AMD STONEY (DRM 3.35.0, 5.4.0-53-generic, LLVM 10.0.1) `/dMNmy+/:-------------:/yMMM RAM: 1647MiB / 3319MiB ./ydNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM \.MMMMMMMMMMMMMMMMMMM