Windows 8.1 Pro Türkçe Ekim 17 orjinal iso

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mega'dan indirirken %3 geldigi zaman tıkanıyor ilerlemiyor neden aceba ? 2-3 kere tekrarladım ama nafile :/

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
x64: https://docs.google.com/file/d/0B-1akj7c9HN6SUNEejc5ODItclU/edit?usp=sharing

x86: https://docs.google.com/file/d/0B-1akj7c9HN6UEFhdEZsb29ZNzg/edit?usp=sharing

bunlar da aynı dosyaların google drive linkleri ve şifresiz.
ayrıca duraklama da yapmıyor. yani daha sorunsuz indirebilirsiniz.

Rica edersem sevgili @AliA (aliya :P) veya @eSa bu linkleri bu alıntıyla veya alıntısız bir şekilde Sabotaj ın ilk mesajına ekler misiniz ? ona sormanız gerekirse onu da etketleyeyim hayır demeyecektir. zira sorulardan özel mesajlardan kurtulur :) değil mi @S4B0T4J ?

wedts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle çok teşekkr ederm sabotaj kardesme. Ben etkinleştrme işlemi yapamadım.
Windows 8 Pro 32 bit sürümü bu şekilde rahat inen varsa linkini atarmısınız. Onda etkinleştrme yöntemleri mevcut en azından.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
daha eski vista lisansımla 29 tl ye aldığımwin 8 pro iso dosyam ve key elimde mevcut durumda bu durumda win 8 kursam update ile win 5.1 indirebilirmiyim acaba yada aynı lisans ile microsoftun sitesinde win 8.1 iso dosyasını indirmek mümkünmü

asilgenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim lisansım var ama buna uymuyor bunun lisansını yollarmısınız kurmak için..teşekkürler

wedts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha eski vista lisansımla 29 tl ye aldığımwin 8 pro iso dosyam ve key elimde mevcut durumda bu durumda win 8 kursam update ile win 5.1 indirebilirmiyim acaba yada aynı lisans ile microsoftun sitesinde win 8.1 iso dosyasını indirmek mümkünmü

kardeş bnmde elimde vista lisansı mevcut kullanmıyorum. nasıl satın aldın lisans ile yardmcı olrmusun

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
win8 ilk çıktığında 26 tl ye eski lisans ile satın almıştım şimdi varmı bilmiyorum bir araştırın microsoftun sitesini

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam telefonla etkinleştirmeyi özel mesaj atarmısınız
bende nasıl yapıldığını bilmek isterim gerçi eski win 8 pro lisansım var ama henüz bunu (win 8.1)kurup denemedim

wedts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 8.1 microsoft sitesinden ve magzalardan kaldırıldı. çnkü herkeste sorun oluşmuş yapılındırılması gerekıyormuş. fakat windows 8.1 pro var. bundada windows 8 pro ürün anahtarınızı kullanabilirmisiniz onu bilemycem fakat bana sorarsanız çalışmayabilir.

win8 ilk çıktığında 26 tl ye eski lisans ile satın almıştım şimdi varmı bilmiyorum bir araştırın microsoftun sitesini

bende nasıl yapıldığını bilmek isterim gerçi eski win 8 pro lisansım var ama henüz bunu (win 8.1)kurup denemedim

windows 8.1 pro telefonla etkinleştrme yapılmamakta bildigim kadarıyla

Mert_szgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
uPoOp.jpg

Benim internette bir sorun yok ama bununla karşılaşıyorum indirmek için key buldum

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
uPoOp.jpg

Benim internette bir sorun yok ama bununla karşılaşıyorum indirmek için key buldum

İndirmek istediğiniz iso zaten burada verilen iso. Nette dolaşan keylerle microsofttan perakende iso indiremezsiniz. Değişik değişik hatalar verir. Denenmiştir.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sizin verdiğiniz dosyayı indirdim yine verdiğiniz ms. sitesindeki ürün anahtarını yazdım kurulum başladı fakat bir süre sonra kurulum yapılamadı sisteminiz eski haline döndürdük uyarısı geldi

elimde daha önce almış olduğum lisanslı win 8 var onu kursam, onun üzerine ms. sitesinden 8.1 i update yapsam olurmu acaba

baybarsbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mümkünse bana da win 8.1 32bit ve 64 bit gönderir misiniz?

uzay25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım, ben windows8 orjinal satın aldım..! Ekim ayında çıktıktan sonra, win 8.1 bunun iso dosyasını indiremedim..! Nasıl oluyorda indiremiyorum.!

Engin_er Dostum, elinde win8 var ise, hiç yorulma..! win8 Sıfırdan kur, kurduktan sonra Sırasıyla yapman gereken işlemler..!

1 - Ayarlara gir
2- Bilgsayar ayarları
3-Update gir
4-Güncelle
5-güncelleme bittikten sonra;

ms-windows-store:WindowsUpgrade?OCID=GA8-1_O_WOL_DIS_Meet_81Update_Null_01 <---- bunu internet explowere aç yapıştır de, mağazadaki yükleme alanına götürecektir...! Güncellemeleri yapmadan öncede deneyebilirsin.! ama çalışıp çalışmayacağından emin değilim, fakat güncellemeler bittikten sonra %100 çalışıyor, yada diret mağazaya gittindiğnde sana indirme bölümünü getiriyor..!

Not.. ayrıca windows 8 iso dosyasını kendinde oluşturabilirsin....!

http://windows.microsoft.com/tr-tr/...istant-download-online-faq?ocid=W8_apps_81pdp
linki burada

Wesdts, windows 8 çıktığında ilk linas alanlardan birisiyim:) hatta 7 tane aldım:) windows 8.1 için yüksetleme izin veriyor, windows 8.1 'e lisans girersen kabul etmemektedir, bilginiz olsun.!

Arkadaşlar, daha önceden, 17 ekimden önce windows 8.1 yükleyen var ise, deneme sürümü olarak belirtiyordu, eğer bunu kullanıyorsanız, windows 8.1 orjinal sürümüne yükseltirken tüm verileriniz gidiyor bilginize, bunun için verilerinizi alın.! güncelleştirmeyi öyle gerçekleştirin. Aksi halde dediğim gibi veriler gider.

Yalnızca windows 8 yüklüyse verileriniz olduğu gibi kalmakta.! Bunuda bildireyim.

wedts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzay25 , ben daha bir lisans sahibi olamıyorken siz 7 tane almışsınız :) maşallah

muciz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonla nasıl yapacağımı özelden atabilecek var mıı

ceteci25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilen varsa söylesin şunu ne olduğunu ona göre kurayım şu anda prewiev yüklü Windows 8.1 Enterprise Evaluation 64 bit freee mağazada bugün gördüm sdn ye sorayım dedim laptopu geçen yıl almıştım bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

şuanda dowland bitmek üzere

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeş, bunun için c-rack falan yapmaya kmspico kullanmaya gerek yok değil mi ?
Orjinal gibi kurulumu yapıp güncelleme yapabilir miyiz ?

Orijinal satın alınmış yasal Windows 8 lisansı ile indirilen 17 Ekim güncellemesi hepsi içinde olan final sürümden sonra 17 ekimde tekrar yayınlanan Windows 8.1 Pro Türkçe iso sunu elde ettim. 64 bit ve 32 bit sürümler mevcut. İsteyen olursa geceye doğru özelden paylaşırım.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Kardeş, bunun için c-rack falan yapmaya kmspico kullanmaya gerek yok değil mi ?
Orjinal gibi kurulumu yapıp güncelleme yapabilir miyiz ?

Ücreti ödenmiş bir orjinal iso olmaz kardeşim. Preview falan değil bu. Türkçe DVD si. lisans girmen gerek. Kurarken gireceğiniz lisans sayfalarda verildi. Sonra etkinleştirmeniz gerek. Tıpkı Pro VL gibi.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ücreti ödenmiş bir orjinal iso olmaz kardeşim. Preview falan değil bu. Türkçe DVD si. lisans girmen gerek. Kurarken gireceğiniz lisans sayfalarda verildi. Sonra etkinleştirmeniz gerek. Tıpkı Pro VL gibi.
Yalnız orjinal full windows değil mi ? deneme sürümü falan değil... Başta deneme yazmıştınız da yorumlarda . Acaba ben mi yanlış okudum...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Yalnız orjinal full windows değil mi ? deneme sürümü falan değil... Başta deneme yazmıştınız da yorumlarda . Acaba ben mi yanlış okudum...

bütün windowslar deneme sürelidir.sen lisans alırsan full olur.crack kullanıp yaparsan onu bilemem.oda korsana girer.

Bakisar

Asistan
Reaksiyon puanı
12
verdiğiniz 64biti sahte keyle kurdum sonra etkinleştirme ayarlarında anahtarı değiştir dedim, önceden kampanyadan aldığm 25 liralık win8 keyi girdim.etkinleştirdi,telefon melefon da istemedi,bide teşekkürler etti :) bilginize.sıfır kurulum yani.Merak edenler için yazdım.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
verdiğiniz 64biti sahte keyle kurdum sonra etkinleştirme ayarlarında anahtarı değiştir dedim, önceden kampanyadan aldığm 25 liralık win8 keyi girdim.etkinleştirdi,telefon melefon da istemedi,bide teşekkürler etti :) bilginize.sıfır kurulum yani.Merak edenler için yazdım.

İşte budur. Becebilen arkadaşlar olduğunu görmek ne güzel.

patron11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm sitede yeniyim sırf bunun için geldim bu siteye ve burada başka istediklerimide buldum. Ancak @S4B0T4J[/QUOTE] sana bir sorum var ben bilgisayarıma Windows 8.1 Pro RTM Türkçe 32 Bit kurdum indirdiğim isonun linki aşağıda ;

http://u28154431.letitbit.net/download/93527.95a0ce5cbe6dadcbf2e078906113/Vndovs.sekiz.1.10in1TR.FPCesur.rar.html

Sizin verdiğiniz windows mağazasından indirdiğiniz isoyu indirdim ancak kurmayı denediğimde serial istedi bende doğal olarak yükleyemedim , bu seriali yazsam olurmu ?

GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9

ve bunu sistem dosyalarını bozmadan nasıl etkinleştirebilirim ?

Yardımlarınızı bekliyorum sizin kadar bilgili değilim , siz ne zaman cevap verirseniz o zaman formatlayacağım . İyi FOrumlar :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Selamun Aleyküm sitede yeniyim sırf bunun için geldim bu siteye ve burada başka istediklerimide buldum. Ancak @S4B0T4J sana bir sorum var ben bilgisayarıma Windows 8.1 Pro RTM Türkçe 32 Bit kurdum indirdiğim isonun linki aşağıda ;

http://u28154431.letitbit.net/download/93527.95a0ce5cbe6dadcbf2e078906113/Vndovs.sekiz.1.10in1TR.FPCesur.rar.html

Sizin verdiğiniz windows mağazasından indirdiğiniz isoyu indirdim ancak kurmayı denediğimde serial istedi bende doğal olarak yükleyemedim , bu seriali yazsam olurmu ?

GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9

ve bunu sistem dosyalarını bozmadan nasıl etkinleştirebilirim ?

Yardımlarınızı bekliyorum sizin kadar bilgili değilim , siz ne zaman cevap verirseniz o zaman formatlayacağım . İyi FOrumlar :)

Daha önce yazmıştım. 8.1 iso kurarken bu keyleri gireceknisiz. Sonra kendi lisansınız ile değiştireceksiniz.

ISO' yu kurarken Windows 8 keyi kabul etmiyor Çünkü bu Windows 8.1 Pro. Onun için Microsoftun sitesine buradan girip GCR ile başlayan keyi iso kurarken gireceksiniz. Sonra lisans yedeğiniz varsa tabi telefon ile etkinleştirilen > başlat çalıştır yöneticiye slmgr.vbs -ipk windows keyinizle değiştireceksiniz. Advanced Tokens Manager RC5 Windows 8.1 de telefonla alınan lisans yedeği çalışıyor. Denedim oldu. Lisans yedeğiniz yoksa isoya linkteki keyi girin tamam normal olmayan bir durum yok. Türkçe.

patron11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki teşekkürler son birşey nasıl etkinleştireceğim ben bunu ? onuda skypetan anlatırmısınız ?