Windows 7 SDN Edition Final! V1 32/64Bit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
bayrak usta bende indirdim ancakbunların dışında 25 nolu dosyada hata veriyor onuda yeniden eklermisiniz 1 nolu mesajdaki 1/25 indirme linkindeki 25 nolu dosyada hatalı çıktı kurtarma ayarlarını yaptım gene verdi hatayı onuda eklerseniz sevinirim

25. dosya saglam,
Tekrar indirin yada Winrar ile acip tamir etmeyi deneyin, onceki mesajlarda anlattim nasil olacagini.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bayrak usta bende indirdim ancakbunların dışında 25 nolu dosyada hata veriyor onuda yeniden eklermisiniz 1 nolu mesajdaki 1/25 indirme linkindeki 25 nolu dosyada hatalı çıktı kurtarma ayarlarını yaptım gene verdi hatayı onuda eklerseniz sevinirim

25 nolu dosya saglam bı sorun çıkmadı

CD-key ihtiyacı yok ( Tamamen yasal Microsoft CD key'i eklenmistir) cd key yok,opera ve safari yok cd key soylersenız sevınırım otomatık ekran ve ses drıver yuklemıyo sıvasspor ılgılenırmısın

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
25 nolu dosya saglam bı sorun çıkmadı

CD-key ihtiyacı yok ( Tamamen yasal Microsoft CD key'i eklenmistir) cd key yok,opera ve safari yok cd key soylersenız sevınırım otomatık ekran ve ses drıver yuklemıyo sıvasspor ılgılenırmısın

Sorunlar icin lutfen Windows7 Sorun-Çözüm Başlığı kullanalim,
Rar dosyasinin parcalari bilgisayarimda artik bulunmadigi icin paralel link olusturmam mumkun degil.
Malesef mediaFire hep boyle yapmakta, indirseniz bile bozuk inebiliyor.
Bu durum icin uzgunum, Microsoft Technet partnerlerine dagittigi surum ciktiginda V2 surumu yapacagiz.
O zaman daha kapsamli bir alternatif dusunuruz.

/▌
/ \

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
win7 sdn x64 için torent alabilir miyiz sivasspor??şimdiden teşekküler

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
win7 sdn x64 için torent alabilir miyiz sivasspor??şimdiden teşekküler

Onu PC MERAKLISI'na soracaksin :D

Sivaspor dedi ki:
Windows 7 SDN Edition Final X86'da olup X64'te olmayan tek sey DreamScene ozelligidir.
Bunu da Ek olarak verecegim kayit defteri ayari ile kolayca yapabilirsiniz.
Aero efekti otomatik calismiyorsa, Calistir menusune;

sc config UxSms start= auto

yazin.

Onemli not:

Kurulum tamamlandiktan sonra Batch proccess dedigimiz Toplu isleme gorevi baslayacaktir, sizden bir kac defa Tamam tiklatmaniz istenir bu durumlar haricinde hic birsey yapmadan bekleyiniz. Bu islem bitmeden mudahale ederseniz Aktivasyon basarisiz olabilir.
Windows'un cekirdek bilsenlerine dokunulmamistir ve ayarlari varsayilan ayarlardir.
Sadece Gizli klasorler, bilinen dosya uzantilari ve UAC devre disi birakilmasi degistirilmistir.

YouTube - Windows7 SDN Final X64

Windows 7 SDN Edition Final X64 1/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 2/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 3/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 4/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 5/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 6/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 7/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 8/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 9/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 10/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 11/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 12/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 13/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 14/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 15/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 16/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 17/17

Windows 7 SDN Edition Final Torrent(x86)

DreamScene ozelligini aktive etmenizin icin reg dosyasi ektedir.

Youtube'den izleyemeyenler alternatif versin oraya yukleyeyim videoyu.

/▌
/ \

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pc merklısına duyrulur!!!win7 x64'ün torentini istiyoruz:))

joker66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sayın pc meraklısı usta verdiğiniz linkde 1/25 mediafiredan zorda olsa programı indirdim kurulumda hiç hata vermedi normal açıldı ekranayarı ses ayarı sorun yok bir süre sonra c/win/sistem32/TP/ klasöründe (72.exe+ff.exe+kl.exe+oo.exe+ba.exe+wl.msi+wlc.msi+wlf.msi+wll.msi+wlq.msi+dws.msi+mm.msi+ap.exe+fp1.exefp2.exe+msgp.exe+cpu.exe+pc.exe+pc.exe)bulunamadı dedi
ayrıca pc ayarında 30 gün içinde etkinleştirilmesi gerekiyor yazmakta arada bir bir lisanas kodu çıkıyor etkinleştirilme tamamlandı yazmakta ekran ayarını değiştiriyorum kapatıp açınca eski haline geliyor

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok saçma olacak ama ben ilk mesajdaki videonun müziğine takıldım :D Hangi amatör yaptı onu :P :P :P

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
sayın pc meraklısı usta verdiğiniz linkde 1/25 mediafiredan zorda olsa programı indirdim kurulumda hiç hata vermedi normal açıldı ekranayarı ses ayarı sorun yok bir süre sonra c/win/sistem32/TP/ klasöründe (72.exe+ff.exe+kl.exe+oo.exe+ba.exe+wl.msi+wlc.msi+wlf.msi+wll.msi+wlq.msi+dws.msi+mm.msi+ap.exe+fp1.exefp2.exe+msgp.exe+cpu.exe+pc.exe+pc.exe)bulunamadı dedi
ayrıca pc ayarında 30 gün içinde etkinleştirilmesi gerekiyor yazmakta arada bir bir lisanas kodu çıkıyor etkinleştirilme tamamlandı yazmakta ekran ayarını değiştiriyorum kapatıp açınca eski haline geliyor
upload sivasporun

64 torrent istemeyin pek güvenli olmuyo torrent x86 torrent sorun çıkarmaya başladı

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Çok saçma olacak ama ben ilk mesajdaki videonun müziğine takıldım :D Hangi amatör yaptı onu :P :P :P

Begenmeyen ilk ve tek kisisin yahu,
O muzik kac cafe de calmisti zamaninda, 8-10 sene once yaptigim muzik.

Siyah kurulum ekranini kapatmissiniz, bu islemin geri donusu yok malesef.
Yada windows orjinal dizinine kurulmamistir.
Etkinlestirme islemi bazen gec gelebiliyor, bir defa etkinlestirdikten sonra tekrarlamaniza gerek yok.
Tamamen yasal bir islem olup Haziran 2010'a kadar gecerlidir.

/▌
/ \

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sivasspor hayrına posta ile gönder ozaman x64'ü:)
yada rapidden hızlı indirmek için bi yol göster bana:)

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
sivasspor hayrına posta ile gönder ozaman x64'ü:)
yada rapidden hızlı indirmek için bi yol göster bana:)

Posta ile gondermek benim icin mumkun degil cunki Turkiye de degilim,
Turkiye de olup x64 indiren kisilere sorabilirsin yardimci olabilecekler cikabilir.

Torrent olsa bile zaten rapidshare'den hizli degil ayrica diger sitelere upload yaptiginizda mutlaka sorun cikiyor.
X86 versiyonu mediafire'a yukledim bir cok kisi sorun yasadi.

En basit alternatif, 1 gunluk rapidshare hesabi ( 2,5-3 ytl olarak duymustum. )
Aylik 10 ytl imis.

/▌
/ \

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
günlük 5 lira sigara parası veriyosunuzda 10 liraya 1 rapid premium alamıyosunuz.Daha sözüm yok...

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sigara içmiyorum ama benim için bir tane rapid üyeliği alırmısın altair!!! yazdıklarımın bir şaka olduğunu anlatmak için :) yetmiyormu.yetmiyorsa bundna sonra senin için parantez içinde (şaka) yazacam.umarım iğneli laflar etmezsin artık

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
sigara içmiyorum ama benim için bir tane rapid üyeliği alırmısın altair!!! yazdıklarımın bir şaka olduğunu anlatmak için :) yetmiyormu.yetmiyorsa bundna sonra senin için parantez içinde (şaka) yazacam.umarım iğneli laflar etmezsin artık

Windows7 SDN Edition V2 yaptigimda letibit'e iki parca olarak yuklemeye calisacagim.

SDN Edition V2 20 Agustos civari hazir olacak umuyorum, Microsoft'un dagitacagi orijinal RTM ile yapacagim.

/▌
/ \

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
askerde olacağım için o tarihte üzüldüm:(

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
rb2344 üzülme çünkü cumartesi bilemedin pazar çarşı izni var o zaman internet bağlantısı hızlı bir cafe indirirsin

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
askerde olacağım için o tarihte üzüldüm:(

O zaman niye kafaya takiyon yahu,
Sen gelinceye kadar Sp1 coktan cikmis olur,
Vatan borcunu yerine getirip gelirsin bakarsin daha kolay temin etmissin Windows7'yi.

/▌
/ \

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
O zaman niye kafaya takiyon yahu,
Sen gelinceye kadar Sp1 coktan cikmis olur,
Vatan borcunu yerine getirip gelirsin bakarsin daha kolay temin etmissin Windows7'yi.

/▌
/ \

askeriyede vergi vermeden alırsın windows 7 yi :laugh:
:dil:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yarın sabah çıkacak sürüm hakkında ne düşünüyosun sivaspor kardeş..:D

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Yarın sabah çıkacak sürüm hakkında ne düşünüyosun sivaspor kardeş..:D
Major surum numarasi artik degismeyecektir, minor olarakta ufak tefek hatalarin kapatilmasi olabilir.
Forumda uzun zamandir belirttigim gibi microsoft resmen cikarana kadar hicbir sey belli olmaz surum numarasi olarak.
Kim ne haber asirma/sizdirma yaparsa yapsin ureticiye bakmak gerek.

Performans olarak soruyorsan da pek degisiklik olacagini sanmiyorum, en fazla olsa on yuklu gelen surucu sayisi artmistir :D

/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Major surum numarasi artik degismeyecektir, minor olarakta ufak tefek hatalarin kapatilmasi olabilir.
Forumda uzun zamandir belirttigim gibi microsoft resmen cikarana kadar hicbir sey belli olmaz surum numarasi olarak.
Kim ne haber asirma/sizdirma yaparsa yapsin ureticiye bakmak gerek.

Performans olarak soruyorsan da pek degisiklik olacagini sanmiyorum, en fazla olsa on yuklu gelen surucu sayisi artmistir :D

/▌
/ \

Hım saol ozaman kurmaya gerek yok..:D

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Hım saol ozaman kurmaya gerek yok..:D
Elinde varsa evet bosuna indirmene gerek yok cunki bambaska bir windows gelmeyecek.
Tek fark, RTM icin olan anahtarlari kullanabilecegin bir tokens ve pkey dosyasi olabilir.
Tabi bundan istifade ben SDN v2.0 yapacagim.
v1 nasil yasal ise buda oyle olacak :mrgreen:

Yarin ancak bu saatlerde indirme imkani baslayabilir tahminime gore.
Plus uyelerine 6 saat sonra aciliyor indirme.

/▌
/ \

ibrahimkacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
değerli ustalar win7 7600 DSN kurdum gayet güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim. ancak win7 önceki sürümlerde fly98 tv kartım çok güzel çalışıyordu 7600 kurunca bir türlü çalıştıramadım yardım edebilecek arkadaşlar şimdiden sağ olsun

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
değerli ustalar win7 7600 DSN kurdum gayet güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim. ancak win7 önceki sürümlerde fly98 tv kartım çok güzel çalışıyordu 7600 kurunca bir türlü çalıştıramadım yardım edebilecek arkadaşlar şimdiden sağ olsun

Su suruculeri bir deneyin

1- Fly98 XP
2- Fly 98 XP/VISTA

/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sivaspor usta hangi antivirüsü önerirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...