Video açılmıyor

brsysl5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar fotoğrafçıyım geçenlerde bir düğünde bir tane video ile sıkıntı yaşadım video oynatmaya başlıyorum 5 sn ye sonra video bitti diyor videonun kapladığı alan 4 gb uzunluk 17 dk olarak gösteriyor ama video 5 sn ye den sonrası yok nasıl yapalirim takı olmasa sıkıntı yapmayacağım ama tamda takı bölümünde bu arızayı aldım kullandıgm kamera panasonic panasonic mdh2 hafıza kartı 32 gb sandisk ultra kartı 1 ay kadar kullandım
--- Gönderi Güncellendi ---
arkadaşlar fotoğrafçıyım geçenlerde bir düğünde bir tane video ile sıkıntı yaşadım video oynatmaya başlıyorum 5 sn ye sonra video bitti diyor videonun kapladığı alan 4 gb uzunluk 17 dk olarak gösteriyor ama video 5 sn ye den sonrası yok nasıl yapalirim takı olmasa sıkıntı yapmayacağım ama tamda takı bölümünde bu arızayı aldım kullandıgm kamera panasonic panasonic mdh2 hafıza kartı 32 gb sandisk ultra kartı 1 ay kadar kullandım converter programları ile uzantı değiştirmeyi denedim farklı açma programları kullandım ama ya 5 sn çevirdi tek olarak yada 5 sn ye kdar açabildi

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,911
Video'yu Kameradan bilgisayara tekrar yükle veya bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar dene. Ya tam yüklenmemiş, ya da dosya olarak bozuk. bir de disk birleştirme yap ve tekrar dene. Bir de hafıza kartının formatı nedir? Fat32 ile biçimlendirilmişse, o format 4 GB üstü dosyaları kayıt edemiyor. extfat formatı ile daha büyük dosyalar kaydetmek mümkün. Onu da Kamera destekliyor olmalı.

brsysl5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
görüntüler 4 ay önce çekildi kart ntfs ile biçimlendirdim sadece suan elimde bozuk dosya var kamera ya attım tv de denedim oynatma programları indirdim ama sonuc yok

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,911