Windows 7 de çalışmayan HP LaserJet 2100 Printer sürücü

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Merhaba;

Xp de çalışan HP LaserJet 2100 model yazıcım windows 7 de çalışmıyor HP nin sitesinde de sürcüsü yok.... ama siz varsınız değil mi yardımcı olursunuz değilmi ?:rolleyes:

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar genellikle sorun için yardım istenilen forum bölümlerinde bu satırlarda
" denedim olmadı"
"zaten yapmıştım olmadı" aşamasındayız bundan sonraki kritik aşamada :
A) konu kimse tarafından yüzüne bakılmayıp forum arşivlerinde yer kaplar yıllar sonra bakılıp ben bu soruyumuyazmışım vay be.... denir
B) idealist forum üyesi olayı çözer ve konuyu halletmenin verdiği hazla The European Organization for Nuclear Research daki "Higgs bozonu ile tutarlı" bir parçacığın resmi keşfini açıklamaya yeterli olan "5 sigma" seviyesindeki sinyali doğrulamasına sebep olan bir dahi hazzını yaşar ve ben ona teşşekkür ederim olayı kapatırız çok ısrar ederse onun adına sayısal loto oynayıp buyuk ikramiyeyi aramızda paylaşırız yokmu ? HP LaserJet 2100 model yazıcım windows 7 çalışmasını sağlayacak....

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben aynı sorunu şirketimizdeki Hp Lazerjet 1020 lerde yaşadım. Ancak, üreticinin web sitesinden öncelikle yazıcının yeni bir firmwaresini indirip yazıcıya yükledim. Ardındanda, windows 7 driverı olan bir exe indirip kurdum. Sorunum çözüldü.

Yazıcının firmwaresini günvellemen gekebilir. Adı HP LaserJet 1020 Ürün Yazılımı Güncelleştirme Yardımcı Programı diye geçiyor. Sende kendi modeline göre bir araştır derim.

Ayrıca üreticinin sitesinde windows 7 driverları mevcut. Acaba buraya baktınız mı ! Bir inceleyin derim. Son bir şey daha, bu tür yazıcıları windows 7 ye yüklediğinizde yazıcılar bölümünde 2100 diye değil HP Lazerjet 2100 PCL olarak görebilirsiniz.

Siz aşağıdaki linkleri bir inceleyn bence.

Windows 7 32 Bit

http://h20000.www2.hp.com/bizsuppor...esId=25469&swLang=38&taskId=135&swEnvOID=4062

Windows 7 64 Bit

http://h20000.www2.hp.com/bizsuppor...esId=25469&swLang=38&taskId=135&swEnvOID=4063

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba yazıcıya ağdan bağlanıyorum yazıcının direkt bağlı lduğu bilgisayarın işletim sistemi xp bağlanmaya çaıştığım bilgisayar win 7 sanırım sorun buradan kaynaklanıyor

omercetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0