Windows 10 Kurulumu Başlamıyor ise [80240020]

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende aynısını yaptım fakat update den sadece windows 8 güncellemeleri geldi

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kurulum dosyaları alınıyor diyip duruyor indirmeye başlamiyor ve ayriyetn download daki dosyaları silerken sadece birisini silemedi oda 2.5 gb boyunda birşey oda acaba önceden yavaş yavaş indirmeye çalıştığı windows 10 mu die düşündüm. Bilmiyorum ama silemedim o dosyayı şimdi ne yapmam lazım ???

Dort6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu dediğimiz herşeyi defalarca yaptım en sonunda tam iniyor dedin fakat yarıyı geçince tekrar aynı hata kodu nu verdi . başka çözüm yolu var mi ? Windows 10 serialde isime yarayabilir bilen varmi

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dunden berı 10 kez ındırdım dun 20 gb gectı bugunde 9 a vardı usb ye kurdugumu yuklemek istemıyorum

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar en garanti yöntem ISO indirmek .Diğer update falan sıkıntı çıkarıyor.Şuan çok memnunum microsoft sitesindden windows10'un iso sunu indirin.

Muharrem_12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun çözüldü Fix İt le linki veren arkadaşa çok teşekkürler

Dort6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ISO dan da sorun oluyor ister daemon ile kur ister flasha at da kur o serialde kaçış yok heleki l Microsoft un sitesinden indirdikten sonra :) harici bir siteden verebilecegin ISO linki varmı en azından crackli

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ISO dan da sorun oluyor ister daemon ile kur ister flasha at da kur o serialde kaçış yok heleki l Microsoft un sitesinden indirdikten sonra :) harici bir siteden verebilecegin ISO linki varmı en azından crackli
Nasıl yani indirme aracı ile suan usb ye yükleme yapıyorum serial i atlama şansımız yok mu seriali girmeden devam etmiyor mu ?

Dort6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ISO dan da sorun oluyor ister daemon ile kur ister flasha at da kur o serialde kaçış yok heleki l Microsoft un sitesinden indirdikten sonra :) harici bir siteden verebilecegin ISO linki varmı en azından crackli.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ISO dan da sorun oluyor ister daemon ile kur ister flasha at da kur o serialde kaçış yok heleki l Microsoft un sitesinden indirdikten sonra :) harici bir siteden verebilecegin ISO linki varmı en azından crackli.
Lisans yerini atlayamiyormuyuz hani önceden windows 7 veya 8 kurarkende istiyordu ama atlayıp sonradan caracliyorduk bunda öyle degil mi

Dort6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır kardesm ancak crakli indirrsen olur bildigim kadariyla

Dort6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ındırdıgın ardesın lınkını verebılır misin dostum ?

ceceeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle selamlar.

Öncelikle #kralemir41 adlı arkadaşımızda olduğu gibi eğer Windows Update Windows 10 indiremesini göremiyorsa, veya başlatılamıyorsa şu adımları deneyebilirsiniz.

1. C/Windows/SoftwareDistribution/Download klasörünün içindeki tüm dosya ve klasörleri silin.

2. Komut işlemcisini (cmd) yönetici olarak çalıştırın, ve şu komutları girin:

Kod:
wuauclt.exe /updatenow

3. Windows Update'e dönün ve güncellemeleri tekrar denetleyin.

İkinci olarak eğer Windows 10 indirilmesi ilk aşamayı tamamlayıp ikinci aşamada, yani Yüklemeye Hazırlanıyor aşamasında kaldıysa, sabredip beklemeniz gerekiyor. Bu aşama oldukça uzun sürebilir, bu herkeste olan normal bir durum.

Tabii eğer isterseniz Microsoft'un kendi sitesinden indirme aracını kullanarak veya internette güvendiğiniz herhangi bir siteden crack'li ISO dosyasını indirerek kurulum yapabilirsiniz.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ındırdıgın ardesın lınkını verebılır misin dostum ?
Microsorosftun sitesinden indirme aracı ile indirebilirsiniz
Arkadaşlar öncelikle selamlar.

Öncelikle #kralemir41 adlı arkadaşımızda olduğu gibi eğer Windows Update Windows 10 indiremesini göremiyorsa, veya başlatılamıyorsa şu adımları deneyebilirsiniz.

1. C/Windows/SoftwareDistribution/Download klasörünün içindeki tüm dosya ve klasörleri silin.

2. Komut işlemcisini (cmd) yönetici olarak çalıştırın, ve şu komutları girin:

Kod:
wuauclt.exe /updatenow

3. Windows Update'e dönün ve güncellemeleri tekrar denetleyin.

İkinci olarak eğer Windows 10 indirilmesi ilk aşamayı tamamlayıp ikinci aşamada, yani Yüklemeye Hazırlanıyor aşamasında kaldıysa, sabredip beklemeniz gerekiyor. Bu aşama oldukça uzun sürebilir, bu herkeste olan normal bir durum.

Tabii eğer isterseniz Microsoft'un kendi sitesinden indirme aracını kullanarak veya internette güvendiğiniz herhangi bir siteden crack'li ISO dosyasını indirerek kurulum yapabilirsiniz.
Windows 10 daki oyunları ilgili sorunu nasıl halledebiliriz acaba ? Bilginiz var mi sistem uyumsuzluğu gibi ıngilizce yazı yazıyor açmıyor oyunu nasıl düzeltebilirim ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler biri artık Allah rızası için bişe söylesin kafayı yicem . söylediğiniz taktiği denedim sildim dosyayı yazdım komutu öyle böyle update geldi indi 2.5 gb idi sonra indirmedi tekrar sildim baştan inmeye başladı 5.5 gb filandı şimdi tekrar bitti ve yine hata verdi 80240020 hatası şuan ne yapmam gerekiyor cidden bıktım artık

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler biri artık Allah rızası için bişe söylesin kafayı yicem . söylediğiniz taktiği denedim sildim dosyayı yazdım komutu öyle böyle update geldi indi 2.5 gb idi sonra indirmedi tekrar sildim baştan inmeye başladı 5.5 gb filandı şimdi tekrar bitti ve yine hata verdi 80240020 hatası şuan ne yapmam gerekiyor cidden bıktım artık
Kardeşim o dedikleri yöntemle indirmye kalkma göstermelik indiriyor bi halta yaramıyor indireceksen windows indirme aracı ile indir flash yükle formatını at ama oyunlar felan oynuyorsan windows 10 u yükleme çünkü oyunlarda çok sorun çıkarıyor benden söylemesi oturmasını bekle ben yükledim indirme aracı ile flasha formatladim ama degmez sırf görüntüsünü merak edip indirme bence

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kardeşim o dedikleri yöntemle indirmye kalkma göstermelik indiriyor bi halta yaramıyor indireceksen windows indirme aracı ile indir flash yükle formatını at ama oyunlar felan oynuyorsan windows 10 u yükleme çünkü oyunlarda çok sorun çıkarıyor benden söylemesi oturmasını bekle ben yükledim indirme aracı ile flasha formatladim ama degmez sırf görüntüsünü merak edip indirme bence

Hocam şimdi bu şekilde indirmiyor mu ? oyun dedigin sadece bi lol yüklüydü arada giriyordum bişe olmaz fakat böyle bi sorunla karşılaşmak sinir bozucu

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10

Buradan indir sonra başka bir bilgisayar için seçeneğinden uygun iso kalıbını oluştur daha sonra inmesini bekle, arşivden çıkar ve setuptan kur. Bu kadar.

Sorularımızı da ana konuda sorarsak daha faydalı olur;

http://forum.shiftdelete.net/windows-10/424007-windows-10-ana-konu.html

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam şimdi bu şekilde indirmiyor mu ? oyun dedigin sadece bi lol yüklüydü arada giriyordum bişe olmaz fakat böyle bi sorunla karşılaşmak sinir bozucu
Ben o denilen yöntemle yapamadım kardeşim istersen denemeye devam et ama zaman kaybı usb ye ile flashla bence

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302

Buradan indir sonra başka bir bilgisayar için seçeneğinden uygun iso kalıbını oluştur daha sonra inmesini bekle, arşivden çıkar ve setuptan kur. Bu kadar.

Hocam benim laptop 64 bit 8.1 indirdim windows 10 kurulumu diyor fakat sadece dönüyor başka bir şey yok beklemem mi lazım ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hocam benim laptop 64 bit 8.1 indirdim windows 10 kurulumu diyor fakat sadece dönüyor başka bir şey yok beklemem mi lazım ?
Hocam direk yükseltme değil de başka bilgisayar için yükleme medyası oluştur seçeneğini seçip iso kalıbı indirmen gerekiyor. 3 GB iso indirecek ardından onu klasöre çıkarıp setuptan direk yükseltme yapabilirsin, yükseltmeden sonra key etkinleştikten sonra da iso'yu temiz kurulum için kullanabilirsin. Ben buradan indirdim, yükseltme yapıp keyi etkinleştirdim ve 1 saat kadar önce usb ile temiz kurulum yaptım. Sıkıntısız kullanıyorum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam direk yükseltme değil de başka bilgisayar için yükleme medyası oluştur seçeneğini seçip iso kalıbı indirmen gerekiyor. 3 GB iso indirecek ardından onu klasöre çıkarıp setuptan direk yükseltme yapabilirsin, yükseltmeden sonra key etkinleştikten sonra da iso'yu temiz kurulum için kullanabilirsin. Ben buradan indirdim, yükseltme yapıp keyi etkinleştirdim ve 1 saat kadar önce temiz kurulum yaptım. Sıkıntısız kullanıyorum.

Hocam peki neden bu bilgisayar için demiyoruz? Ayrıca home pro ve home langue seçenekleri geldi hangisini seçmem gerekiyor en iyisi hangisi ve benim şuan laptop 64 bitti yeniden 64 bit seçmem gerekir değilmi ?

ceceeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşletim sistemi henüz yeni olduğu için birçok sorunla karşılaşmanız muhtemeldir. Şu an internette herkes farklı farklı sorunlardan yakınıyor. Ama eğer ekran kartınız NVIDIA ise sürücülerle ilgili bir sorun olduğunu ve birçok sorun çıkardığını okumuştum, yani NVIDIA ekran kartı kullanan herkeste bu sorun var fakat benim bir bilgim yok bu konuda. İnternette arama yaparsanız birçok farklı cevap bulacağınızdan eminim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herkese #Elusive ustamızın dediği gibi dosyayı ISO olarak kaydedip, temiz kurulum, veya daha yaygın ismiyle format yapmasını tavsiye ediyorum ben de. Bendeniz de aynı şekilde yaptım zaten, hiçbir sorun çıkarmadan kullanıyorum.

arustamov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Benim indirme aracında da sıkıntı var, "bir sorun oluştu" deyip indirmeyi iptal ediyor. Bunun bir çözümü var mı? Aslında bilgisayarımda orjinal Wnidows 8/8.1 var. Ancak rezerve sistemi de çıkmamıştı bende.