Beyler ben temiz kurulum istiyorum yükseltme yaptıktan sonra sıfırlama seçeneği ile komple sıfırlamak faydalı oluyormu en temizi böylemidir
Beyler ben temiz kurulum istiyorum yükseltme yaptıktan sonra sıfırlama seçeneği ile komple sıfırlamak faydalı oluyormu en temizi böylemidir
Hocam peki neden bu bilgisayar için demiyoruz? Ayrıca home pro ve home langue seçenekleri geldi hangisini seçmem gerekiyor en iyisi hangisi ve benim şuan laptop 64 bitti yeniden 64 bit seçmem gerekir değilmi ?
Sürüm neyse ona uygun seçilecek;
![]()
Pro ise Pro Home Basic-Premium ise Home. N olan değil sürümüne uygun olan Pro ya da Home'u seç. 64 bit seçip iso şeklinde indir. Neden başka bilgisayar diyorum çünkü yükseltme
yaparsan elinde iso kalıbı olmayacak ama iso indirirsen yükseltme yapabileceksin. Sıfırlama falan aklıma yatmadı benim, o yüzden iso kalıbı indirip yükselttim daha sonra da temiz kurulum yaptım. İstersen yükseltme yap hocam senin bileceğin iş.
Single Language Home'a yükseltiliyor. İptal edip 64 bit Home'u indir.Hocam bende 8.1 single langue yüklü ve pro versiyonunu seçip indirmeye başlattım iptal mı edeyim şimdi
temizdir, sürücüyü temizle dersen sıfırdan kurmuş olursun
Single Language Home'a yükseltiliyor. İptal edip 64 bit Home'u indir.
Hocam başınızı ağrıttım ama home mi daha iyidir yoksa home single languemi
Hocam W10'un Home ve Pro olmak üzere iki sürümü var zaten, W10'un Single Language versiyonu yok.
3 seçenek yokmu zaten hocam ben dosya dahil herşeyi temizlemesini istiyorum. zaten tüm belgeleri e ye attım orayıda silmez heralde ?
sadece windowsun kurulu olduğu sürücü diye seçersen bişey olmaz
ama dikkat et, uzun süren formattan yapma çok bekletir, yüzeysel formatlasın
Kusura bakmayın o zaman hiç bir yerde görmediğim için yok sanıyordum.Windows 10 Home Single Language olarak geçiyor tam adı. Yani bir Single Language sürümü mevut...
İyi akşamlar arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarımda lisanslı Windows 8.1 Enterprise 32 Bit Kullanıyorum. Windows 10' a geçmek istiyorum. Windows 10' un hangi versiyonunu kurmalıyım? Teşekkürler.
Kusura bakmayın o zaman hiç bir yerde görmediğim için yok sanıyordum.
Kullanıcı dosyaları klasörünü hızlı erişim bölümüne eklediğimde ismi küçük harflerle kısaltılmış olarak görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
Konu hakkında bilgisi olan yok mu ?
Neden hocam bekletsin yeterki sağlam olsun ben temiz kurulum istiyorum c deki herşey gitsin 0 gibi olsun
CCleaner ile tam temizlik yap.
Ben windows 10'dan memnun kalmadım. Etkinleştirme sorunu var ve hala etkinleştiremedim, 8.1 orjinal değildi. Kasmalar yaşıyorum arada donmalar.
DC Universe online oynarkende donmalar yaşıyorum hemde aşırı fazla. Anlamadım gitti BF4'de akıcı 50 fps alıyorum high'da dcde 40-60fps alıyorum son ayarlarda fakat donmalar oluyor. 8.1 de zerre olmamıştı. Best windows...
ikisi de siliyor zaten, benim dediğim low level format yapmasın yani onu diyorum, gereksiz beklersin
kasmanın nedeni onun kendini etkinleştirmek için uğraşması olabilir restart yap hiç karışma.Ben windows 10'dan memnun kalmadım. Etkinleştirme sorunu var ve hala etkinleştiremedim, 8.1 orjinal değildi. Kasmalar yaşıyorum arada donmalar.
DC Universe online oynarkende donmalar yaşıyorum hemde aşırı fazla. Anlamadım gitti BF4'de akıcı 50 fps alıyorum high'da dcde 40-60fps alıyorum son ayarlarda fakat donmalar oluyor. 8.1 de zerre olmamıştı. Best windows...
Hocam yanlış anladınızBenim demek istediğim ms hesabının ismi kısaltılmış olarak görünmesi
Yani kullanıcı adımızın olduğu klasörü hızlı erişim bölümüne eklediğimde klasörün ismi ms hesabının kısaltılmış ismi olarak görünüyor. Umarım anlatabilmişimdir
![]()
Hocam neden yüzeysel yapsın onu anlamadım beklemek sıkıntı değil beklerim yeterki olsun şu iş.Ayrıca memnunmusunuz 10 dan hani ben fazla beklenti içinde değilim fakat göz gezdirince hoşuma gitti.
Ben windows 10'dan memnun kalmadım. Etkinleştirme sorunu var ve hala etkinleştiremedim, 8.1 orjinal değildi. Kasmalar yaşıyorum arada donmalar.
Arkadaşlar hala ses seda yok mu ? Bu bilgisayar açılırken ille oturum açma şifresini mi gircem , ben böyle şeylere çok üşeniyorum . Birde Windows hello neden yok bende , yüz ile oturum açma yok ön kamera var zaten laptop![]()