Winamp'ın Alternatifi AIMP Güncellendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erthon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harmonix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
JuLiuSiuS dedi ki:
Ya bunun en çok şarkı biterken sesini hafifçe kısıp,bir sonraki şarkıya geçişini çok seviyorum. :) Ama winamptada DFX Audio ile ayar yapınca canavar gibi ses veriyor kardeşim, napalım şimdi :)

crossfading (bi şarkı biterken sesin giderek alçalması ve bi sonraki şarkının arka planda sesi kademeli olarak yükselerek çalmaya başlaması) özelliği aslında windows media player, winamp ve itunes'ta da var, ama aimp'inki çok daha başarılı geçişler yapıyor =)

ses çıkış gücü nedense bi miktar düşük aimp'in, plug-in'lerle beslemeyi de denedim ama kullandığım ses sistemiyle en iyi sonuç veren windows media player 11 hala, maalesef.

radyo dinlemek için favorim hala winamp, aac+ formatı konusunda rakipsiz.

aimp'in beni benden alan yegane özelliği farklı klasörler içinde duran mp3 dosyalarını playlist penceresine sürükleyip bıraktığınızda listede de her bi klasörü ayrı bölüme ayırması, 40.000+ tane mp3 olunca çok işe yarayabiliyor böyle minik bir ayrıntı. aimp tools da çok faideli bir eser, şarkı formatlarını birbirine çevirmek, ya da bi audio cd'den istediğiniz formatta riplemek için.

.ape formatı içinse cowon tercihim.

tüm bu özellikleri tek bi yazılımda topladıkları gün parası neyse verip alacağım =)

LiseLi_92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dragonfly dedi ki:
Erthon arkadaşım ben 2.11 sürümünü bekliyordum forumda yazmak için ama sen benden önce davrandın neyse

Sesi beğenmeyenler enhancer eklentisini indirip deneyebilir.
http://www.aimp.ru/forum/index.php?action=dlattach;topic=222.0;attach=264
dll dosyasını program files>aimp2>plugins klasörüne atın

Kullanmak için ekolayzır panelini açın config yazan yerin altına tıklayın çıkan menüden enhancerı tıklayın ve ayarı yapın..

Aslında bu programda dfx eklentiside kullanılabiliyor ama kurcalamadım daha

kırık link :(((

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LiseLi_92 dedi ki:
dragonfly dedi ki:
Erthon arkadaşım ben 2.11 sürümünü bekliyordum forumda yazmak için ama sen benden önce davrandın neyse

Sesi beğenmeyenler enhancer eklentisini indirip deneyebilir.
http://www.aimp.ru/forum/index.php?action=dlattach;topic=222.0;attach=264
dll dosyasını program files>aimp2>plugins klasörüne atın

Kullanmak için ekolayzır panelini açın config yazan yerin altına tıklayın çıkan menüden enhancerı tıklayın ve ayarı yapın..

Aslında bu programda dfx eklentiside kullanılabiliyor ama kurcalamadım daha

kırık]

http://www.aimp.ru/forum/index.php?action=dlattach;topic=5075.0;attach=3429

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu programı sizler ayakta tutuyosunuz valla 1 haftadır bunla winamp dışında şık bi program arıyodum bulduğum an değiştirecektim kendisinden bi tr desteği sunmuyo ama neyse kullanmaye devam...

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
rusları hayırlı bir işde görmek sevindirdi beni (K)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Deyeyeim bakalım şunu bir.Sağol Erthon.Bu arada arayüzleri hoşuma gitti.

nacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nezaketen birkaç kelime ile tanıtım metnini nerden kopyala-yapıştır yaptığınızı da yazsaydınız sayın moderatörüm.

Nereden alındığını bilenler veya yazan kişi gördüğünde şevki kırılmasın mahiyetinde.

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kaynak yazıyor ama mademki göremediniz bende yerini değiştirdim.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Hem az boyutu hemde daha çok özellikleriyle favorim .

SideWindeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla güzel program ama klavyenin üstündeki universal media tuşlarıyla bir derdi var.Mesela blay tuşuna basınca 2 kere basmışım gibi başlatıp-durduruyor.FW tuşuna bir kere basıyorum 2 şarkı ileri atlıyor.Bunun çözümünü bilen var mı?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
uzun süredir winamp yerine kullanıyorum, bence başarılı, alışana kadar sorun çekiyosun ama alıştıktan sonra gayet rahat ve kullanışlı geliyo

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu programı bir kere kullandım sonra winampı unuttum be

ziftlikli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.Ben jet audio kullanıyorum memnunum.Bir ara vlc player yükledim ekolayzeri ayarladığımda ses süper oluyordu fakat ekolayzer ayarlarını kaydetmeyi başaramadım.Çünkü her şarkı bittiğinde ekolayzeri tekrar pasif oluyor. Bende onun için vlc yi geri kaldırdım fakat bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa tekrar yükleyebilirim.

visualize

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eklenti icin verilen linkler üyelik istiyor lütfen upload edebilirmisiniz veya indirebilecegimiz link verebilirmisiniz ...

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
yılların winamp kullanıcısı olarak aimp'e yenik düştüm :D

visualize

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben henüz calmadıgı bir mp3 dosyasıyla karsılasmadım, ilginc geldi...

Enhancer eklentisini paylasabilecek olan var mı ?

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Winamp'ın ses kalitesi bundan iyi ben de kopamıyorum Winamp'tan :)

memtrik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok yavaş açılıyor ama winamp da öyle..

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Aimp severler,eğer winamp kullanıp enhancer kullanıyorsanız, ''C:\Program Files\Winamp\Plugins'' içindeki ''dsp_enh.dll'' adlı dosyayı kopyalayıp ''C:\Program Files\AIMP2\PlugIns'' içine yapıştırın.

Daha sonra aimp playerdan enhancer ı aktif etmek için, aimp player ı açın ve programın sol üst köşesindeki ana menüye tıklayın, oradan dsp yöneticisini açın ve açılan ekranda en alt solda ''winamp dsp plug-ins'' kısmından ok işaretine tıklayıp enhancerı seçin.

Daha sonra belli bir parça belirleyin winamp ve aimp i açın aynı şarkıyı her iki programdada deneyin.

Sonuç Aimp winampa büyük fark atıyor. Aimp enhancer, winamp enhancerdan daha iyi sonuç veriyor.

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Önceki sürümünde,ses kaydı da vardı ama son sürümünde bu özelliği kaldırmışlar.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Önceki sürümünde,ses kaydı da vardı ama son sürümünde bu özelliği kaldırmışlar.

Radyoyu açınca o seçenek çalışıyor denedim radyodan kayıt yapıyor. Resimde en solda Stereo yazan yerin altındaki turuncu yazılı bölüm kayıt yapmanı sağlıyor, zaten mause ile üzerine gelince ''radyoyu kaydet açık/kapalı'' diye bir seçenek olduğunu göreceksiniz.

Radyo açılmadığı sürece o seçeneğe tıklamak bir işe yaramıyor, radyoyu açıp oraya tıklayın kayıt başlar, şarkıyı default olarak belgelerim klasörüne atıyor.

Radyoyu açmak için menü-araçlar-online radyo gezginine tıklayıp açılan ekranda yenile butonuna tıklayın, radyo listesi gelecek, listeden seçilen radyo ve şarkı aimp player'ın listesine ekleniyor.