Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hallettim sınırsız kullanıyorum media centeri bakalım nereye kadar izin vercekler :)

İ_Alahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pm ile cevabı yazdım.

Profesör bu leech türkler tamamen şişmişler yahu sanki dünyanın en fakir sitesiymiş gibi üyelik için para verin diyor, ayıp valla :hammer:, eğer sen üyeysen bana torrent linki gönderdirimisin, özel mesajdan ricam ile.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Profesör bu leech türkler tamamen şişmişler yahu sanki dünyanın en fakir sitesiymiş gibi üyelik için para verin diyor, ayıp valla :hammer:, eğer sen üyeysen bana torrent linki gönderdirimisin, özel mesajdan ricam ile.

dostum davetiye ile ücretsiz o site. ayrıca kusura bakma üye olmazsan link paylaşımı yapamam kurallara aykırı. Varsa bir dostun davetiye iste.

İ_Alahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum davetiye ile ücretsiz o site. ayrıca kusura bakma üye olmazsan link paylaşımı yapamam kurallara aykırı. Varsa bir dostun davetiye iste.

Hadi Canım ? o kadar güzel sitede torrent yasak olması kötü olmuş, artı en iyi olan Windows 8 sürümü hangisi Enterprise ? yada Pro'mu ? artı şu çıkan MSDN Windows 8 Pro full mü ?

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam sorun değil sen herhangi bir mesajımı alıntı yap. bildirim geliyor bana zaten

byyq6.jpg

Hakan kardeş,vermiş olduğunuz sistemin son hali bu şekilde.Kurar kurmaz aldığın görüntü.Sorun olarak etherneti yükleyemedim onun da içinden çıkamadım.Driver yüklü ama net yok.Ünlem işareti var sürekli.Usb ile bağlayım dedim onun da windows 8 için olanına bakmadım var mı çok da sanmıyorum.Benim için sorun şuanlık net sorununu bi şekilde halletmek.Onun dışında çok iyi bir sistem paylaşımınız için teşk.ler
not:ethernet sorunu sanırım kartımla alakalı çünki win 7 ve xpde de kullanamıyordum.Bu yazımı görüpte yanlış anlamayın indirecek arkadaşlar.Gayet güzel bir sistem.

İ_Alahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
byyq6.jpg

Hakan kardeş,vermiş olduğunuz sistemin son hali bu şekilde.Kurar kurmaz aldığın görüntü.Sorun olarak etherneti yükleyemedim onun da içinden çıkamadım.Driver yüklü ama net yok.Ünlem işareti var sürekli.Usb ile bağlayım dedim onun da windows 8 için olanına bakmadım var mı çok da sanmıyorum.Benim için sorun şuanlık net sorununu bi şekilde halletmek.Onun dışında çok iyi bir sistem paylaşımınız için teşk.ler
not:ethernet sorunu sanırım kartımla alakalı çünki win 7 ve xpde de kullanamıyordum.Bu yazımı görüpte yanlış anlamayın indirecek arkadaşlar.Gayet güzel bir sistem.

İlginç ? ben Windows 8 enterprise yüklemiştim sorunsuzca driverlerimi direk tanıyarak yüklendi ? istersiniz driver geniusu deneyin ?

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun sanırım benim ethernet kartımda.Çünki win7de de aynı şekilde oluyordu.Driverı kuruyordu sorunsuz bi şekilde ama her nedense tanımlanmayan ağ yazıp duruveriyordu.Allahtan ki eski bi modem vardı combomax ın usb girişli olanı onunla bağlanıyordum.Win 8 çıktı ama usb combomax uyarlı bi driver yok sanırım henüz.Bu yüzden kaldırmak durumunda kaldım.Sorun benim ethernetle alakalı ama ne olduğunu bilemiyorum.Çözüm de bulamadım açıkçası.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun sanırım benim ethernet kartımda.Çünki win7de de aynı şekilde oluyordu.Driverı kuruyordu sorunsuz bi şekilde ama her nedense tanımlanmayan ağ yazıp duruveriyordu.Allahtan ki eski bi modem vardı combomax ın usb girişli olanı onunla bağlanıyordum.Win 8 çıktı ama usb combomax uyarlı bi driver yok sanırım henüz.Bu yüzden kaldırmak durumunda kaldım.Sorun benim ethernetle alakalı ama ne olduğunu bilemiyorum.Çözüm de bulamadım açıkçası.
tamam teşekkürler resim için. sistem %100 msdn sürümü isteyenler indirebilir. şuan yeni olduğu için bazı driverlar uyumsuz o yüzden idare etmek lazım bir de etkinleştirme sorunu var o da zamanla hallolur.anladığım kadarıyla da bilgisayarınız masaüstü. ethernet kartınzın markası ne ise sitesine bir göz atıp güncel driver ı indirin. windows 8 driver ı çıkmamış olabilir. bu durumda windows 7 driver ını indirip uyumluluk modunda kurmayı deneyin belki giderilir

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Premium linke çevirttim 64 bit sürümü indireyim bari.

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam teşekkürler resim için. sistem %100 msdn sürümü isteyenler indirebilir. şuan yeni olduğu için bazı driverlar uyumsuz o yüzden idare etmek lazım bir de etkinleştirme sorunu var o da zamanla hallolur.anladığım kadarıyla da bilgisayarınız masaüstü. ethernet kartınzın markası ne ise sitesine bir göz atıp güncel driver ı indirin. windows 8 driver ı çıkmamış olabilir. bu durumda windows 7 driver ını indirip uyumluluk modunda kurmayı deneyin belki giderilir

Umarım düzelir.Sistemi bi an önce kullanmayı arzuluyorum çünki.Tekraren tşk.ler hakan_710

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bu torrenteki sürümü Pro mu Enterprise mi? Kuran arkadaşta Pro gözüküyor, acaba kullanılan ürün anahtarına göre mi değişiyor?

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullandığın keye göre değişiyormuş,şansıma pro çıkımış.)))

Bedumbe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son mesajlara bakmadım bi sürü şey yazılmış, kusura bakmayın aynı şeyler paylaşıldıysa. Ben 4-5 gündür kullanıyorum Windows 8 Pro X86 sürümünü. Aktivasyon yaptım ve çok memnunum gayet hızlı.

X86 için Türkçe paketi buldum, linki: http://www.multiupload.nl/EHQPZREQGI

Ayrıca aktivasyon da yaptım o da şöyleydi, Windows 8 Pro'da çalıştı:

Şimdi saat ayarlarına girip internet saatiyle saatimizi güncelleştiricez. Sağ altta saate tıklayınca ulaşabilirsiniz. Ordan server olarak "time-nw.nist.gov" serverını seçin ve güncelleştirin. Daha sonra CMD.exe'yi "yönetici olarak çalıştırın" ve aşağıdakileri sırasıyla yazın:

Aktive edildiyse bi pencere açılır, hayır olmadı derse yeniden başlatın aktive olucaktır. Ben bunu iki gün önce yaptım hala işe yarar umarım.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar, win 8 i şimdi kurdum 2 tane sorum olacaktı,
1-) windows u kurarken oturum açmak için msn adresim ve şifremi istedi bende yazdım, şimdi her bilgisayarı açtığımda şifre soruyor, bunu nasıl kapatabiliriz? bilgisayarı sadece ben kullanmadığım için açılışda şifre sormamalı.
2-) sağ alt tarafda windows 8 pro yazıyor, bu windows u etkinleştirdiğim anlamına mı geliyor?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
arkadaşlar, win 8 i şimdi kurdum 2 tane sorum olacaktı,
1-) windows u kurarken oturum açmak için msn adresim ve şifremi istedi bende yazdım, şimdi her bilgisayarı açtığımda şifre soruyor, bunu nasıl kapatabiliriz? bilgisayarı sadece ben kullanmadığım için açılışda şifre sormamalı.
2-) sağ alt tarafda windows 8 pro yazıyor, bu windows u etkinleştirdiğim anlamına mı geliyor?
1-)İşletim sistemine girdikten sonra ayarlardan ayarlarsın ama şuanda sen bi kullanıcı oluşturduğun için başlangıçta yinede sorar ve seno iki kullanıcıdan birini seçip girebilirsin ancak..

2-) Hayır etkinleştirildiğini anlamak için bilgisayar simgesine sağı tıklayıp özellikler deriz en altta etkin olup olmadığı yazar.. Final sürümünde o yazı hala niye var anlamıyorum.. O yazı alt tarafa kaydırılıyordu belki daha önce forumda görmüşsündür..

Bu videodaki gibi..

[video=youtube;hYyYiq2pt5M]http://www.youtube.com/watch?v=hYyYiq2pt5M&feature=player_embedded[/video]

Arkadaşlar ben bi uyarıda bulunmak istiyorum..

RapidGator linklerinden X64 sürümünün 1.partı sağlam değil.. Çünkü 2 defadır indirmeye çalıştım ikisindede yarıda hata verdi eğer x64 sürümünü indiriyorsanız 1.partı diğer sitelerden indirin..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] peki şimdi win 8 i tekrar kursam, kullanıcı kısmı geldiğinde şifre sormaması için ne yapmam lazım? yani benim istediğim pc açma düğmesine bastığında başka hiçbirşey yapmadan pc nin açılması anlatabiliyormuyum.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Şimdi daha kurmadım ama daha önce consumer preview ve release preview kurarken kurma esnasından sonra illaki bi hotmail adresinle bi kullanıcı ismi şifreni oluşturuyorsun sonra kurduğun sistem senin hesabınla senkronize oluyor.. Yani benim bildiğim onu devre dışı bırakamıyorsun en azından açılırken başlangıçta hangi kullanıcı olarak girmek istiyorsun diye sorar..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
olmadı şimdi yav, şifre olmaması lazım niye böyle birşey var anlamadım. birde senin msn şifren aynı zamanda bilgisayar şifren oluyor, yani arkadaşına bilgisayar şireni versen aynı zamanda msn şifreni vermiş oluyorsun, çok saçma birşey.

Bedumbe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır kurarken Windows live zorunlu değil, local account seçerseniz bildiğiniz kullanıcı sistemiyle giriş yaparsınız.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
olmadı şimdi yav, şifre olmaması lazım niye böyle birşey var anlamadım. birde senin msn şifren aynı zamanda bilgisayar şifren oluyor, yani arkadaşına bilgisayar şireni versen aynı zamanda msn şifreni vermiş oluyorsun, çok saçma birşey.
Hayır içerden arkadaşın için ayrı kullanıcı oluşturursun.. Ayarlardan kullanıcılara bak ordan bi hesap daha ayarlarsın başlangıçta herkes kendi hesabıyla giriş yapar..

Hayır kurarken Windows live zorunlu değil, local account seçerseniz bildiğiniz kullanıcı sistemiyle giriş yaparsınız.
Ben o şekilde hiç kullanmadım peki o kullanıcıya şifre koymadan direk giriş yapabiliyor mu??..

misafir20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@muratflash peki şimdi win 8 i tekrar kursam, kullanıcı kısmı geldiğinde şifre sormaması için ne yapmam lazım? yani benim istediğim pc açma düğmesine bastığında başka hiçbirşey yapmadan pc nin açılması anlatabiliyormuyum.

ben de kurdum aşamalardan biri de e-postaydı evet açıkçası salladım birşeyler geçtim.Daha sonra yeniden dahi başlattım ama herhangi bi tekrar girmemi gerektirecek bir yer gelmedi bende.