Windows 10 Ana Konu

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Kullanıcı dosyaları klasörünü hızlı erişim bölümüne eklediğimde ismi küçük harflerle kısaltılmış olarak görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler ben temiz kurulum istiyorum yükseltme yaptıktan sonra sıfırlama seçeneği ile komple sıfırlamak faydalı oluyormu en temizi böylemidir

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Beyler ben temiz kurulum istiyorum yükseltme yaptıktan sonra sıfırlama seçeneği ile komple sıfırlamak faydalı oluyormu en temizi böylemidir
Hocam peki neden bu bilgisayar için demiyoruz? Ayrıca home pro ve home langue seçenekleri geldi hangisini seçmem gerekiyor en iyisi hangisi ve benim şuan laptop 64 bitti yeniden 64 bit seçmem gerekir değilmi ?

Sürüm neyse ona uygun seçilecek;

gA5Bg3.png

Pro ise Pro Home Basic-Premium ise Home. N olan değil sürümüne uygun olan Pro ya da Home'u seç. 64 bit seçip iso şeklinde indir. Neden başka bilgisayar diyorum çünkü yükseltme
yaparsan elinde iso kalıbı olmayacak ama iso indirirsen yükseltme yapabileceksin. Sıfırlama falan aklıma yatmadı benim, o yüzden iso kalıbı indirip yükselttim daha sonra da temiz kurulum yaptım. İstersen yükseltme yap hocam senin bileceğin iş.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Sürüm neyse ona uygun seçilecek;

gA5Bg3.png

Pro ise Pro Home Basic-Premium ise Home. N olan değil sürümüne uygun olan Pro ya da Home'u seç. 64 bit seçip iso şeklinde indir. Neden başka bilgisayar diyorum çünkü yükseltme
yaparsan elinde iso kalıbı olmayacak ama iso indirirsen yükseltme yapabileceksin. Sıfırlama falan aklıma yatmadı benim, o yüzden iso kalıbı indirip yükselttim daha sonra da temiz kurulum yaptım. İstersen yükseltme yap hocam senin bileceğin iş.

Hocam bende 8.1 single langue yüklü ve pro versiyonunu seçip indirmeye başlattım iptal mı edeyim şimdi

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hocam bende 8.1 single langue yüklü ve pro versiyonunu seçip indirmeye başlattım iptal mı edeyim şimdi
Single Language Home'a yükseltiliyor. İptal edip 64 bit Home'u indir.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
temizdir, sürücüyü temizle dersen sıfırdan kurmuş olursun

3 seçenek yokmu zaten hocam ben dosya dahil herşeyi temizlemesini istiyorum. zaten tüm belgeleri e ye attım orayıda silmez heralde ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Single Language Home'a yükseltiliyor. İptal edip 64 bit Home'u indir.

Hocam başınızı ağrıttım ama home mi daha iyidir yoksa home single languemi

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hocam başınızı ağrıttım ama home mi daha iyidir yoksa home single languemi

Hocam W10'un Home ve Pro olmak üzere iki sürümü var zaten, W10'un Single Language versiyonu yok.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam W10'un Home ve Pro olmak üzere iki sürümü var zaten, W10'un Single Language versiyonu yok.

Anladım hocam fakat bende dediğim gibi home , home single langue ve pro seçeneği çıktıda home ile single langue farkını bilmiyorum o yüzden sorayım dedim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
3 seçenek yokmu zaten hocam ben dosya dahil herşeyi temizlemesini istiyorum. zaten tüm belgeleri e ye attım orayıda silmez heralde ?

sadece windowsun kurulu olduğu sürücü diye seçersen bişey olmaz
ama dikkat et, uzun süren formattan yapma çok bekletir, yüzeysel formatlasın

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
sadece windowsun kurulu olduğu sürücü diye seçersen bişey olmaz
ama dikkat et, uzun süren formattan yapma çok bekletir, yüzeysel formatlasın

Neden hocam bekletsin yeterki sağlam olsun ben temiz kurulum istiyorum c deki herşey gitsin 0 gibi olsun

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Windows 10 Home Single Language olarak geçiyor tam adı. Yani bir Single Language sürümü mevut...

hakan_golf5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarımda lisanslı Windows 8.1 Enterprise 32 Bit Kullanıyorum. Windows 10' a geçmek istiyorum. Windows 10' un hangi versiyonunu kurmalıyım? Teşekkürler.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
İyi akşamlar arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarımda lisanslı Windows 8.1 Enterprise 32 Bit Kullanıyorum. Windows 10' a geçmek istiyorum. Windows 10' un hangi versiyonunu kurmalıyım? Teşekkürler.

Kendisi otomatik olarak belirleyip yükseltiyor.

Kusura bakmayın o zaman hiç bir yerde görmediğim için yok sanıyordum.

Benim dizüstü Single Language olduğu için o dediğime yükseltti. Ben de yeni öğrendim sayılır :mrgreen:

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Kullanıcı dosyaları klasörünü hızlı erişim bölümüne eklediğimde ismi küçük harflerle kısaltılmış olarak görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Konu hakkında bilgisi olan yok mu ?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
CCleaner ile tam temizlik yap.

Hocam yanlış anladınız :) Benim demek istediğim ms hesabının ismi kısaltılmış olarak görünmesi :) Yani kullanıcı adımızın olduğu klasörü hızlı erişim bölümüne eklediğimde klasörün ismi ms hesabının kısaltılmış ismi olarak görünüyor. Umarım anlatabilmişimdir :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben windows 10'dan memnun kalmadım. Etkinleştirme sorunu var ve hala etkinleştiremedim, 8.1 orjinal değildi. Kasmalar yaşıyorum arada donmalar.

DC Universe online oynarkende donmalar yaşıyorum hemde aşırı fazla. Anlamadım gitti BF4'de akıcı 50 fps alıyorum high'da dcde 40-60fps alıyorum son ayarlarda fakat donmalar oluyor. 8.1 de zerre olmamıştı. Best windows...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ben windows 10'dan memnun kalmadım. Etkinleştirme sorunu var ve hala etkinleştiremedim, 8.1 orjinal değildi. Kasmalar yaşıyorum arada donmalar.

DC Universe online oynarkende donmalar yaşıyorum hemde aşırı fazla. Anlamadım gitti BF4'de akıcı 50 fps alıyorum high'da dcde 40-60fps alıyorum son ayarlarda fakat donmalar oluyor. 8.1 de zerre olmamıştı. Best windows...

El capitan'ı geçemez.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
ikisi de siliyor zaten, benim dediğim low level format yapmasın yani onu diyorum, gereksiz beklersin

Hocam neden yüzeysel yapsın onu anlamadım beklemek sıkıntı değil beklerim yeterki olsun şu iş.Ayrıca memnunmusunuz 10 dan hani ben fazla beklenti içinde değilim fakat göz gezdirince hoşuma gitti.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

kasmanın nedeni onun kendini etkinleştirmek için uğraşması olabilir restart yap hiç karışma.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Hocam yanlış anladınız :) Benim demek istediğim ms hesabının ismi kısaltılmış olarak görünmesi :) Yani kullanıcı adımızın olduğu klasörü hızlı erişim bölümüne eklediğimde klasörün ismi ms hesabının kısaltılmış ismi olarak görünüyor. Umarım anlatabilmişimdir :)

Bende de klasör adı gözüküyor. Sende de öyle gözüküyor olmasın?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam neden yüzeysel yapsın onu anlamadım beklemek sıkıntı değil beklerim yeterki olsun şu iş.Ayrıca memnunmusunuz 10 dan hani ben fazla beklenti içinde değilim fakat göz gezdirince hoşuma gitti.

kardeşim ben anlatamıyorum sanırım, zaten normal formatta da yüzeysel siler, yüzeysel dememe bakma herşey silinir, diğer low level format eğer hdd yi falan satacaksan programlarla verileri geri getiremesinler diye yapılır
yine de sen bilirsin 2 3 saat sadece biçimlendirmeyle uğraşacaksan

ben memnunum şimdilik sıkıntı yok

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Win 7 ultimate akar.. windows 10 kullanmam icin dx12 sart olmasi lazim. Steam ile windows 10 uyumlugu nasil bu arada? Oyunlarda herhangi bir sorun var mi?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260

Orijinal değilse etkinleştirmede sorun olması normal. AMD 15.7.1 sürücüsü çıktı, eskisini komple kaldırıp kur. Yükseltme şeklinde kurmak ile de temiz kurulum arasında dağlar kadar fark var temiz kurulum yap. Hem sistem resmi olarak çıkalı daha 2 gün olmadı be mübarekler, sabırlı olun az çözülür elbet sorunlar :D
Benim izlenimlerim; bugün temiz kurulum yaptıktan sonra biraz kullandım, çok stabil ve seri çalışıyor. Özellikle lanet w8.1'in disk kullanımına göre gayet iyi. (Tabi oyuna girip denemek lazım bir de.) Yükseltmeden sonra açılış aşırı derecede yavaşken temiz kurulumdan sonra W8.1 ile hemen hemen aynı sürede açılıyor. Şimdilik bu kadar yarın The Witcher 2'de nasıl performans verecek test edicem.
[MENTION=312196]edox[/MENTION] bugün The Witcher 2 denicem ay başı olsun diğer oyunları da indirip bilgilendiririm.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar hala ses seda yok mu ? Bu bilgisayar açılırken ille oturum açma şifresini mi gircem , ben böyle şeylere çok üşeniyorum . Birde Windows hello neden yok bende , yüz ile oturum açma yok ön kamera var zaten laptop :D

Ayarlar-hesaplar-bunun yerine yerel bir hesap ile oturum açın
Bu yolu izle şifre sormaz

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler bende şöyle bir sıkıntı var tarayıcının sekme barındaki yazı tipini değiştiremiyorum edge hariç hepsinde böyle
MyEqn9.jpg

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Zamanla yapılan geri dönüşlerle düzelecektir eksiklikler. Windows geri bildirim aracını kullanın. Tam anlamıyla olmuş Windows 10