Web sitem için yardım! tıklayınca açılan şeffaf kutu

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar siteme günün fikrası, sözü vb. türünde bir uygulama yapmak istiyorum. şöyle olmasını istiyorum; mesela günün sözü butonu olucak, tıklayınca şeffaf bir kutu açılacak ve günün sözü çıkacak. üstünde X butonu olacak ve kapanacak tıkladığımızda. nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? biraz kötü anlattım :)

Reaksiyon puanı
189
javascript veya flash işini görür. jquery'de mutlaka istediğine karşılık verecek bir şey vardır. web yazılımlarına biraz uzak olduğum için tam sorunun karşılığını veremiyorum ama genel bilgi olması açısından bunlar diyebilirim...

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
direk önerebileceğiniz bir site türünde bişi varmı?? gerçekten çok lazım :(

Reaksiyon puanı
189
Maalesef bu konuda çok detaylı bilgim yok. Dediğim gibi web konularına uzağım ama yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır. Konuyu takip etmeye devam edin.

Ayrıca internette Ajax LightBox yazarak bir arama yapın belki işinize yarar bir şey bulabilirsiniz..

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
böyle resim önizlemesi olmuyucak. sadece yazı olucak, tıklayınca lightbox gibi pencere açılacak ama yazılar olacak :)

Reaksiyon puanı
189
Yanlış hatırlamıyorsam lightbox'un yazılar için de kullanılabilen bir versiyonu vardı. Sadece resimler için kullanılmıyordu. Lightbox benzeri şeyleri nette bulabilirsiniz...

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
peki biraz daha araştıriyim. sonucu paylaşırım.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Highslide js diye bir aratırsan googlede tam istediğin şeyi bulursun. Ancak html bilmen gerekli biraz.