Neanderthal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 18
Teşekkürler ..
sivaspor Ama herkese kullandiramam beta versiyonu, bu sorumluluk almak demek olur.
Ayrica herkes kayit olmak istemeyebilir ve yine boyut faktorunu unutmamak lazim.
Sana daha cevap yok bu son mesajim.
Burada insanlar Windows7 dagitimini gormek istiyor.
Bak belki problem yasayanlar, soru soranlar olacak mesgul etmeyelim.
Iste aradigin link 2. defa veriyorum
Mesaj no : 19
Uye olmak gerekiyor demedim, sen daha uye bile degilken ben uyelere kayit olma linki veriyordum dedim.
Lutfen bir defaya mahsusta olsa yazilanlari oku
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
kayıt ettirmeden kullandırtmam sorumluluk demek olur diyosunSivasspor Ben zaten 2010 kullaniyorum
Ama herkese kullandiramam beta versiyonu, bu sorumluluk almak demek olur.
Ayrica herkes kayit olmak istemeyebilir ve yine boyut faktorunu unutmamak lazim.
/ \Bedava office kullaniyorsun, o kadarda olsun
/▌
Sen daha o zaman siteye uye bile degildin yahu....
üye değildim ama ben bu siteyi 2 senedir takip ediyorum
Bende SDN'de "üye olma tarihi" ve " Mesaj sayısının" gereksiz bir detay olduğunu sanardım meğersem herkeste içten içe bir gurur kaynağıymış :thumbdown:
Ya sivaspor ben seni çözemedim
herkese kullandırtmam diyosun konuyu ben eleştirince canla başla savunuyosun
KOnudayken technical previev bu diyosun şimdi beta demeye başladınBUda bir kelime oyunumu yoksa
herkes kayıt olmak istemeyebilir diyosun Ben uyarana kadar o kadar mesaj atılmış hiç kayıt olun falan dememişsin![]()
İnsanlar oynanmış işletım sistemlerinden ne anlar bilmiyorum.Herşeyin orjinali güzel bence...
indirmey başlıyorum sivasspor ellerine sağlık.acab bu eklentili mi yani içinde bazı programlar var mı
Sivasspor seni sabrın için tebrik ediyorum vesselam zor iş .
Aklıma şu fıkra geldi Cehennemde zebaniler görev dağılımı yapıyor cehennemde her ülke kendi kuyusunda azabını çekiyor ve her kuyunun başında 3-5 tane zebani ellerinde devasa gürzlerle kuyudan çıkmaya çalışanlara vuruyor yeni zebanilerden birisi kıdemli zebaniye soruyor neden Turkiye kuyusunun başında hiç zebani yok diye kıdemli zebani gerek yok zaten onlar kendi içlerinden birinin kuyunun dışarı çıkmasına izin vermeden içeri çekerler diye cevap veriyor. Kıssadan hisse Sivasspor uğraşmış ve ortaya hoş bir iş çıkarmış bu kadar kasmaya gerek yok bizlere ellerine sağlık demek düşer. Sivasspor ellerine sağlık
bazi likler calismiyor galiba 5-7-9- gerisi yukluyorum simdi yanliz bunlar acilmiyor boyle yazi cikiyor.
Please try the following:
HTTP Error 404 - File or directory not found
- Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
- If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
- Click the Back button to try another link.
arkadaşlar bakın herkese saygımız sevgimiz sonsuz.birşeyi anlayamıyorum.sivaspor olsun rice olsun pc meraklısı olsun diğer emek veren arkadaşlar olsunbunlar emek veren arkadaşlar.gerek zamanlarından gerek işlerinden fedakarlık yapıp bizlere bende dahil hazırcılara bir hizmet ulaştırmaya sorunları ellerinden geldiğince çözmeye çalışan arkadaşlar.onları kimse rencide etmeye kalkışmasın.gerek benim pc de gerek oğlumun pc de test ettik virus falan yok.virus alarmı alan arkadaş muhtemelen ya yanlış alarm yada başka dosya dolayısı ile antivirusu alarm vermiştir.hangi antivirus olduğunuda merak etmiyor da değilim hani.yasallığa gelince yönetim izin verdikten sonra daha neyi tartışıyorsunuz.CbIHTON arkadaşın verdiği örnek zaten ne olduğumuzu gösteriyor.ama merak ettiğim sivaspor acaba hangi keyi kullandın onu merak ettim.emekleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık.
Evet, 5, 7 ve 9. parçalar inmiyor. Sana zahmet, tekrar yüklesen sivaspor. Şimdiden teşekkürler...
Bu ilk defa olan birsey degil, Windows7 orjinalligini kormaktadir.İnsanlar oynanmış işletım sistemlerinden ne anlar bilmiyorum.Herşeyin orjinali güzel bence...
X64 Bekleyenler,
Bu gece calismalarina basliyorum...:thumbup1:
/▌
/ \
selam sivasspor a arkadaş bu 7600sdn kurdum şu an fakat bir sorun var şu etkinleşme işi 30 gün diyor? otomatik olacağı söylenmişti yardım.........