Syphex
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 84
BalenaEtcher ile deneyin, o da olmaz ise ISO bozuk muhtemelen.
Kurulumda bir sikinti yasarsaniz yazabilirsiniz aktifim. Ayrica dual boot olarak mi kuracaksiniz tamamen mi?Rufus 3.4 kullandim duzeldi.
Live olan ISO dosyasini indirmissiniz cunku.Arkadaşlar live olarak açtığımda kullanabildim ancak kurulumu usb üzerinden yapıyorum gidiyor cd romdaki disk linux yüklemek için değildir diyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ancak ben usb ile yüklemek istiyorum , nasıl olcak
hayır install yazana basıyorum cdromu tarıyor bu sistemi kurmak için değil diyor , cd romu boşaltsam düzelir mi?Live olan ISO dosyasini indirmissiniz cunku.
Darkwithcem'in attigi Debian linkini indirdiyseniz o Live icin olan. Adi ustende Live, denemek icin.hayır install yazana basıyorum cdromu tarıyor bu sistemi kurmak için değil diyor , cd romu boşaltsam düzelir mi?
Darkwithcem'in attigi Debian linkini indirdiyseniz o Live icin olan. Adi ustende Live, denemek icin.
kurulum linki lütfenDarkwithcem'in attigi Debian linkini indirdiyseniz o Live icin olan. Adi ustende Live, denemek icin.
Bana sisteminizi soyleyin uygun dagitimi onereyim.Onu indirdim , boşuna mı bekledim şimdi ? Çıldırcam ! @DarkWiThCeM
kurulum linki lütfen
Bana sisteminizi soyleyin uygun dagitimi onereyim.
live felan değil demi hocam ? birde bu linkteiler genelde ingilizce türkçe indiriliyormu
önceden darkwithcem hocamın verdiği linkten 18.04 sorun çıkarmıştı ? sıkıntı yaşarmıyımLive degil normal kurulum linki. Dil secimini kurulumda yapiyorsunuz.
umuyorum ki..sıkıntı çıkmaz
Arkadas ilk kez kuracak, baskasi atmis linki.O sisteme neden Ubuntu kuruyorsunuz?
Lubuntu olur anlarım da 2 GB RAM li bir sisteme Gnome masaüstü ortamı olan bir dağıtım yakışmaz, 4 GB RAM de bile kasıyordu.
Arkadas ilk kez kuracak, baskasi atmis linki.
2 GB Rama sahip bilgisayarlarda cok stabil bir sekilde calisiyor en cok kullanilan kullanici dostu Linux dagitimi ubuntudur.ISO dosyanız daha inmemiş.
Ciddi ciddi Ubuntu önerdiniz ha? Sisteminiz düşük ise sakın Ubuntu kurmak gibi bir hata yapmayın. Çok buglu ve GNOME kullandığı için kaynak kullanımı yüksek.
Ben de o yuzden 18.04 surumunu attim. 20.04 surumunun hem 32 bit hali yok hem de LXQT kullaniyor.Lubuntu çok daha iyi olabilirdi, hem kullanımı kolay hem de eski sistemler için çok iyi.
2 GB Rama sahip bilgisayarlarda cok stabil bir sekilde calisiyor en cok kullanilan kullanici dostu Linux dagitimi ubuntudur.
Dalga mi geciyorsunuz?En cok kullanilan kullanici dostu Linux dagitimi Ubuntu'dur.
siz daha once bilgisayara linux kurdunuzmu ?Dalga mi geciyorsunuz?
Ne oldugunu hala anlamadim sadece linki yanlis vermisim onu biliyorum ne hatasi aldin@DarkWiThCeM e çok güveniyordum aslında usb ile boot ettiğimde install yeri çıkıyordu , neden olmuyor?
Technopat hesabim Syphex bakabilirsiniz.Siz daha once bilgisayara linux kurdunuz mu ?
Ne oldugunu hala anlamadim sadece linki yanlis vermisim onu biliyorum ne hatasi aldin
siz daha once bilgisayara linux kurdunuzmu ?
installa basıyorum sonra cd romu tarıyor bu cd bu sistemi indirmek için değildir gibi bir yazı çıkıyor mavi ekran kırmızıya dönüyor , live sürümü umduğum kadar stabil değildi ayrıca live olmasıyla mı alakalısiz daha once bilgisayara linux kurdunuzmu ?
Ne oldugunu hala anlamadim sadece linki yanlis vermisim onu biliyorum ne hatasi aldin