Windows 7 SDN Edition Final! V1 32/64Bit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende yapamadım diger altarnatif yolları denedim.... oda mart 2010 kadar.......

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aktivasyon sorunu olanlar birazdan cracksiz yasal aktivasyon scripti yayinlayacagim.
Videosu ile birlikte,
Lutfen Yayinladigim VIDEOlari seyredin!

Windows 7 SDN Edition Final X86'da olup X64'te olmayan tek sey DreamScene ozelligidir.
Bunu da Ek olarak verecegim kayit defteri ayari ile kolayca yapabilirsiniz.

Onemli not:

Kurulum tamamlandiktan sonra Batch proccess dedigimiz Toplu isleme gorevi baslayacaktir, sizden bir kac defa Tamam tiklatmaniz istenir bu durumlar haricinde hic birsey yapmadan bekleyiniz. Bu islem bitmeden mudahale ederseniz Aktivasyon basarisiz olabilir.
Windows'un cekirdek bilsenlerine dokunulmamistir ve ayarlari varsayilan ayarlardir.
Sadece Gizli klasorler, bilinen dosya uzantilari ve UAC devre disi birakilmasi degistirilmistir.

video çok hızlı geçiyor activasyon kısmında sahiplik kısmınıda zor şer yaptım komut kısmında geçerli activasyon anahtarı degildedi.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yani arkadaşlar kısaca bağımsız linux dağıtımı yapın diyorum madem bu kadar beceriklisiniz

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sahipligini aldiktan sonra hesabina Tam izin vereceksin.

Videoyu seyrettin mi?
Hic birsey yapmana gerek yok, nasil olmuyor ben anlamiyorum.
Ben kuruyorum kaldiriyorum yine kuruyorum sorunsuz aktive ediyorum.
Cozemedim bu isi ben :D

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

tokens.dat dosyası yapdıgımın aynısı yapıyıyorum olmuyo gine bide video pkeyconfig.xrm-ms olarak gozukuyo sende degiştirmeden önce bende pkeyconfig olarak gözteriyor bide lısans'dan olabılırmı

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam hepnize emekleriniz icin siz degerli ustalari kutluyorum daha allah zihin acikligi versin buraya sundugunuz emekler icin sag olun var olun birde 1 ay felan oldu galiba bir konuya deginmisdim acaba böyle calismalar yaparkene yada sunarken hep ingilizce yapiliyor birazcikda almanca entegre yapsaniz iyi olur diye düsünüyorum bizleride buralarda unutmayin sayin saygi deger ustalar var buluruzda almancasini ama illaki türk oldugumuz icin bizde siz degerli türk kardeslerimizin yaptigi seyleri kullanmak istiyoruz birde gercekden göksümüz kabariyor neden derseniz almanyada böyle cok az board var yani gercekden sizleri bütün emegi gecen ustalari tebrik ediyorum allah zihin acikligi versin hayirli geceler hepinize

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
selam hepnize emekleriniz icin siz degerli ustalari kutluyorum daha allah zihin acikligi versin buraya sundugunuz emekler icin sag olun var olun birde 1 ay felan oldu galiba bir konuya deginmisdim acaba böyle calismalar yaparkene yada sunarken hep ingilizce yapiliyor birazcikda almanca entegre yapsaniz iyi olur diye düsünüyorum bizleride buralarda unutmayin sayin saygi deger ustalar var buluruzda almancasini ama illaki türk oldugumuz icin bizde siz degerli türk kardeslerimizin yaptigi seyleri kullanmak istiyoruz birde gercekden göksümüz kabariyor neden derseniz almanyada böyle cok az board var yani gercekden sizleri bütün emegi gecen ustalari tebrik ediyorum allah zihin acikligi versin hayirli geceler hepinize

Almanca entegreli windows hazirlamak cok zor, cunki kac kisi almanca biliyor?
Ayrica bu dilde hazir RTM var zaten,

/▌
/ \

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Link düzeldimi? eğer düzelmezse alternatifi varmı.

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
indirmeye basladım artık 7100 den kurtulup 7600e geçelım

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
x64 kuran arkadaslardan aero aktif edilmiş bir şekilde bir ekran görüntüsü atabilirlermi ?

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu kadar part ı neyle bırlestıre bılırım bırlestırmem gerekıyomu

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bu kadar part ı neyle bırlestıre bılırım bırlestırmem gerekıyomu

32bit için 14 veya 25 partı veya
64bit için 17 indir
indirdiğin parları bir klasör içine al ve sağ tıklayıp buraya çıkat de

çıkan iso dosyasını nero v.b yazılımlarla yazdır

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
x86 ındırıyorum 25 lık olanı yanlısmı ındırıyorum

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
32bit ya da 64bit , hangisini kullanıyorsan onu indirip açıyorsun ve içindeki güncellemeleri tek tek kuruyorsun,exe gibi

redbull072

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstadlarım ellerinize sağlık indirdim ve kurdum gerçekten çok hızlı diğer ve hatasız diğer sürümlere göre kaspersky internet securuty dişinda herşey çalışıyor en belirgin özelliğide internete xp hızıyla bağlanıyor bu güzel sonuç olarak ellerinize sağlık herkese tavsiye ediyorum.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar, K4D!R adli uyenin dikkat cektigi bir ufak problem var.
Windows 7 SDN Edition Final X64 surumunde gereksiz servisleri devre disi birakirken yanlislikla tema servisini de manuel ( el ile calistir ) ayarlanmis.
Bu sorun icin ozurler, cozumu cok basittir.

Windows Tusu + R tusu kombinasyonu ile acilan calistir penceresine alttaki komutu yazmaniz bu sorunu cozmek icin yeterlidir.

sc config UxSms start= auto

Tekrardan kusura bakmayin,
Iyi indirmeler.

Not: Bu sorun sadece X64 surum icin gecerlidir.

Sivaspor dedi ki:
Uyarilar, tavsiyeler:
Kurulum tamamlanana kadar lutfen hic birsey yapmadan bekleyin, sadece 2 defa sizden onay isteyecektir onlari tamam diyeceksiniz bu,
Ayrica kurulum esnasin Windows kurulumu tamamlandiginda otomatik etkinlestirmeyi bos birakmayi unutmayin, kurulum sonunda ki guncelleme sorusuna da en alttakini secin.
Program kurulum islemi bitip dos ekranlari kapandiktan sonra Denetim Masasi -> System klasorunden Etkinlestirmeye 30 gun yazisina tiklayin ve Windows'u internet uzerinden YASAL bir sekilde etkinlestirin.

/▌
/ \

joker66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bayrak usta bende indirdim ancakbunların dışında 25 nolu dosyada hata veriyor onuda yeniden eklermisiniz 1 nolu mesajdaki 1/25 indirme linkindeki 25 nolu dosyada hatalı çıktı kurtarma ayarlarını yaptım gene verdi hatayı onuda eklerseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...