O pencereyi kapatip su komutlari yazin.
Kod:
%SystemRoot%\system32\CSCRIPT slmgr.vbs -ipk TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
%SystemRoot%\system32\CSCRIPT slmgr.vbs -ipk TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
sivasspor partları güncelledikten sonra haber verirsen sevinirim.bi de 7264e göre performans farkı varmı?ve bu sürüm 30 günlük bir deneme sürümü mü yoksa 30 gün içinde mi aktive edilmesi gerekiyor?
Sivaspor kardeşim Windows 7 SDN Edition Final! yükledim kurdum open ofis diger programlar kuruldu hata mesajları verdi ama kurdu işin en ilginç tarafı açılan bütün pençerelerin kapat simge durumu küçült büyüt simgeler varya sağ en üstteki simgelerden kapat kısmı aktif degil...........bunu nasıl gidereçegim... sağ tıklayıp öyle kapatıyorum...
Video'su sanal bilgisayarda cekildi, 1 gb bellek ve tek islemci.Sivaspor usta ben 7264 kullanıyorum eğer değişiklik varsa hız ve vb. geçmeyi düşünüyorum bu konuda fikrin nedir.?
saygılar..
Kurulmdakiler hata degil bildirim mesajlari,
Acilan hangi pencerede aktif degil ekran goruntusu gonderirmisiniz?
Bu arada kurulum tamamlandiktan sonra MUTLAKA yeniden baslatmalis
dili ing. yaptım düzeldi sadece activasyon olmadı
![]()
Windows 7 Build 7600 SDN Final X64 Linkleri
Windows 7 SDN Edition Final X64 1/17
Windows 7 SDN Edition Final X64 2/17
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
bu kadar emek veriyorsun.hakkını nasıl ödeyeceğiz sivaspor.allah razı olsun senden.
Korumali mod girdiginiz site baglantisina gore otomatik olmasi gerekiyor.Sivasspor kardeş ben şu an 32 bit için olanını yükledim fakat resimdede görüldüğü üzere iexplorer da korumalı mod: kapalı gözüküyor oysa işaretli açık olması lazım sonuçta internet bankacılığı kullanıyorum. Diğer arkadaşlarda da durum aynımı. Daha önceki buildlerden torrentten indirdiğimde de aynı sorun çıkmıştı. SDN forumundan 7264 ü indirip kurdum böyle bir sorun olmadı. Şİmdi bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.
Kardeş her tür siteye giriyorum güvenli güvensiz hiç değişmiyor hep kapalı. explorer bu şekilde kullanılmaz bize yeniden formatlamakmı kalıyor.
dostum sivas spor dedigin gibi yaptim gene olmadi arsivi onariyor ama tekrar hata veriyor belki duzeltin diye sindi gene3-14-17-18-20-21-25- indirdim budosylar bozuk ben belki 500 den fazla filim indirdim ben boyle birsey gormedim silmeyede kiyamadim 2 gundur bunlan ugrasiyorum bari likleri kaldir daha yeni indirdim 3-14-17-18-20-21-25- bozuk neyse dostum hepsini silecegim galiba bu is sindiden poreblemli genede ellerine saglik emegine saglik yanlis anlama beni dostum saygilar.