Whatsapp uygulamasını silersem gruplardan çıkar mıyım?

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Evet sorum başlıktaki gibi uygulamayı silmeyi düşünüyorum ama gruplardan çıkmasam iyi olur tekrar girdiğimde devam etmek istiyorum emin olamadım.Ayrıca WhatsApp ı silince medyalarda galeriden silinir mi?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
WhatsApp i kaldırırsan gruplardan çıkmış olmazsın. Sadece ettigin sohbetler silinir. Galeriye kaydedilen medyalar silinmez. İlerde tekrar yüklediğinde de gruplar başta gözükmez. Ama birisi gruba yazdığında sana da bildirim gelir. Böylece tekrar gruba dahil olmuş olursun
?
Evet sorum başlıktaki gibi uygulamayı silmeyi düşünüyorum ama gruplardan çıkmasam iyi olur tekrar girdiğimde devam etmek istiyorum emin olamadım.Ayrıca WhatsApp ı silince medyalarda galeriden silinir mi?
WhatsAppdan zarar gelmez yaa tabi numarani biri çalmadiysa ??

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
WhatsApp i kaldırırsan gruplardan çıkmış olmazsın. Sadece ettigin sohbetler silinir. Galeriye kaydedilen medyalar silinmez. İlerde tekrar yüklediğinde de gruplar başta gözükmez. Ama birisi gruba yazdığında sana da bildirim gelir. Böylece tekrar gruba dahil olmuş olursun
?

WhatsAppdan zarar gelmez yaa tabi numarani biri çalmadiysa ??
Denemiş miydin sen silip yüklemeyi şimdi her şey giderse sıkıntı kimisi silinir demiş kimisi silinmez kafam karıştı denemiş biri yazsında öyle silem.Yok ya gereksiz zaman kaybı o da ama bazı önemli gruplar var onlardan çıkmak istemiyorum.Teşekkürlerrrr?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Delil; Ablamin İPhonesinin 16gb hafızası var haliyle kime yeter o?
Arada WhatsAppi indirip kaldırıp duruyor. Gruplardan da çıkmıyor. Kendim de 2 defa İPhonemi formatladım.
Hiçbir şey olmadi. Profil fotoğrafı bile hepsi kalıyor. Sadece ettiğin sohbetler siliniyor
Kaynak sağlam @epsilon06 bana güven ??

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Delil; Ablamin İPhonesinin 16gb hafızası var haliyle kime yeter o?
Arada WhatsAppi indirip kaldırıp duruyor. Gruplardan da çıkmıyor. Kendim de 2 defa İPhonemi formatladım.
Hiçbir şey olmadi. Profil fotoğrafı bile hepsi kalıyor. Sadece ettiğin sohbetler siliniyor
Kaynak sağlam @epsilon06 bana güven ??
Tamam teşekkürler ?????