Windows 7 SDN Edition Final! V1 32/64Bit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sivaspor Ama herkese kullandiramam beta versiyonu, bu sorumluluk almak demek olur.
Ayrica herkes kayit olmak istemeyebilir ve yine boyut faktorunu unutmamak lazim.

kayıt olmanız gerekir die bir ibare yoktu bunu şimdi nereden çıkardın bilmiyorum

İşte açmış olduğun konu nerede yazıyor kayıt olun diye, ?

capture5124137146.jpg

BUda linki

http://forum.shiftdelete.net/ofis-yazilimlari/84162-office-2010-limitsiz-deneme-surumu.html

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Sana daha cevap yok bu son mesajim.
Burada insanlar Windows7 dagitimini gormek istiyor.
Bak belki problem yasayanlar, soru soranlar olacak mesgul etmeyelim.

Iste aradigin link 2. defa veriyorum
Mesaj no : 19
Beta sureci icersinde anahtar girmediginizde kayit kodu isteyecektir bir sure sonra,
Bunu demek istedim ben, ters yonden anlama.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sana daha cevap yok bu son mesajim.
Burada insanlar Windows7 dagitimini gormek istiyor.
Bak belki problem yasayanlar, soru soranlar olacak mesgul etmeyelim.

Iste aradigin link 2. defa veriyorum
Mesaj no : 19

Uye olmak gerekiyor demedim, sen daha uye bile degilken ben uyelere kayit olma linki veriyordum dedim.
Lutfen bir defaya mahsusta olsa yazilanlari oku :D

/▌
/ \

Sivaspor ben senin kendi cümlelerini ekrana koyuyorum kendimden bişey katmıyorum

Sivasspor Ben zaten 2010 kullaniyorum :D
Ama herkese kullandiramam beta versiyonu, bu sorumluluk almak demek olur.
Ayrica herkes kayit olmak istemeyebilir ve yine boyut faktorunu unutmamak lazim.
kayıt ettirmeden kullandırtmam sorumluluk demek olur diyosun

ama verdiğin konuda kayıt ettirin die hiç bi açıklama düşmüyosun

http://forum.shiftdelete.net/ofis-ya...me-surumu.html

Seni bu office konusunun içinde uyarıyorum kayıt gerekli aktivasyon istiyor diyorum senin bana verdiğin cevap bu

Bedava office kullaniyorsun, o kadarda olsun :D

/▌
/ \

.
.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar,
indirme, kurulum ve kurulum sonrasi sorun yasayan olursa.
ayrica diger butun Windows7 konularinda.
rise, ben ve diger arkadaslar surekli cevap verecektir.
SDN'in amacina uygun sekilde, biliyorsak paylasir bilmiyorsak sorariz.

Windows7 Sorun-Çözüm Başlığı bolumunde yardimci oluruz.

/▌
/ \

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sivaspor´isimli üyeden Alıntı

Sen daha o zaman siteye uye bile degildin yahu....
üye değildim ama ben bu siteyi 2 senedir takip ediyorum :wink:

Ben Cevabımı aldım Sivasspor Yukarıdaki dialoğu herkes kendisi okuyarak Olayın nasıl şekillendiğini anlasın

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Bende SDN'de "üye olma tarihi" ve " Mesaj sayısının" gereksiz bir detay olduğunu sanardım meğersem herkeste içten içe bir gurur kaynağıymış :thumbdown:

Arkadasim ne alakasi var?
Nasil yorumluyorsunuz mesajlari.
Diyor ki ben soylemeden sunu bunu bilmiyordun.

Ya sivaspor ben seni çözemedim :D

herkese kullandırtmam diyosun konuyu ben eleştirince canla başla savunuyosun

KOnudayken technical previev bu diyosun şimdi beta demeye başladın :D BUda bir kelime oyunumu yoksa :D

herkes kayıt olmak istemeyebilir diyosun Ben uyarana kadar o kadar mesaj atılmış hiç kayıt olun falan dememişsin :D

Ben de diyorum ki ben soyledigimde sen henuz kayit bile olmamistin daha.
Bu kadar olmaz artik, elestiriyorsaniz ciddi seylerle ugrasin.
Kimi ekran goruntusune bakar vay sen nasil ofis 2010 kullanmazsin der, kimi soyledigini 180 derece donderir.
Olmuyor boyle.
Burada insanlara yardimci olmaya, birseyler paylasmaya calisiyoruz.
12 saat ugrasip emek verdik sizlere sunduk, elestiriyorsaniz beni degil paylasimlarimi elestirin.

tmpuser, senin bambaska fikirlerin var ve istiyorsun ki sabaha kadar tartisalim.
Ama zamanim yok kusura bakma.
Yazdiklarim acik ve nettir lutfen okuyun ne yaziyorsa.
Yanlis yorumlamayin.

/▌
/ \

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Konu dağılmasın arkadaşlar, ofisin bu başlıkta işi yok..

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
indirmey başlıyorum sivasspor ellerine sağlık.acab bu eklentili mi yani içinde bazı programlar var mı

CbIHTON

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sivasspor seni sabrın için tebrik ediyorum vesselam zor iş .
Aklıma şu fıkra geldi Cehennemde zebaniler görev dağılımı yapıyor cehennemde her ülke kendi kuyusunda azabını çekiyor ve her kuyunun başında 3-5 tane zebani ellerinde devasa gürzlerle kuyudan çıkmaya çalışanlara vuruyor yeni zebanilerden birisi kıdemli zebaniye soruyor neden Turkiye kuyusunun başında hiç zebani yok diye kıdemli zebani gerek yok zaten onlar kendi içlerinden birinin kuyunun dışarı çıkmasına izin vermeden içeri çekerler diye cevap veriyor. Kıssadan hisse Sivasspor uğraşmış ve ortaya hoş bir iş çıkarmış bu kadar kasmaya gerek yok bizlere ellerine sağlık demek düşer. Sivasspor ellerine sağlık

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum ellerinize emeginize saglik bir sorum olacak yukardaki linklerle 1 sayfadaki link ler aynimi yani karisik indire bilirmiyiz cevap yazar sani menmun olurum

asusbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bakın herkese saygımız sevgimiz sonsuz.birşeyi anlayamıyorum.sivaspor olsun rice olsun pc meraklısı olsun diğer emek veren arkadaşlar olsunbunlar emek veren arkadaşlar.gerek zamanlarından gerek işlerinden fedakarlık yapıp bizlere bende dahil hazırcılara bir hizmet ulaştırmaya sorunları ellerinden geldiğince çözmeye çalışan arkadaşlar.onları kimse rencide etmeye kalkışmasın.gerek benim pc de gerek oğlumun pc de test ettik virus falan yok.virus alarmı alan arkadaş muhtemelen ya yanlış alarm yada başka dosya dolayısı ile antivirusu alarm vermiştir.hangi antivirus olduğunuda merak etmiyor da değilim hani.yasallığa gelince yönetim izin verdikten sonra daha neyi tartışıyorsunuz.CbIHTON arkadaşın verdiği örnek zaten ne olduğumuzu gösteriyor.ama merak ettiğim sivaspor acaba hangi keyi kullandın onu merak ettim.emekleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık.

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bazi likler calismiyor galiba 5-7-9- gerisi yukluyorum simdi yanliz bunlar acilmiyor boyle yazi cikiyor.
Please try the following:

• Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
  • If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
  • Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found

sanane72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, 5, 7 ve 9. parçalar inmiyor. Sana zahmet, tekrar yüklesen sivaspor. Şimdiden teşekkürler...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Geriye kaldı 13 part..:D

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İnsanlar oynanmış işletım sistemlerinden ne anlar bilmiyorum.Herşeyin orjinali güzel bence...

girnelix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kaldı 1 part .
2-3 aydır bu forumdayım.sivassporun çalışmayan yada viruslü proramına rsatlamadım.
kendisine tekrar teşekkür eder sabrının da devamını dilerim suyu bulandırmak istiyenlere bizlerde fırsat vermeyelim arkadaşlar,tepkimizi ortaya koyalım.......

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynısının 64 bitinide istiyoruz !!!!!

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Butun linkleri yeniden ayarliyorum,
22 - 25 arasi upload sorunu ciktigi icin tekrar yuklenecek...
MediaFire'da limit ve bekleme yoktur, ayni anda bile indirebilirsiniz.
Rapidshare olanlar ile paralel degildir, partlar 100 mb ve kurtarma kaydi bulunmaktadir.
Bozuk inen dosyalar icin %3 oraninda kurtarma kaydi vardir.

Yine rapidshare'de dosyalar 200 mb dir ve kurtarma kaydi bulunmaktadir.
Hepinize kolay gelsin son 3 parca birazdan hazir olacak.
Sorunlar icin hepinizden ozurler ama biliyorsunuz internette boyle sorunlar olabiliyor.

Windows 7 SDN Edition Final 1/25
Windows 7 SDN Edition Final 2/25
Windows 7 SDN Edition Final 3/25
Windows 7 SDN Edition Final 4/25
Windows 7 SDN Edition Final 5/25
Windows 7 SDN Edition Final 6/25
Windows 7 SDN Edition Final 7/25
Windows 7 SDN Edition Final 8/25
Windows 7 SDN Edition Final 9/25
Windows 7 SDN Edition Final 10/25
Windows 7 SDN Edition Final 11/25
Windows 7 SDN Edition Final 12/25
Windows 7 SDN Edition Final 13/25
Windows 7 SDN Edition Final 14/25
Windows 7 SDN Edition Final 15/25
Windows 7 SDN Edition Final 16/25
Windows 7 SDN Edition Final 17/25
Windows 7 SDN Edition Final 18/25
Windows 7 SDN Edition Final 19/25
Windows 7 SDN Edition Final 20/25
Windows 7 SDN Edition Final 21/25
Windows 7 SDN Edition Final 22/25
Windows 7 SDN Edition Final 23/25
Windows 7 SDN Edition Final 24/25

64 Bit simdilik zor, ama belki olabilir.

/▌
/ \

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
indirmey başlıyorum sivasspor ellerine sağlık.acab bu eklentili mi yani içinde bazı programlar var mı

Her zaman kullanilan ucretsiz yazilimlar var ilk mesajda hangi programlarin oldugu mevcut.
Gule gule kullanin... :turned:

Sivasspor seni sabrın için tebrik ediyorum vesselam zor iş .
Aklıma şu fıkra geldi Cehennemde zebaniler görev dağılımı yapıyor cehennemde her ülke kendi kuyusunda azabını çekiyor ve her kuyunun başında 3-5 tane zebani ellerinde devasa gürzlerle kuyudan çıkmaya çalışanlara vuruyor yeni zebanilerden birisi kıdemli zebaniye soruyor neden Turkiye kuyusunun başında hiç zebani yok diye kıdemli zebani gerek yok zaten onlar kendi içlerinden birinin kuyunun dışarı çıkmasına izin vermeden içeri çekerler diye cevap veriyor. Kıssadan hisse Sivasspor uğraşmış ve ortaya hoş bir iş çıkarmış bu kadar kasmaya gerek yok bizlere ellerine sağlık demek düşer. Sivasspor ellerine sağlık

Gule gule kullanin, :turned:

bazi likler calismiyor galiba 5-7-9- gerisi yukluyorum simdi yanliz bunlar acilmiyor boyle yazi cikiyor.
Please try the following:

• Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
  • If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
  • Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found

Linklerin hepsini yeniledim, partlara devam edebilirsiniz ayni dosyalar. ( Mediafire )

arkadaşlar bakın herkese saygımız sevgimiz sonsuz.birşeyi anlayamıyorum.sivaspor olsun rice olsun pc meraklısı olsun diğer emek veren arkadaşlar olsunbunlar emek veren arkadaşlar.gerek zamanlarından gerek işlerinden fedakarlık yapıp bizlere bende dahil hazırcılara bir hizmet ulaştırmaya sorunları ellerinden geldiğince çözmeye çalışan arkadaşlar.onları kimse rencide etmeye kalkışmasın.gerek benim pc de gerek oğlumun pc de test ettik virus falan yok.virus alarmı alan arkadaş muhtemelen ya yanlış alarm yada başka dosya dolayısı ile antivirusu alarm vermiştir.hangi antivirus olduğunuda merak etmiyor da değilim hani.yasallığa gelince yönetim izin verdikten sonra daha neyi tartışıyorsunuz.CbIHTON arkadaşın verdiği örnek zaten ne olduğumuzu gösteriyor.ama merak ettiğim sivaspor acaba hangi keyi kullandın onu merak ettim.emekleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık.

Indirme basligindaki anahtarlardan birini secmistim.
Gule gule kullanin.

Evet, 5, 7 ve 9. parçalar inmiyor. Sana zahmet, tekrar yüklesen sivaspor. Şimdiden teşekkürler...

Linklerin hepsi yenilendi...

İnsanlar oynanmış işletım sistemlerinden ne anlar bilmiyorum.Herşeyin orjinali güzel bence...
Bu ilk defa olan birsey degil, Windows7 orjinalligini kormaktadir.
Yapilan islem program entegresi, on ayarlar ( WAIK ), bir kac registry ayari ve temadan ibarettir.
Virus taramalari basliklarda mevcut, Windows7 kullanimini mumkun oldugunca kolaylastirmaktan baska bir amacimiz yok.
Bunu bir cok yabanci site yapiyor ve ben de SDN uyesi olarak biz Turkler icinde ozel bir Windows7 hazirlamak istedim.
aldiginiz orjinal lisans ile bu dagitimi rahatlikla kullanabilirsiniz.
Saygilar.

/▌
/ \

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
paylaşım mükemmel, başka yerlerde de var ama böylesi yok, diğerini kaldırıp bunu kurucam bende, ellerine sağlık...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
X64 Bekleyenler,
Bu gece calismalarina basliyorum...:thumbup1:

/▌
/ \

girnelix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
harikasın sivasspor,iyi çalışmalar x86 yı indirdim.
bi deneyelim bakalım emeğine tekrar teşekkürler kolay gelsin.

girnelix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
selam sivasspor a arkadaş bu 7600sdn kurdum şu an fakat bir sorun var şu etkinleşme işi 30 gün diyor? otomatik olacağı söylenmişti yardım.........

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
selam sivasspor a arkadaş bu 7600sdn kurdum şu an fakat bir sorun var şu etkinleşme işi 30 gün diyor? otomatik olacağı söylenmişti yardım.........

Aktivasyon otomatik degil, anahtar otomatik girildi.
Internet uzerinden sorunsuz bir sekilde aktive edebilirsiniz.

/▌
/ \

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...