brsysl5959
Öğrenci
arkadaşlar fotoğrafçıyım geçenlerde bir düğünde bir tane video ile sıkıntı yaşadım video oynatmaya başlıyorum 5 sn ye sonra video bitti diyor videonun kapladığı alan 4 gb uzunluk 17 dk olarak gösteriyor ama video 5 sn ye den sonrası yok nasıl yapalirim takı olmasa sıkıntı yapmayacağım ama tamda takı bölümünde bu arızayı aldım kullandıgm kamera panasonic panasonic mdh2 hafıza kartı 32 gb sandisk ultra kartı 1 ay kadar kullandım
--- Gönderi Güncellendi ---
--- Gönderi Güncellendi ---
arkadaşlar fotoğrafçıyım geçenlerde bir düğünde bir tane video ile sıkıntı yaşadım video oynatmaya başlıyorum 5 sn ye sonra video bitti diyor videonun kapladığı alan 4 gb uzunluk 17 dk olarak gösteriyor ama video 5 sn ye den sonrası yok nasıl yapalirim takı olmasa sıkıntı yapmayacağım ama tamda takı bölümünde bu arızayı aldım kullandıgm kamera panasonic panasonic mdh2 hafıza kartı 32 gb sandisk ultra kartı 1 ay kadar kullandım converter programları ile uzantı değiştirmeyi denedim farklı açma programları kullandım ama ya 5 sn çevirdi tek olarak yada 5 sn ye kdar açabildi