Aktivasyon sorunu olanlar birazdan cracksiz yasal aktivasyon scripti yayinlayacagim.
Videosu ile birlikte,
Lutfen Yayinladigim VIDEOlari seyredin!
Windows 7 SDN Edition Final X86'da olup X64'te olmayan tek sey DreamScene ozelligidir.
Bunu da Ek olarak verecegim kayit defteri ayari ile kolayca yapabilirsiniz.
Onemli not:
Kurulum tamamlandiktan sonra Batch proccess dedigimiz Toplu isleme gorevi baslayacaktir, sizden bir kac defa Tamam tiklatmaniz istenir bu durumlar haricinde hic birsey yapmadan bekleyiniz. Bu islem bitmeden mudahale ederseniz Aktivasyon basarisiz olabilir.
Windows'un cekirdek bilsenlerine dokunulmamistir ve ayarlari varsayilan ayarlardir.
Sadece Gizli klasorler, bilinen dosya uzantilari ve UAC devre disi birakilmasi degistirilmistir.
video çok hızlı geçiyor activasyon kısmında sahiplik kısmınıda zor şer yaptım komut kısmında geçerli activasyon anahtarı degildedi.
Sahipligini aldiktan sonra hesabina Tam izin vereceksin.
Videoyu seyrettin mi?
Hic birsey yapmana gerek yok, nasil olmuyor ben anlamiyorum.
Ben kuruyorum kaldiriyorum yine kuruyorum sorunsuz aktive ediyorum.
Cozemedim bu isi ben
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
selam hepnize emekleriniz icin siz degerli ustalari kutluyorum daha allah zihin acikligi versin buraya sundugunuz emekler icin sag olun var olun birde 1 ay felan oldu galiba bir konuya deginmisdim acaba böyle calismalar yaparkene yada sunarken hep ingilizce yapiliyor birazcikda almanca entegre yapsaniz iyi olur diye düsünüyorum bizleride buralarda unutmayin sayin saygi deger ustalar var buluruzda almancasini ama illaki türk oldugumuz icin bizde siz degerli türk kardeslerimizin yaptigi seyleri kullanmak istiyoruz birde gercekden göksümüz kabariyor neden derseniz almanyada böyle cok az board var yani gercekden sizleri bütün emegi gecen ustalari tebrik ediyorum allah zihin acikligi versin hayirli geceler hepinize
Windows 7 SDN 9/14 Linki Yenilermisin.tşk.ederim
Windows 7 SDN 9/14 sadece bu link Diğerlerini indirdim.tamam
Link düzeldimi? eğer düzelmezse alternatifi varmı.
bu kadar part ı neyle bırlestıre bılırım bırlestırmem gerekıyomu
Yeni güncellemeler,
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
16399 upgrade linkleri
kaynak.....Cevap : Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
x86 part 3 laızm cılt bozuk dıyo çıkartırken
Sivaspor dedi ki:Uyarilar, tavsiyeler:
Kurulum tamamlanana kadar lutfen hic birsey yapmadan bekleyin, sadece 2 defa sizden onay isteyecektir onlari tamam diyeceksiniz bu,
Ayrica kurulum esnasin Windows kurulumu tamamlandiginda otomatik etkinlestirmeyi bos birakmayi unutmayin, kurulum sonunda ki guncelleme sorusuna da en alttakini secin.
Program kurulum islemi bitip dos ekranlari kapandiktan sonra Denetim Masasi -> System klasorunden Etkinlestirmeye 30 gun yazisina tiklayin ve Windows'u internet uzerinden YASAL bir sekilde etkinlestirin.
MediaFire icin ise linkler yenilendi.
Part - 3. Yeniden yuklenen
Part - 14. Yeniden yuklenen
Part - 17. Yeniden yuklenen
Part - 18. Yeniden yuklenen
Part - 20. Yeniden yuklenen
Part - 21. Yeniden yuklenen
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
paylasım için ty sorunsuz çıkardım