- Reaksiyon puanı
- 3,580
Çok teşekkürler hocam. ?CMD (yönetici) ekranında rearm komutunun geçtiği birkaç farklı kullanım var. Araştırırsın.
Çok teşekkürler hocam. ?CMD (yönetici) ekranında rearm komutunun geçtiği birkaç farklı kullanım var. Araştırırsın.
Doğrudan Microsoft üzerinden indirebileceğiniz açık bir bağlantı yok ne yazık ki.Windows Vista nerden temin edilir.
Şu konudan faydalanabilirsiniz: https://www.froggie.sk/7lp64sp1.htmlGüncellenmiş Windows 7 sürümlerini düzgün bir şekilde Türkçe yapmak mümkün mü?
Bir soru daha, bilgisayarımızda kurulu Windows 7 pro diyelim ki hiç güncelleştirme almamış sürüm. Tüm güncelleştirmeleri içeren bir paketi indirebileceğimiz bir site var mı?Şu konudan faydalanabilirsiniz: https://www.froggie.sk/7lp64sp1.html
MUI: Çok Dilli Kullanıcı Arayüzü
Verilen bilgiye göre; tam (100%) ve kısmi (Microsoft'a göre 80%) MUI dil paketleri var olduğu yazıyor.
WSUS Offline Update kullanılabilir.Bir soru daha, bilgisayarımızda kurulu Windows 7 pro diyelim ki hiç güncelleştirme almamış sürüm. Tüm güncelleştirmeleri içeren bir paketi indirebileceğimiz bir site var mı?
Microsoft download toolkit uygulamalarıyla da indirme sağlanabilir.@Forjest
ISO dosyalarının orijinal, değiştirilmemiş olması önemli fakat arada fark var.
Konuda; Microsoft üzerinden indirme bağlantıları ile doğrudan Microsoft sunucularından indirme bağlantıları sağlayan bir site ve bir uygulama paylaşılmıştır. Yani resmi Windows kurulum dosyalarını official linkler üzerinden indirmiş oluyorsunuz ve içerik bu bağlamda hazırlanmıştır.
Selamlar.
Aslında konu tek bir yerle de sınırlı değil, farklı Windows sürümlerini farklı yollarla ve doğrudan nasıl edinilebileceğine ilişkin seçenekler sunulmuştur.Microsoft download toolkit uygulamalarıyla da indirme sağlanabilir.
Ancak aranılan bir çok sürüm sunucularında mevcut değil. Msdn olması için tek bir yerle sınırlı kalınmaması hızlı iso kalıbı edinme alternatif yolları mümkün.
Md5, hash check sum değerlerini kontrol edebilirsiniz orijinallik testleri için.
Windows 10 özellikle sık sık yayimladiklari son sürümleri vermekteler eski sürümleri vd. Benzer olarak aranılan sürüm ve versiyonlara sahip popüler sistemleri indirmeye sunmamaktalar böyle bir dezavantajın olduğunuda bilmek gerekli neden indiremeyeyimki? Sorusu akıllara gelmektedir.
Mesela bana Microsoft üzerinden direct,Windows 7 ultimate msdn Microsoft linki verebilir misiniz? Ne yazikki ortada sistem yok ISO yok.destegi olmaması kullanmayacağım anlamına gelmez belki makinem sadece bu sistemle uyumlu sadece. mesele bu.olaylara objektif yaklaşmak gerekli olduğu kanaatindeyim.
Yoksa bahse konu yazdığınız durumu zaten bilen ve detaylarınida anlayan biriyim herzaman bir b planı ve alternatif yol ve yöntem olmalıdır sınırlı kalmamak için. bilgi paylastikca güzelleşir çoğalır.
Umarım anlaşılmıştır.
İyi forumlar | Saygılarımla. ?
Linkleri inceliyorum şimdi.Teşekkürler velhasıl aslında daha kapsamlı bir konu forumumuzda mevcut.
Resmi Windows kurulum dosyaları nereden temin edilir? [Rehber]
1) Microsoft yazılım indirme sayfası üzerinden sizin için uygun olan Windows (7/8.1/10) kurulum ISO dosyasını indirebilirsiniz. URL adresi: Yazılım İndirme Ayrıca aşağıdaki konulara bakabilirsiniz. Medya Oluşturma Aracı kullanarak Windows 10 yükleme medyası nasıl oluşturulur? En güncel Windows...forum.shiftdelete.net
Windows 8.1 Pro + Core 64-bit ve Windows 10 21H1 64-bit (Home+Pro+Education+Workstation) indirme bağlantıları hata vermekte ki bu doğal çünkü üretilen linklerin ömrü 24 saat olmakta.
Windows 7'nin desteği bittiyse nasıl 10 haziran 2021 'de güncellenebiliyor?Merhaba arkadaşlar,
Bir çok arkadaş konularında format ya da çeşitli nedenlerden dolayı Windows kurulum dosyalarının linklerinin paylaşılmasını istiyor. Ben de bunları tek bir çatı altında toplamak istedim. Windows 7, 8.1 ve 10 için resmi, oynanmamış ISO indirme linklerini paylaşayacağım.
Windows 7 için indirme linkleri
Windows 7 Ultimate 64-bit
Windows 7 Home Premium 64-bit
Windows 7 Professional 64-bit
Windows 8.1 için indirme linkleri
Windows 8.1 Pro + Core 64-bit
Windows 10 için indirme linkleri
Windows 10 21H1 64-bit (Home+Pro+Education+Workstation)
Linkler 10 Haziran 2021 tarihi ile günceldir.
Yasal Uyarı: Burada bulunan tüm yazılımlar orjinaldir ve içerisinde kesinlikle crack vb. yazılımlar bulunmamaktadır. Hepsi orjinal olarak Microsoft sunucularından indirilmektedir ve kurulumda ürün anahtarı girmeniz gerekmektedir.
Neden?Windows 8.1 Pro + Core 64-bit ve Windows 10 21H1 64-bit (Home+Pro+Education+Workstation) indirme bağlantıları hata vermekte
Oradaki Windows 7 linkleri Ağustos 2018'e kadar tüm güncellemeleri içerir. Bundan sonra yayınlanan resmi Windows 7 sürümü yok.Windows 7'nin desteği bittiyse nasıl 10 haziran 2021 'de güncellenebiliyor?
Microsoft bu şekilde uygun görmüş, muhtemelen yoğunluk yaşanmasın diye indirme süresi kısıtı konulmuş.Neden?
Evet, yer alan tüm Windows 7 linkleri İngilizce sürümlere ait.Windows 7 Home Premium İngilizce.
Hayallerim yerle bir olduyer alan tüm Windows 7 linkleri İngilizce sürüme ait.
Dil yüklemesi/değişimi yapabilirsin yine de, Windows'u kurduktan sonra.Hayallerim yerle bir oldu
Nasıl?Dil yüklemesi/değişimi yapabilirsin yine de.
Nasıl?
Linklerin güncelliğinden bahsetmiştim.Windows 7'nin desteği bittiyse nasıl 10 haziran 2021 'de güncellenebiliyor?
Öyle Bir Konu açar mısın?
Yalnız sitenin sertifikası olmadığı için sayfaya ulaşılamayabilirsin. Güvenilirdir.
More programs by Froggie
www.softpedia.com
Bilgilendirme için teşekkürlerMerhaba arkadaşlar,
Bir çok arkadaş konularında format ya da çeşitli nedenlerden dolayı Windows kurulum dosyalarının linklerinin paylaşılmasını istiyor. Ben de bunları tek bir çatı altında toplamak istedim. Windows 7, 8.1 ve 10 için resmi, oynanmamış ISO indirme linklerini paylaşayacağım.
Windows 7 için indirme linkleri
Windows 7 Ultimate 64-bit
Windows 7 Home Premium 64-bit
Windows 7 Professional 64-bit
Windows 8.1 için indirme linkleri
Windows 8.1 Pro + Core 64-bit
Windows 10 için indirme linkleri
Windows 10 21H1 64-bit (Home+Pro+Education+Workstation)
Linkler 10 Haziran 2021 tarihi ile günceldir.
Yasal Uyarı: Burada bulunan tüm yazılımlar orjinaldir ve içerisinde kesinlikle crack vb. yazılımlar bulunmamaktadır. Hepsi orjinal olarak Microsoft sunucularından indirilmektedir ve kurulumda ürün anahtarı girmeniz gerekmektedir.
Ben n'olur n'olmaz indiriyorum.Güzel konu ancak link'ler kırılmaz veya süresi dolmaz dimi? Ona göre arkadaşlarıma bu konuyu yönlendireceğim.
Merhaba!Öyle Bir Konu açar mısın?