fearless2214
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
teşekkürler
teşekkürlerteşekkürlerteşekkürler
teşekkürlerteşekkürlerteşekkürler
Sen ne biliyon?![]()
Mega'dan indirirken %3 geldigi zaman tıkanıyor ilerlemiyor neden aceba ? 2-3 kere tekrarladım ama nafile :/
x64: https://docs.google.com/file/d/0B-1akj7c9HN6SUNEejc5ODItclU/edit?usp=sharing
x86: https://docs.google.com/file/d/0B-1akj7c9HN6UEFhdEZsb29ZNzg/edit?usp=sharing
bunlar da aynı dosyaların google drive linkleri ve şifresiz.
ayrıca duraklama da yapmıyor. yani daha sorunsuz indirebilirsiniz.
hocam telefonla etkinleştirmeyi özel mesaj atarmısınızTelefonla etkinleştirin tertemiz olsunillayasal
daha eski vista lisansımla 29 tl ye aldığımwin 8 pro iso dosyam ve key elimde mevcut durumda bu durumda win 8 kursam update ile win 5.1 indirebilirmiyim acaba yada aynı lisans ile microsoftun sitesinde win 8.1 iso dosyasını indirmek mümkünmü
bende nasıl yapıldığını bilmek isterim gerçi eski win 8 pro lisansım var ama henüz bunu (win 8.1)kurup denemedimhocam telefonla etkinleştirmeyi özel mesaj atarmısınız
win8 ilk çıktığında 26 tl ye eski lisans ile satın almıştım şimdi varmı bilmiyorum bir araştırın microsoftun sitesini
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bende nasıl yapıldığını bilmek isterim gerçi eski win 8 pro lisansım var ama henüz bunu (win 8.1)kurup denemedim
![]()
Benim internette bir sorun yok ama bununla karşılaşıyorum indirmek için key buldum
Orijinal satın alınmış yasal Windows 8 lisansı ile indirilen 17 Ekim güncellemesi hepsi içinde olan final sürümden sonra 17 ekimde tekrar yayınlanan Windows 8.1 Pro Türkçe iso sunu elde ettim. 64 bit ve 32 bit sürümler mevcut. İsteyen olursa geceye doğru özelden paylaşırım.
Kardeş, bunun için c-rack falan yapmaya kmspico kullanmaya gerek yok değil mi ?
Orjinal gibi kurulumu yapıp güncelleme yapabilir miyiz ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yalnız orjinal full windows değil mi ? deneme sürümü falan değil... Başta deneme yazmıştınız da yorumlarda . Acaba ben mi yanlış okudum...Ücreti ödenmiş bir orjinal iso olmaz kardeşim. Preview falan değil bu. Türkçe DVD si. lisans girmen gerek. Kurarken gireceğiniz lisans sayfalarda verildi. Sonra etkinleştirmeniz gerek. Tıpkı Pro VL gibi.
Yalnız orjinal full windows değil mi ? deneme sürümü falan değil... Başta deneme yazmıştınız da yorumlarda . Acaba ben mi yanlış okudum...
verdiğiniz 64biti sahte keyle kurdum sonra etkinleştirme ayarlarında anahtarı değiştir dedim, önceden kampanyadan aldığm 25 liralık win8 keyi girdim.etkinleştirdi,telefon melefon da istemedi,bide teşekkürler ettibilginize.sıfır kurulum yani.Merak edenler için yazdım.
Selamun Aleyküm sitede yeniyim sırf bunun için geldim bu siteye ve burada başka istediklerimide buldum. Ancak @S4B0T4J sana bir sorum var ben bilgisayarıma Windows 8.1 Pro RTM Türkçe 32 Bit kurdum indirdiğim isonun linki aşağıda ;
http://u28154431.letitbit.net/download/93527.95a0ce5cbe6dadcbf2e078906113/Vndovs.sekiz.1.10in1TR.FPCesur.rar.html
Sizin verdiğiniz windows mağazasından indirdiğiniz isoyu indirdim ancak kurmayı denediğimde serial istedi bende doğal olarak yükleyemedim , bu seriali yazsam olurmu ?
GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9
ve bunu sistem dosyalarını bozmadan nasıl etkinleştirebilirim ?
Yardımlarınızı bekliyorum sizin kadar bilgili değilim , siz ne zaman cevap verirseniz o zaman formatlayacağım . İyi FOrumlar![]()
ISO' yu kurarken Windows 8 keyi kabul etmiyor Çünkü bu Windows 8.1 Pro. Onun için Microsoftun sitesine buradan girip GCR ile başlayan keyi iso kurarken gireceksiniz. Sonra lisans yedeğiniz varsa tabi telefon ile etkinleştirilen > başlat çalıştır yöneticiye slmgr.vbs -ipk windows keyinizle değiştireceksiniz. Advanced Tokens Manager RC5 Windows 8.1 de telefonla alınan lisans yedeği çalışıyor. Denedim oldu. Lisans yedeğiniz yoksa isoya linkteki keyi girin tamam normal olmayan bir durum yok. Türkçe.