erdem45
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
bende ıstıyorum kardesım wın 8 64 bıtı sıfreyı verırsen
Bu arada 64 bit kurdum ve sorunsuz. Orjinal bir Windows 8.1 Pro Ekim DVD 'sine sahip oldunuz. Lisans yedeğim çalıştı. Güncellemeler tamam.
Ekran görüntüleri,
Bu arada bu isolarla kurulum yapan hiç olmamış demekki kurulum yaparken lisans soracak burada eminim çünküNette dolaşan Windows 8 Pro iso keylerini kabul etmiyor. Windows 8.1 Pro olması lazım
![]()
hayırlı olsun.
Mesajını niye editledin. Bende kurdum demişin gördüm niye sildingüncellemeride yapmışsın.
şimdi sende sadece mega.co mu var ?Mesajını niye editledin. Bende kurdum demişin gördüm niye sildingüncellemeride yapmışsın.
Windows 8.1 Pro x64 17 Ekim.iso
https://mega.co.nz/#!9tAyyRhD
Windows 8.1 Pro x86 17 Ekim.iso
https://mega.co.nz/#!o8ITnBIQ
Site indirme denemelerimde dosyalara geçici olarak ulaşılamıyor diyor. Bu sorun düzeltikten sonra isteyen arkadaşlar özelden şifre atacağım.
windows key verebilirmisiniz zahmet olmazsa
komut istemi cmd de gözüküyor. Son çıkan 6.3.9600.16408Bendeki sürüm 6.3.9600.16408 olarak gözüküyor.Bu doğrumudur yada sürüm nosuna nereden bakılıyor?Yanlış yerden mi bakıyorum?
bende sorun var galiba hem idm hem jdm ye url'yi giriyorum bulamıyor iso dosyasını... sen jdown. 2 mi kullanıyorsun..64bit'lik versionu JDownloader ile yükleyip sorunsuz kurdum
1-) Kurmadan önce Etkinleştirme Kodu istiyor. Bi kaç tane kod girdim olmadı Zar zor bi tane buldum oldu![]()
2-) 17.10.2013 'de çıkan MDSN adresinde verilen güncel .iso değil. RTM versionun final güncellemesiymiş
3-) Windows 8.1 6.3.9600.16384
bu kadar.
64bit'lik versionu JDownloader ile yükleyip sorunsuz kurdum
1-) Kurmadan önce Etkinleştirme Kodu istiyor. Bi kaç tane kod girdim olmadı Zar zor bi tane buldum oldu![]()
2-) 17.10.2013 'de çıkan MDSN adresinde verilen güncel .iso değil. RTM versionun final güncellemesiymiş
3-) Windows 8.1 6.3.9600.16384
bu kadar.
@S4B0T4J hocam, Windows 8'de ki Orjinal Key'i, Format atarken 8.1'de kullanabiliyor muyuz? Bu arada paylaştığın versiyon Türkçe mi hocam?
ISO' yu kurarken Windows 8 keyi kabul etmiyor Çünkü bu Windows 8.1 Pro. Onun için Microsoftun sitesine buradan girip GCR ile başlayan keyi iso kurarken gireceksiniz. Sonra lisans yedeğinizi başlat çalıştır yöneticiye slmgr.vbs -ipk windows keyinizle değiştireceksiniz. Advanced Tokens Manager RC5 Windows 8.1 de telefonla alınan lisans yedeği çalışıyor. Denedim oldu.
Hiç öyle uğraşmayayım o zaman Windows 8 Pro format atayım sonra 8.1'e yükselteyim. :devil:
bende bu yazıyor.
![]()
Keyiniz 29 lik ise, bu şekilde. Çünkü 29 tllik lisanslar yükseltme anahtarı. Windows 8 lisansı değil. Satın aldıysanız orjinalini o olur denemedim.
29 TL'lik derken?