BIOS'tan UEFI'yi kapatmanız gerekebilir. Eğer içinde önemli bir bilgi yoksa o bölümü biçimlendirin. Böylece UEFI kurulum yapabilirsiniz.Yeni bilgisayarına Windows kururken bu hatayı alıyorum yardım.
Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFİ sistemlerde, Windows yanlızca GPT disklere yüklenir
Biçimlendirme yaptım ama genede olmadı ve biosda öyle bir ayar göremedimBIOS'tan UEFI'yi kapatmanız gerekebilir. Eğer içinde önemli bir bilgi yoksa o bölümü biçimlendirin. Böylece UEFI kurulum yapabilirsiniz.
Bölümlerin hepsini sildin mi biçimlendirmeden önce?Biçimlendirme yaptım ama genede olmadı ve biosda öyle bir ayar göremedim
Bölümlerin hepsini sildin mi biçimlendirmeden önce?
Ayarının adı BIOS'tan BIOS'a değişebiliyor bildiğim kadarıyla. UEFI'yi kapatarak çözmek istiyorsanız "Launch CSM" adlı bir ayar varsa onu "Enabled" yapın. Yoksa büyük ihtimalle farklı bir seçenekle geçiyordur.
Eğer UEFI'yi kapatmayacaksanız onları silmeniz gerekli.Silinmeyen bölüm var 2 tane başka yok ve o dediğiniz lainch csm de yok anakartım msı b b350m