Nasıl yani indirme aracı ile suan usb ye yükleme yapıyorum serial i atlama şansımız yok mu seriali girmeden devam etmiyor mu ?Kardeşim ISO dan da sorun oluyor ister daemon ile kur ister flasha at da kur o serialde kaçış yok heleki l Microsoft un sitesinden indirdikten sonraharici bir siteden verebilecegin ISO linki varmı en azından crackli
Lisans yerini atlayamiyormuyuz hani önceden windows 7 veya 8 kurarkende istiyordu ama atlayıp sonradan caracliyorduk bunda öyle degil miKardeşim ISO dan da sorun oluyor ister daemon ile kur ister flasha at da kur o serialde kaçış yok heleki l Microsoft un sitesinden indirdikten sonraharici bir siteden verebilecegin ISO linki varmı en azından crackli.
Suan yükleniyor lisans yerini atla kısmı varHayır kardesm ancak crakli indirrsen olur bildigim kadariyla
Microsorosftun sitesinden indirme aracı ile indirebilirsinizındırdıgın ardesın lınkını verebılır misin dostum ?
wuauclt.exe /updatenow
Microsorosftun sitesinden indirme aracı ile indirebilirsinizındırdıgın ardesın lınkını verebılır misin dostum ?
Windows 10 daki oyunları ilgili sorunu nasıl halledebiliriz acaba ? Bilginiz var mi sistem uyumsuzluğu gibi ıngilizce yazı yazıyor açmıyor oyunu nasıl düzeltebilirim ?Arkadaşlar öncelikle selamlar.
Öncelikle #kralemir41 adlı arkadaşımızda olduğu gibi eğer Windows Update Windows 10 indiremesini göremiyorsa, veya başlatılamıyorsa şu adımları deneyebilirsiniz.
1. C/Windows/SoftwareDistribution/Download klasörünün içindeki tüm dosya ve klasörleri silin.
2. Komut işlemcisini (cmd) yönetici olarak çalıştırın, ve şu komutları girin:
Kod:wuauclt.exe /updatenow
3. Windows Update'e dönün ve güncellemeleri tekrar denetleyin.
İkinci olarak eğer Windows 10 indirilmesi ilk aşamayı tamamlayıp ikinci aşamada, yani Yüklemeye Hazırlanıyor aşamasında kaldıysa, sabredip beklemeniz gerekiyor. Bu aşama oldukça uzun sürebilir, bu herkeste olan normal bir durum.
Tabii eğer isterseniz Microsoft'un kendi sitesinden indirme aracını kullanarak veya internette güvendiğiniz herhangi bir siteden crack'li ISO dosyasını indirerek kurulum yapabilirsiniz.
Kardeşim o dedikleri yöntemle indirmye kalkma göstermelik indiriyor bi halta yaramıyor indireceksen windows indirme aracı ile indir flash yükle formatını at ama oyunlar felan oynuyorsan windows 10 u yükleme çünkü oyunlarda çok sorun çıkarıyor benden söylemesi oturmasını bekle ben yükledim indirme aracı ile flasha formatladim ama degmez sırf görüntüsünü merak edip indirme benceBeyler biri artık Allah rızası için bişe söylesin kafayı yicem . söylediğiniz taktiği denedim sildim dosyayı yazdım komutu öyle böyle update geldi indi 2.5 gb idi sonra indirmedi tekrar sildim baştan inmeye başladı 5.5 gb filandı şimdi tekrar bitti ve yine hata verdi 80240020 hatası şuan ne yapmam gerekiyor cidden bıktım artık
Kardeşim o dedikleri yöntemle indirmye kalkma göstermelik indiriyor bi halta yaramıyor indireceksen windows indirme aracı ile indir flash yükle formatını at ama oyunlar felan oynuyorsan windows 10 u yükleme çünkü oyunlarda çok sorun çıkarıyor benden söylemesi oturmasını bekle ben yükledim indirme aracı ile flasha formatladim ama degmez sırf görüntüsünü merak edip indirme bence
Beyler biri artık Allah rızası için bişe söylesin kafayı yicem . söylediğiniz taktiği denedim sildim dosyayı yazdım komutu öyle böyle update geldi indi 2.5 gb idi sonra indirmedi tekrar sildim baştan inmeye başladı 5.5 gb filandı şimdi tekrar bitti ve yine hata verdi 80240020 hatası şuan ne yapmam gerekiyor cidden bıktım artık
Ben o denilen yöntemle yapamadım kardeşim istersen denemeye devam et ama zaman kaybı usb ye ile flashla benceHocam şimdi bu şekilde indirmiyor mu ? oyun dedigin sadece bi lol yüklüydü arada giriyordum bişe olmaz fakat böyle bi sorunla karşılaşmak sinir bozucu
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
Buradan indir sonra başka bir bilgisayar için seçeneğinden uygun iso kalıbını oluştur daha sonra inmesini bekle, arşivden çıkar ve setuptan kur. Bu kadar.
Sorularımızı da ana konuda sorarsak daha faydalı olur;
http://forum.shiftdelete.net/windows-10/424007-windows-10-ana-konu.html
Hocam direk yükseltme değil de başka bilgisayar için yükleme medyası oluştur seçeneğini seçip iso kalıbı indirmen gerekiyor. 3 GB iso indirecek ardından onu klasöre çıkarıp setuptan direk yükseltme yapabilirsin, yükseltmeden sonra key etkinleştikten sonra da iso'yu temiz kurulum için kullanabilirsin. Ben buradan indirdim, yükseltme yapıp keyi etkinleştirdim ve 1 saat kadar önce usb ile temiz kurulum yaptım. Sıkıntısız kullanıyorum.Hocam benim laptop 64 bit 8.1 indirdim windows 10 kurulumu diyor fakat sadece dönüyor başka bir şey yok beklemem mi lazım ?
Hocam direk yükseltme değil de başka bilgisayar için yükleme medyası oluştur seçeneğini seçip iso kalıbı indirmen gerekiyor. 3 GB iso indirecek ardından onu klasöre çıkarıp setuptan direk yükseltme yapabilirsin, yükseltmeden sonra key etkinleştikten sonra da iso'yu temiz kurulum için kullanabilirsin. Ben buradan indirdim, yükseltme yapıp keyi etkinleştirdim ve 1 saat kadar önce temiz kurulum yaptım. Sıkıntısız kullanıyorum.
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
Buradan indir sonra başka bir bilgisayar için seçeneğinden uygun iso kalıbını oluştur daha sonra inmesini bekle, arşivden çıkar ve setuptan kur. Bu kadar.
Sorularımızı da ana konuda sorarsak daha faydalı olur;
http://forum.shiftdelete.net/windows-10/424007-windows-10-ana-konu.html