Whatsapp Ücretsiz mi?

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi günler. Geçen gün arkadaşım whatsappdan mesajlaşırken internet paketi vardır diye açması için rica ettim. İnternet paketim yok diyince şaşırdım. Whatsappdan mesajlaşıyordu büyük ihtimal TL ile giriyor dedim cevabı TL'de yok dedi. Bir kaç kişiye sordum Telefon markaları: Samsung S4, HTC Desire, LG G2, Samsung S3 mini. Bunlarda ücretsiz kullanıyordu. Nasıl oluyor bu? Bir yöntemi mi var?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
turkcell de internet paketi ve lira sıfır olsa da giriyormuş bi kaç kere daha açıldı böyle konu

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Turkcell kullanıyorum. -8 de şuan telefon. Bağlanıyor diyor durmadan ama olumlu bir sonuç yok

Mr Nobody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wi-fi ye baglidir telefonu arkadasinin. Whatsapp'in da 1 yillik kullanim ucreti(0.99$) var.Onu odedikten sonra internet olan her yerde ucretsiz

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayır baktım tek tek. Ki wi-fi bağlı olması imkansızdı otobüsteydik açarmısın dediğim zaman.

Mr Nobody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifi yoksa tek aciklama internet paketi oluyor yoksa baska bi aciklamasi yok

Mr Nobody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ha birde bende bir zamanlar philips x800 vardi. Sanirim yazilimsal bir hatasi vardi. Avea hattim ile turkcell internet profili uzerinden bedava internete girebiliyordum. Ogrencilik hali malum Tl de olmuyordu. Ama telefon sikintisiz internete giriyordu

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnternet paketleri yoktu yani bayağı araştırdım bunu. Böyle cevaplar gelceği için sorgulattım gelen mesajlarda internet paketi olduğuna dair bir cevap gelmedi.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vodafone kullanıyorum, İnternet paketin yoksa giremiyorsun diye biliyorum , ayrıca whatsapp bir kaç yıl ücretsiz uygulama kullanmana izin veriyor sonrasında 1 yıl 1 dolar vs gibi tekliflerle satın alıyorsun

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Doğru biliyorsam 200 mesaj 1mb net istiyo bukadar kücük kb hesaplarınıda yapmıyodur operatorler heralde inernet paketim bittiginde denemek lazım atıyomu atmıyomu mesaj :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Turkcellde oluyor bu belli bir kb'ye kadar ücret kesmiyor. Zaten whatsappta mesaj gönderimi çok küçük kb'de olduğu için gönderebiliyorlar.

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zaten ücretli satın aldım. bağlansa mesajı yollucam ama bağlanmıyor ki lanet olası şey :)