Redlonmas
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,078
evet doğru
indir. ve kur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
indir. ve kur.
Ufak bir düzeltme; kullanmak için değil sadece bilgisayara yüklemek için temel bir gereksinim. Lubuntu'da seçilen seçeneklere bağlı olarak yükleyici için daha fazla RAM gerektirebilir.Yani şaşırtıcı windowsun bir sürümünü kullanmak için en az 2 gb ram lazımken Lubuntu da sadece 258MB istiyor
yanlış dvd algılanmış :/evet doğru
indir. ve kur.
minimum ayarlar lazımUfak bir düzeltme; kullanmak için değil sadece bilgisayara yüklemek için temel bir gereksinim. Lubuntu'da seçilen seçeneklere bağlı olarak yükleyici için daha fazla RAM gerektirebilir.
nE aynısını ben usb belleğe yazdırıp şahsen denedim kurmadan Bir sıkıntı yoktu. Sizi pcdi bir sıkıntı var.yanlış dvd algılanmış :/
hocam anlatiyim dil ve klavyeyi seçiyorum sonrasında cd-dvd romu tarıyor sonrada kurulum için kullanılacak bir cd değildir diyornE aynısını ben usb belleğe yazdırıp şahsen denedim kurmadan Bir sıkıntı yoktu. Sizi pcdi bir sıkıntı var.
Hmm bende öyle bir sıkıntı yoktu.hocam anlatiyim dil ve klavyeyi seçiyorum sonrasında cd-dvd romu tarıyor sonrada kurulum için kullanılacak bir cd değildir diyor
bu arkadaşın dediği şekilde lubuntu kurmaya çalış. Olur yüksek ihtimal ama Senin PCde sıkıntı var.Adimlari bu videoya gore yapin. Siz kurulumda "Windows'un yanina kur" secenegini secebilirsiniz.
dvdye yazdırsam olurmu acaba isoyuLinux kurmak bu kadar zor birşey değil windows kurmakla neredeyse aynı hatta daha kolay ama biz sizle bir noktaya buluşamadık sorun var demekki.
1) ya biz yanlış anlatıyoruz. Yada siz UEFI ve BIOS ayarlarında biryeri yanlış yapıyorsunuz.
2)Yanlış kuruyor olabilirsiniz.
3)Yanlış iso atılmış olabilir.(Son attığım doğru.)
4)HDDnizden bir sıkıntı olabilir.
5)PC sıkıntılı olabilir.
Hmm bende öyle bir sıkıntı yoktu.
dene istersendvdye yazdırsam olurmu acaba isoyu
takılıymış değilken deneyim bide fakaat ne hatası yapabilirimki install lubuntuya basıyorumKurulumda illaki bir hata yapiyorsunuzdur. Bilgisayarda CD falan takili ise cikartin.
Hatayı söylüyorum tartışıyorsunuz en hızlı dağıtım fln diye hatayla alakalı cevapta yazmayıp KOÇ KORO HDD SOÇ DODOM diyorsunuz istemeyeni zorla tutmuyorum yardım etcekleri arıyorumben kaç kere HDDyi seçtiğinden emin ol dedim konunun 12.bölümündeyiz Allah aşkına
Yardım etmeye çalışıyoruz. ama Sende bize yardımcı ol. Keşke aldığın hataların fotoğrafını atabilsen.Hatayı söylüyorum tartışıyorsunuz en hızlı dağıtım fln diye hatayla alakalı cevapta yazmayıp KOÇ KORO HDD SOÇ DODOM diyorsunuz istemeyeni zorla tutmuyorum yardım etcekleri arıyorum
Böyle bir sayfa gelmiyor dhaa değişik bir sayfa geliyor ama Resim atılmıyor nedenseEkli dosyayı görüntüle 124582Bu ekran geldigi zaman Try Lubuntu without installing secenegini secin.
EvetOnce dil secme yeri geliyordur buyuk ihtimalle.
Hayır ne yazıkki, eski bir sistem kullanıyorum bence onunla alakalı tüm adımları doğru yaptımDili sectikten sonra bu ekran gelmiyor mu?
Bu olacakmı? Pff kolay kolay vaz geçmek istemiyorum doğrumu yapıyorum bilemedimO zaman Lubuntu yerine Mint XFCE 32 bit ile deneyin, LXDE ile aralarinda o kadar fark yok.
@EFI Shell
bence artık windowsa geçin. olmuyorBu olacakmı? Pff kolay kolay vaz geçmek istemiyorum doğrumu yapıyorum bilemedim
Neys kendi kendime bulcam yolunu birdaha kime konularımda sizi görmemek dileğiylebence artık windowsa geçin. olmuyor
Hata veriyor atamıyorumEski bilgisayarimda ayni link ile kurulum yaptim. Sorunun Lubuntu'dan kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Fotograf atabilirseniz yardimci olacagim fakat boyle cok zor.
@Syphex @EFI ShellNeys kendi kendime bulcam yolunu birdaha kime konularımda sizi görmemek dileğiyle?
Hata veriyor atamıyorum
Arkadaslar sizin attiginiz linkten degilde baska bir dagitim buldum indirdim live uzerinden actim suan liveden yaziyorum live uzerinden kurulum yapiliyormus yapmaya calisirken ekranda su hata cikti -klavye ingilizce oldu ondan boyle yaziyorum ozur dilerim-
devam ete basinca birsey degismiyor kaldi o uyari seyi oyle
yok hocam bir pencerede kendi kendine kodlar yazılıyor ne kadar harika bir sistem linux lite bayldımmmmmmmEver kuruluyor su anda. Tebrikler.
Normalde Lubuntu'da buraya girebilseydiniz kurulumu yapacaktiniz fakat olmadi. Kurulum tamamlandi mi?