Vista ultimate x64 service pack 1 sorunu

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar aranızda vista ultimate x64 versiyonuna sp1 yükleme sorunu yaşayıp çözebilen yada çözümünü bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
0x8007000D hatası alıyorum sürekli.İnternette doğru düzgün birşey bulamadım bununla ilgili(en azından türkçe).Vlite ile entegre ederkende hata alıyorum bununlada ilgili görüşlerinize açığım.

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeş bende vista black edition var
64 bit olarak kullanıyorum
bütün updateleri otomatik yapıyo
onu bulabilirsen çek bence

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok işte bendeki sorun çıkartmıyo
dediğim gibi vistanın piyasada"black edition" versiyonu var onu bulman lazım

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bende kota problemi var çekememde internetten.Önceki dvdyi vlite ile yapmıştım orada bir sorun olabilir diye düşünüyorum aslında şimdi başka şekil yapıp deneyeceğim.Teşekkür ederim ilgilendiğin için.

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ardaşlar sorun indirdiğim sp1 dosyasının bozuk olması.Yeniden indierip sorunsuz kurdum.Öncekini flashget ile indirmiştim muhtemelen bozuk indirmiş.Flashgetin böyle sorunlar yaptığını duymuştum.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
flashget ile alakası yok hocam ben yıllardır kullanıyorum ve hiç bir zaman sorun çıkmadı. ama eger flashget in beta versionu ise birşey söyleyemem bazı sıkıntılar olabiliyor betada. vlite ile entegre de de sorunlar çıkıyor tam olarak bu işi saglam yapmak istiyorsan microsoftun kendi üretimi olan windows automated installation kit (WAIK) ı kullan derim.