JuLiuSiuS dedi ki:Ya bunun en çok şarkı biterken sesini hafifçe kısıp,bir sonraki şarkıya geçişini çok seviyorum.Ama winamptada DFX Audio ile ayar yapınca canavar gibi ses veriyor kardeşim, napalım şimdi
![]()
crossfading (bi şarkı biterken sesin giderek alçalması ve bi sonraki şarkının arka planda sesi kademeli olarak yükselerek çalmaya başlaması) özelliği aslında windows media player, winamp ve itunes'ta da var, ama aimp'inki çok daha başarılı geçişler yapıyor =)
ses çıkış gücü nedense bi miktar düşük aimp'in, plug-in'lerle beslemeyi de denedim ama kullandığım ses sistemiyle en iyi sonuç veren windows media player 11 hala, maalesef.
radyo dinlemek için favorim hala winamp, aac+ formatı konusunda rakipsiz.
aimp'in beni benden alan yegane özelliği farklı klasörler içinde duran mp3 dosyalarını playlist penceresine sürükleyip bıraktığınızda listede de her bi klasörü ayrı bölüme ayırması, 40.000+ tane mp3 olunca çok işe yarayabiliyor böyle minik bir ayrıntı. aimp tools da çok faideli bir eser, şarkı formatlarını birbirine çevirmek, ya da bi audio cd'den istediğiniz formatta riplemek için.
.ape formatı içinse cowon tercihim.
tüm bu özellikleri tek bi yazılımda topladıkları gün parası neyse verip alacağım =)