WebNick
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 12
Pardontam okuamdımda yazını.
Zaten ne geliyorsa okumamaktan geliyor

Pardontam okuamdımda yazını.
Profösör banada gönderirmisin ? :hammer:
pm ile cevabı yazdım.
Profesör bu leech türkler tamamen şişmişler yahu sanki dünyanın en fakir sitesiymiş gibi üyelik için para verin diyor, ayıp valla :hammer:, eğer sen üyeysen bana torrent linki gönderdirimisin, özel mesajdan ricam ile.
dostum davetiye ile ücretsiz o site. ayrıca kusura bakma üye olmazsan link paylaşımı yapamam kurallara aykırı. Varsa bir dostun davetiye iste.
Hadi Canım ? o kadar güzel sitede torrent yasak olması kötü olmuş, artı en iyi olan Windows 8 sürümü hangisi Enterprise ? yada Pro'mu ? artı şu çıkan MSDN Windows 8 Pro full mü ?
tamam sorun değil sen herhangi bir mesajımı alıntı yap. bildirim geliyor bana zaten
![]()
Hakan kardeş,vermiş olduğunuz sistemin son hali bu şekilde.Kurar kurmaz aldığın görüntü.Sorun olarak etherneti yükleyemedim onun da içinden çıkamadım.Driver yüklü ama net yok.Ünlem işareti var sürekli.Usb ile bağlayım dedim onun da windows 8 için olanına bakmadım var mı çok da sanmıyorum.Benim için sorun şuanlık net sorununu bi şekilde halletmek.Onun dışında çok iyi bir sistem paylaşımınız için teşk.ler
not:ethernet sorunu sanırım kartımla alakalı çünki win 7 ve xpde de kullanamıyordum.Bu yazımı görüpte yanlış anlamayın indirecek arkadaşlar.Gayet güzel bir sistem.
tamam teşekkürler resim için. sistem %100 msdn sürümü isteyenler indirebilir. şuan yeni olduğu için bazı driverlar uyumsuz o yüzden idare etmek lazım bir de etkinleştirme sorunu var o da zamanla hallolur.anladığım kadarıyla da bilgisayarınız masaüstü. ethernet kartınzın markası ne ise sitesine bir göz atıp güncel driver ı indirin. windows 8 driver ı çıkmamış olabilir. bu durumda windows 7 driver ını indirip uyumluluk modunda kurmayı deneyin belki giderilirSorun sanırım benim ethernet kartımda.Çünki win7de de aynı şekilde oluyordu.Driverı kuruyordu sorunsuz bi şekilde ama her nedense tanımlanmayan ağ yazıp duruveriyordu.Allahtan ki eski bi modem vardı combomax ın usb girişli olanı onunla bağlanıyordum.Win 8 çıktı ama usb combomax uyarlı bi driver yok sanırım henüz.Bu yüzden kaldırmak durumunda kaldım.Sorun benim ethernetle alakalı ama ne olduğunu bilemiyorum.Çözüm de bulamadım açıkçası.
tamam teşekkürler resim için. sistem %100 msdn sürümü isteyenler indirebilir. şuan yeni olduğu için bazı driverlar uyumsuz o yüzden idare etmek lazım bir de etkinleştirme sorunu var o da zamanla hallolur.anladığım kadarıyla da bilgisayarınız masaüstü. ethernet kartınzın markası ne ise sitesine bir göz atıp güncel driver ı indirin. windows 8 driver ı çıkmamış olabilir. bu durumda windows 7 driver ını indirip uyumluluk modunda kurmayı deneyin belki giderilir
1-)İşletim sistemine girdikten sonra ayarlardan ayarlarsın ama şuanda sen bi kullanıcı oluşturduğun için başlangıçta yinede sorar ve seno iki kullanıcıdan birini seçip girebilirsin ancak..arkadaşlar, win 8 i şimdi kurdum 2 tane sorum olacaktı,
1-) windows u kurarken oturum açmak için msn adresim ve şifremi istedi bende yazdım, şimdi her bilgisayarı açtığımda şifre soruyor, bunu nasıl kapatabiliriz? bilgisayarı sadece ben kullanmadığım için açılışda şifre sormamalı.
2-) sağ alt tarafda windows 8 pro yazıyor, bu windows u etkinleştirdiğim anlamına mı geliyor?
Hayır içerden arkadaşın için ayrı kullanıcı oluşturursun.. Ayarlardan kullanıcılara bak ordan bi hesap daha ayarlarsın başlangıçta herkes kendi hesabıyla giriş yapar..olmadı şimdi yav, şifre olmaması lazım niye böyle birşey var anlamadım. birde senin msn şifren aynı zamanda bilgisayar şifren oluyor, yani arkadaşına bilgisayar şireni versen aynı zamanda msn şifreni vermiş oluyorsun, çok saçma birşey.
Ben o şekilde hiç kullanmadım peki o kullanıcıya şifre koymadan direk giriş yapabiliyor mu??..Hayır kurarken Windows live zorunlu değil, local account seçerseniz bildiğiniz kullanıcı sistemiyle giriş yaparsınız.
bu local account un Türkçe karşılığı nedir, ben Türkçe kullanıyorum da.Hayır kurarken Windows live zorunlu değil, local account seçerseniz bildiğiniz kullanıcı sistemiyle giriş yaparsınız.
@muratflash peki şimdi win 8 i tekrar kursam, kullanıcı kısmı geldiğinde şifre sormaması için ne yapmam lazım? yani benim istediğim pc açma düğmesine bastığında başka hiçbirşey yapmadan pc nin açılması anlatabiliyormuyum.