Vista SP2 Final Ne Zaman Çıkıyor?

Yavuz Şahin-1

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Geçtiğimiz Nisan ayında tamamlandığı açıklanan Windows Vista işletim sisteminin yeni Servis paketi SP2 ne zaman çıkacak?

Microsoft Windows Vista SP2 Final sürümü şu anda kullanılabilir durumda aslında. Nisan ayı sonlarında Final sürümünün hazırlanmış olduğu haberini yayınlamıştık. Şimdilik Windows Vista SP2 final sürümünü Technet ve MSDN kullanıcıları internet üzerinden indirip kullanabiliyor. Yapılan dedikodulara göre Microsoft bu hafta içersinde Vista SP2 paketini update server'larına koyacakmış.
vista%20resim1243232400.jpg
Yani Windows Vista işletim sistemini update edip SP2 final paketini bu hafta içersinde yükleyebileceksiniz. Haziran ayı içersinde ise Microsoft SP2 final paketini download sistemine yükleyecek. Böylece Vista kullanıcıları SP2 final sürümünü indirip bilgisayarlarına kurabilecek. SP2 final sürümünü kurduktan sonra Vista işletim sisteminin ne hale geleceğini hep beraber bekleyip göreceğiz.

::
Vista SP2 final sürümü işletim sisteminize değer katar mı?

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Resim güzelmiş.Oyunlarda öyle.Yakında vista kurmayı düşünüyorum kurar kurmaz bunları yükleyeceğim.

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Resim güzelmiş.Oyunlarda öyle.Yakında vista kurmayı düşünüyorum kurar kurmaz bunları yükleyeceğim.
Resim tema yüklenmiş xp vista değil
Ben vista sp2 kurdum sisteme hiç bir fark yok performans açısından kablosuz ağ stabilitesi bluetooth 2.1 desteği gibi yenilikler getiriyor

revix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
işte böyle göz boyama şeylerle milleti uyutup işletim sistemi satarlar . Ne vistası yav bırak bu ayakları. windows 7' e devam

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Pek birşey olacağını zannetmiyorum.Vista bizi kasmaya devam edecektir..

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ben MSDN den indirilmiş sağlam bir vista buldum.64 bit olan ultimate kurdum..tabiki SP2 entegre....gerçekten hızlı ve stabil herşey......windows7 gibi hız ve hafiflik var...Tabi aktifleştirmek için daha 29 gün var...birşeyler yaparız o zamana kadar :D

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu microsoft'ta kastıda kastı,yeter artık ya nedir bu yani vista aldık bin pişman ettiniz bizi.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
SP1 ile beya bir toparladı vista bana göre sp2 ile daha ciddi bir toparlanma olacak. Ama yinede kasıyor sistem. Buna pek çare olmaz anca daha stabil çalışır.