Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben viber kullanıyordum iphone 3gs te, fakat telefon çalındı. şimdi iphone 4s te kullanamıyorum. önceki telefondan iptalmi etmem gerekiyor. eğer öyleyse nasıl? yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler
Arkadaşlar bende bu biver uygulamasını kullanıyorum fakat bir problemim var.. Aramadığım bakmadığım yer kalmadı bu sorun için... Viber uygulamasından arkadaşlarım beni aradıkları zaman çalmıyor telefonum.. Sonra bir bakıyorum viberde cevapsız çağrı olarak görünüyor.. Ama çoğu kişiyi ben arayabiliyorum onlarda böyle bir sorun yok... Anlayamadım gerçekden... Hiç bir ayarıylada oynamadım.. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
bende nokia var sybıan viberi yükledim kullanıyorum ama sadece mesaj ve foto gönderrebiliorum arama yada beni arama yapamıorlar neden olduğunu bilen var mı
viber NOKIA için konuşma özelliğini kaldırmış.. yane ipohone ve android telefonlar birbirlerini arayabiliyorlar.. nokia içinse mesaj gönderimi, resim, GpS konumu vs gibi özellikler var
Arkadaşlar Viber den kullanıcı nasıl engellenir bilen yada bilgisi olan varmı?İstemediğim kişi arayıp mesaj atıyor ve buna engel olamıyorum,bir yolu varmıdır bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
ya şimdi viber yükledim ben fakat benim telefonum rehberimde görüşmediğim arkadaşlarımda vardı onlarda numaram yoktu onlarada viber kullandığım mesaj olarak gitmişmidir?
merhabalar sony xperia arc s viber problemim var.şimdi şöyle oluyo arkadşım bana mesaj attığında hem viberden geliyor aynı mesaj hemde sms olarak geliyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi
Ben nokia C3-00 kullanıyorum. Viber var nokia mağazadan indirdim. açılıyo ama arama yapamıyorum. rehberden arıcagım kişinin üzerine basıyorum ama mesaj kısmı gibi bisey geciyo napmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim ?